Μέσω οπτικής ειναιΤο fiber 50 πλέον είναι σαν να έχει κάποιος adsl ενώ οι γύρω του έχουν vdsl.
Μέσω οπτικής ειναιΤο fiber 50 πλέον είναι σαν να έχει κάποιος adsl ενώ οι γύρω του έχουν vdsl.
να είχα αυτήν τη δυνατότητα θα έβαζα 200αρα χαλαρά.Μέσω οπτικής ειναι
Λίγο δύσκολο να ειναι ftth 50 mbps.Ειναι η vdsl η όπως είπε ο φίλος από κάτω είναι η 500αρα και μάλιστα σε φοβερή τιμή.Μέσω οπτικής ειναι
Μου το εγγυήθηκαν για 50 οπτική καθως λέει δεν εινα δικο τους το δικτυοΛίγο δύσκολο να ειναι ftth 50 mbps.Ειναι η vdsl η όπως είπε ο φίλος από κάτω είναι η 500αρα και μάλιστα σε φοβερή τιμή.
Να σου κάνουν εγκατάσταση στο σπίτι ίνα για 50 ούτε με σφαίρες, οπτική μέχρι το καφάο fiber to the cabin fttc ναιΜου το εγγυήθηκαν για 50 οπτική καθως λέει δεν εινα δικο τους το δικτυο
Έβαλα να δω το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ επειδή ήμουν σαλόνι στην εφαρμογή και το έκλεισα κατευθείαν και πήγα υπνοδωμάτιο στο δορυφορικό.... Για γέλια οι άνθρωποι....Επέστρεψαν τα σπασίματα στ novasports prime που προφανώς βλέπει όλος ο κόσμος
Αστα να πάνε. Εγώ έβλεπα Παναθηναϊκός Ολυμπιακός στην κεντρική και λέω κάτσε να φέρω δεύτερη τηλεόραση να βλέπω και Άρης παοκ. Είχα την εφαρμογή στην 2η και δεν βλεποταν. Έβαλα απο κινητό, τα ίδια. Χαλί μαύρο. Βέβαια, ακόμα έτσι δείχνει. Με σπασίματα. Δεν ήταν μόνο την ώρα του ντέρμπιΈβαλα να δω το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ επειδή ήμουν σαλόνι στην εφαρμογή και το έκλεισα κατευθείαν και πήγα υπνοδωμάτιο στο δορυφορικό.... Για γέλια οι άνθρωποι....
Σε μένα διορθώθηκε εδώ και λίγα λεπτά. Παράλληλα με το δορυφορικό στέλνω από το κινητό με Airplay σε μόνιτορ και δεν βλέπω πλέον σπασίματα.Σ ολα τα αλλα κανάλια, οσα έλεγξα, δεν κάνει. Μόνο στο prime σε Samsung τηλεόραση. Ακομα και μέσω cast απο κινητό στην τηλεόραση, μονο στο prime κάνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.