Nova EON TV / EON+

Η επιλογή σε εμένα, να εμένα στα ίδια με 47,90 που τελικά θα πήγαινε 50,90, να πήγαινα στα 46 και τέλος στα 50 με fiber 200. Από όλα επέλεξα το fiber 200 στα 50 ευρώ.
Και εμένα το ίδιο μήνυμα για 3 ευρώ ήρθε σήμερα .Δε μίλησα ακόμα μαζί τους.Εσυ είχες ήδη πακέτο eon δορυφορικό? Εγώ πριν 2,5 χρόνια το έκανα eon δορυφορικό fiber 100 και τώρα η προσφορά στο app λέει να το μετατρέψω σε eon fiber 100, δηλαδή αυτό που ήδη έχω! Μήπως παίζει ρόλο φοβάμαι το ότι στο my account μετά την αναβάθμιση που εγινε πριν καποιους μηνες μου βγάζει οτι εχω 3play cinema+, το οποίο το είχα ομως πριν το κάνω eon fiber το 2021. Πολύ μπέρδεμα. Το βασικό που θέλω να σε ρωτήσω είναι αν τώρα το έκανες από Νόβα eon πρώτη φορά ή τότε που έκανες συμβόλαιο 2 χρόνια,όπως εγώ. Αν έχεις τον 865, σου παρέμεινε το on demand και το pvr-εγγραφές? Εγώ φοβάμαι ότι θα σταματήσουν, επειδή εδώ στο φόρουμ πολλοί έχουν γράψει ότι σταμάτησαν όταν το μετετρεψαν-ανανεωσαν το δορυφορικό πακέτο τους.

Η αύξηση των 3€ σας πιάνει μόνο αν ανανεώσατε το συμβόλαιο τελευταία φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2023, ή αν είστε εκτός δέσμευσης. Αν δεν είστε τίποτα από τα 2, τότε κυνηγήστε τους

Η αύξηση των 3€ σας πιάνει μόνο αν ανανεώσατε το συμβόλαιο τελευταία φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2023, ή αν είστε εκτός δέσμευσης. Αν δεν είστε τίποτα από τα 2, τότε κυνηγήστε τους
Τελευταια φορά ανανέωσα τον Δεκέμβριο 2021, οπότε τώρα είμαι αορίστου, εκτός δέσμευσης. Άρα για εμένα είναι νόμιμη η αύξηση 3€;

Ναι γιατί είσαι εκτός, κάνουν ότι θέλουν. Οπότε φεύγεις αν διαφωνείς ή ανανεώνεις με την εκάστοτε προσφορά

Εχω σε μια τηλεοραση το Eon Box και σε αλλη το Eon Android App, για δευτερη ταυτοχρονη θεαση.

Αυτη που εχει το App θα δοθει σε συγγενη και θα παρω αλλη Android TV στη θεση της.

Αν απλα αφαιρεσω το App απο την παλια και το εγκαταστησω στην καινουρια, θα λειτουργήσει αυτοματα η δευτερη θεαση ή πρεπει να κανω κατι μεσα απο το Nova My Account;

Εχω σε μια τηλεοραση το Eon Box και σε αλλη το Eon Android App, για δευτερη ταυτοχρονη θεαση.

Αυτη που εχει το App θα δοθει σε συγγενη και θα παρω αλλη Android TV στη θεση της.

Αν απλα αφαιρεσω το App απο την παλια και το εγκαταστησω στην καινουρια, θα λειτουργήσει αυτοματα η δευτερη θεαση ή πρεπει να κανω κατι μεσα απο το Nova My Account;
Διαγραφή μέσα από το Nova my account της παλιάς τηλεόρασης - συσκευής και μετά προσθήκη συσκευής τη νέα τηλεόραση με τον κωδικό που θα σου λέει η εφαρμογή μόλις την ανοίξεις...

Εγώ ενεργοποιήθηκαν από vdsl100 με δορυφορική που είχα στα 47,90 σε πρόγραμμα ΕΟΝ fiber200 με δορυφορική στα 50 ευρώ. Έχασα την θέαση την βραδινή 1:30 στο novacinema3 και τώρα μου βγάζει Ε16-4. Κάτι κερδίζουμε κάτι χάνουμε ευτυχώς η οπτική ίνα πάει τέλεια, αν έμενα στο παλιό θα έδινα 50.90 και σίγουρα δεν θα μπορούσα να ενεργοποιήσω τα κανάλια cosmote,καπου διάβασα ότι η θέαση θα γίνεται σε δύο συσκευές.

Last edited:
Και γιατι εχασες τη βραδινη, εκπαδευτικη... θεαση;
Το πρόγραμμα ΕΟΝ δεν το περιλαμβάνει, είχε δωθεί σαν θέαση στους παλιούς δορυφορικούς.Επειδη δεν το έχει αναφέρει κάποιος οπτική ίνα τι είναι ,κάνουν μια τρύπα για να μπούνε στο διαμέρισμα και είναι τόσο ψηλή που είναι αθέατη οπτικά,σου βάζουν και ένα κουτί κοντά σε πρίζα και αυτό είναι. Το κουτί δεν το βάζουν χαμηλά περίπου ένα μέτρο από το έδαφος για να μην το παρασύρει η σκούπα. Από το κουτί φεύγει ένα μέτρο οπτικό καλώδιο και πάει στο router και αυτό ήταν.Στα δικά μας τώρα αναφέρουν site ότι μπαίνουν κι άλλες πλατφόρμες στη συμφωνία Cosmote TV-Nova και ότι στην nova η θέαση θα είναι σε δύο συσκευές.

Last edited:
  • Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Το πρόγραμμα ΕΟΝ δεν το περιλαμβάνει, είχε δωθεί σαν θέαση στους παλιούς δορυφορικούς.Επειδη δεν το έχει αναφέρει κάποιος οπτική ίνα τι είναι ,κάνουν μια τρύπα για να μπούνε στο διαμέρισμα και είναι τόσο ψηλή που είναι αθέατη οπτικά,σου βάζουν και ένα κουτί κοντά σε πρίζα και αυτό είναι. Το κουτί δεν το βάζουν χαμηλά περίπου ένα μέτρο από το έδαφος για να μην το παρασύρει η σκούπα. Από το κουτί φεύγει ένα μέτρο οπτικό καλώδιο και πάει στο router και αυτό ήταν.Στα δικά μας τώρα αναφέρουν site ότι μπαίνουν κι άλλες πλατφόρμες στη συμφωνία Cosmote TV-Nova και ότι στην nova η θέαση θα είναι σε δύο συσκευές.
Τι εννοεις η θεαση θα ειναι σε δυο συσκευες; Τωρα σε ποσες ειναι;

Και τωρα πως θα γινει; Σε δυο μεγαλες η σε μια κινητη και το μποξ;

Η απορία είναι αν πέρα του eon box και της μιας συσκευής smart tv ανοίξει άλλη μια για μεγάλη οθονη

• Like
Reactions: Stratos19
Η απορία είναι αν πέρα του eon box και της μιας συσκευής smart tv ανοίξει άλλη μια για μεγάλη οθονη
Όσον αφορά το αθλητικό περιεχόμενο θα μείνει σίγουρα στις 2 συσκευές. Δεν περιμένω να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Μην αγχώνεστε και μη βγάζετε συμπεράσματα..... Ότι θα κάνει η μία πλατφόρμα θα κάνει και η άλλη.... Δύο ταυτόχρονα αθλητικά η μία; Δύο και η άλλη... Είναι στη συμφωνία όλα.....

Η cosmote εδωσε ορισμενες πληροφοριες αρα λογικα τα ιδια ιαι για την νοβα

" αν είσαι συνδρομητής της COSMOTE Streaming υπηρεσίας, από τα τέλη Αυγούστου θα μπορείς να δεις ταυτόχρονα έως 3 προγράμματα εκ των οποίων έως 2 αθλητικά.

Αν είσαι συνδρομητής της Δορυφορικής υπηρεσίας, θα συνεχίσεις να μπορείς να παρακολουθείς ένα αθλητικό κανάλι (COSMOTE Sports ή Novasports) από τον αποκωδικοποιητή της δορυφορικής υπηρεσίας και ένα αθλητικό κανάλι από την streaming υπηρεσία, εφόσον έχεις ενεργοποιήσει το streaming addon"

Λειπει ακομα η πληροφορια σε ποσες συσκευες θα μπορουν να κανουν εγκατασταση την εφαρμογη