Nova EON TV / EON+

Το cast του eon λειτουργεί αλλά είναι προβληματικό όπως και η εφαρμογή. Απλά να το πάτε λίγο πίσω χειροκίνητα και μετά ξεκολλάει

• Like
Reactions: pirovola
Το cast του eon λειτουργεί αλλά είναι προβληματικό όπως και η εφαρμογή. Απλά να το πάτε λίγο πίσω χειροκίνητα και μετά ξεκολλάει

Ισχυει αλλα πας ακομα πιο πισω σε δευτερολεπτα απο την ζωντανη μεταδοση. Και μικρο κλικ πισω απο το κινητο πισω δεν πιανει. Προσπαθησα να το παω πισω και πηγε επιπλεον 25 δευτερολεπτα πισω απο τα ηδη 50 δευτερα που λειτουργει το εον σε σχεση με το ζωντανο

Ισχυει αλλα πας ακομα πιο πισω σε δευτερολεπτα απο την ζωντανη μεταδοση.
Βασικά όταν το έκανα αυτό όντως ήταν πιο πίσω γιαυτό βγήκα και ξαναμπήκα και έπαιξε κανονικά, μάλλον ξεκόλλησε

Σίγουρα φταίει η εφαρμογή ,δε νομίζω να είναι πονηριά της Nova .Αλλιως θα είχαν κόψει και Αirplay και Dex σε smart tv.Και σε εμένα προσωπικά το cast μέσω android δε δούλεψε πόντε απροβλημάτιστα.Συνεχεια κολλήματα και προβλήματα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Απορια καλου φιλου

"Στην Nova άλλαξα τον αποκωδικοποιητή με EON. Στον αποκωδικοποιητή golf και snooker έβλεπα με το αγγλικό σπικάζ. Οχι γιατί οι έλληνες που κάνουν τα σπικάζ δεν ξέρουν αλλά τα σπικάζ που γίνονται από τον χώρο και από ντουέτα ειδικών προφανώς δεν μπορούν να συγκριθούν.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν καταφέρνω να βρω το αγγλικό σπικάζ στις ρυθμίσεις της EON.
Εάν κάποιος ξέρει πως γίνεται - όχι στο επίπεδο του «μήπως θα έπρεπε να...» - θα είμαι υπόχρεος."

Καλησπερα στην ομαδα.επειδη ληγει το συμβολαιο μου εφεραν το καινουριο δορυφορικο eon sat box το οποιο ειναι πολυ κακιστο ui.προς το πςρον για ενα μηνα θα βλεπω με το αθανατο novabox 3001 μεχρι να κοπει το σημα! που ηταν απιστευτο για εμενα ..βλεπω οτι το τελευταιο ειναι το nova gsh-2970 και εμενα μου εφεραν πριν 1 εβδομαδα αυτο εδω (chsat01) Eon sat γραφει..εχει καποια διαφορα;μηπως ειναι καλυτερο το gsh 2970?

Attachments

• PXL_20240706_213418063.jpg
    PXL_20240706_213418063.jpg
    2.6 MB · Views: 85
  • Like
Reactions: SatZapper
Καλησπερα στην ομαδα.επειδη ληγει το συμβολαιο μου εφεραν το καινουριο δορυφορικο eon sat box το οποιο ειναι πολυ κακιστο ui.προς το πςρον για ενα μηνα θα βλεπω με το αθανατο novabox 3001 μεχρι να κοπει το σημα! που ηταν απιστευτο για εμενα ..βλεπω οτι το τελευταιο ειναι το nova gsh-2970 και εμενα μου εφεραν πριν 1 εβδομαδα αυτο εδω (chsat01) Eon sat γραφει..εχει καποια διαφορα;μηπως ειναι καλυτερο το gsh 2970?
Γιατί δεν ανανεώσεις απλά όπως ήσουν με τον 3001 και σου έφεραν καινούργιο.

Αλλαξα διαμερισμα και τελειωνε το συμβολαιο οποτε μετακομισης γραμμης δν συμφερε (70)€ κ νεα γραμμη με νεο πιατο!

καλως ορισες και συ στο club των νεων δορυφορικων χρηστων
που εχασαν το μεγαλυτερο πλεονεκτημα των παλιων δεκτων
δηλ.την εγγραφη τηλ.προγραμματων.
απο μεριας μου καθε φορα που επανακκινω τον 831 η τον 865
τον σταυρωνω μην κολλησει και αφησει τα εγκοσμια

Στείλε άμα μπορείς και μια φώτο από την πίσω πλευρά και τα διπλανά για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, σίγουρα με αυτό το δέκτη μπορείς να προσθέτει ς FTA κανάλια από 4 δορυφόρους ταυτόχρονα σύμφωνα με την εγκατάσταση που μπορείς να έχεις εν δυνάμει...

Στείλε άμα μπορείς και μια φώτο από την πίσω πλευρά και τα διπλανά για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, σίγουρα με αυτό το δέκτη μπορείς να προσθέτει ς FTA κανάλια από 4 δορυφόρους ταυτόχρονα σύμφωνα με την εγκατάσταση που μπορείς να έχεις εν δυνάμει...
Φιλε μου μονο πισω εχει..στο πλαι τπτ

Attachments

• PXL_20240707_143948035.jpg
    PXL_20240707_143948035.jpg
    2.1 MB · Views: 77
  • markup_1000010788.jpg
    markup_1000010788.jpg
    1.5 MB · Views: 74
  • Like
Reactions: SatZapper
Καλημέρα σας! Ένας θείος μου έχει δορυφορική nova και θέλουμε να πάρουμε κωδικούς για eon ώστε να βλέπει τα προγράμματα και μέσω του τάμπλετ. Καταρχήν γίνεται και αν ναι ποιά είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα σας! Ένας θείος μου έχει δορυφορική nova και θέλουμε να πάρουμε κωδικούς για eon ώστε να βλέπει τα προγράμματα και μέσω του τάμπλετ. Καταρχήν γίνεται και αν ναι ποιά είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ πολύ.

Κατ αρχήν γίνεται ναι. Πας στο mynova account και φτιάχνεις ένα account. Με αυτό μπορείς να συνδέεσαι στο eon και να βλέπεις όπου σου επιτρέπεται.
Αυτό από μόνο του μπορεί να είναι από πολύ εύκολο έως και αδύνατο όπως συμβαίνει με εμένα. Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να μην χρειαστείς βοήθεια από το help desk τους.

• Wow
Κατ αρχήν γίνεται ναι. Πας στο mynova account και φτιάχνεις ένα account. Με αυτό μπορείς να συνδέεσαι στο eon και να βλέπεις όπου σου επιτρέπεται.
Αυτό από μόνο του μπορεί να είναι από πολύ εύκολο έως και αδύνατο όπως συμβαίνει με εμένα. Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να μην χρειαστείς βοήθεια από το help desk τους.
Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου κ την απάντηση. Θα μπω ώστε να κάνω τη διαδικασία όπως μου είπες. Αν δεν βγάλω άκρη θα επικοινωνήσω μαζί τους κ μακάρι να με εξυπηρετήσουν. Απ' όσα μου λες αντιλαμβάνομαι πως έχεις περάσει μεγάλη ταλαιπωρία στη nova-eon. Τη συγκεκριμένη διαδικασία την κάνω για έναν θείο μου που δεν γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις κ έχει το δορυφορικό . Προσωπικά είμαι συνδρομητής στην eon+ από το ξεκίνημα και είχα τραβήξει μεγάλο κανάλι από την παραλαβή του android iptv αποκωδικοποιητή κ στο chat σε τεχνικά θέματα κ συνεννόησης. Σε ευχαριστώ κ πάλι!

• Wow
Από εχθές στο δορυφορικό μου βγάζει στο FX life,FX HD και σε αυτήν την μπάντα αναζήτηση σήματος,το έχει και άλλος γιατί αλλιώς πρέπει να δω το LNB,όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά τα κανάλια.Ειναι η συχνότητα 12730 MHz με πόλωση οριζόντια.

Last edited:
Μετα απο ταλαιπωρια μου ηρθε επιτελους και ο eon smart box sdstb02.ο eon chsat01 ειναι στην μια τηλεοραση που εχει κ το πιατο και ο δευτερος ειναι στη δευτερη tv στο δωματιο

Attachments

• PXL_20240709_201916575.jpg
    PXL_20240709_201916575.jpg
    1.9 MB · Views: 95