Το cast του eon λειτουργεί αλλά είναι προβληματικό όπως και η εφαρμογή. Απλά να το πάτε λίγο πίσω χειροκίνητα και μετά ξεκολλάει
Βασικά όταν το έκανα αυτό όντως ήταν πιο πίσω γιαυτό βγήκα και ξαναμπήκα και έπαιξε κανονικά, μάλλον ξεκόλλησεΙσχυει αλλα πας ακομα πιο πισω σε δευτερολεπτα απο την ζωντανη μεταδοση.
Γιατί δεν ανανεώσεις απλά όπως ήσουν με τον 3001 και σου έφεραν καινούργιο.Καλησπερα στην ομαδα.επειδη ληγει το συμβολαιο μου εφεραν το καινουριο δορυφορικο eon sat box το οποιο ειναι πολυ κακιστο ui.προς το πςρον για ενα μηνα θα βλεπω με το αθανατο novabox 3001 μεχρι να κοπει το σημα! που ηταν απιστευτο για εμενα ..βλεπω οτι το τελευταιο ειναι το nova gsh-2970 και εμενα μου εφεραν πριν 1 εβδομαδα αυτο εδω (chsat01) Eon sat γραφει..εχει καποια διαφορα;μηπως ειναι καλυτερο το gsh 2970?
Στείλε άμα μπορείς και μια φώτο από την πίσω πλευρά και τα διπλανά για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, σίγουρα με αυτό το δέκτη μπορείς να προσθέτει ς FTA κανάλια από 4 δορυφόρους ταυτόχρονα σύμφωνα με την εγκατάσταση που μπορείς να έχεις εν δυνάμει...Καλησπερα στην ομαδα.επειδη ληγει το συμβολαιο μου εφεραν το καινουριο δορυφορικο eon sat box το οποιο ειναι πολυ κακιστο ui.προς το πςρον για ενα μηνα θα βλεπω με το αθανατο novabox 3001 μεχρι να κοπει το σημα! που ηταν απιστευτο για εμενα ..βλεπω οτι το τελευταιο ειναι το nova gsh-2970 και εμενα μου εφεραν πριν 1 εβδομαδα αυτο εδω (chsat01) Eon sat γραφει..εχει καποια διαφορα;μηπως ειναι καλυτερο το gsh 2970?
Φιλε μου μονο πισω εχει..στο πλαι τπτΣτείλε άμα μπορείς και μια φώτο από την πίσω πλευρά και τα διπλανά για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, σίγουρα με αυτό το δέκτη μπορείς να προσθέτει ς FTA κανάλια από 4 δορυφόρους ταυτόχρονα σύμφωνα με την εγκατάσταση που μπορείς να έχεις εν δυνάμει...
Ίδιο με τον 2970 είναιεχει καποια διαφορα;μηπως ειναι καλυτερο το gsh 2970?
Καλημέρα σας! Ένας θείος μου έχει δορυφορική nova και θέλουμε να πάρουμε κωδικούς για eon ώστε να βλέπει τα προγράμματα και μέσω του τάμπλετ. Καταρχήν γίνεται και αν ναι ποιά είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ πολύ.
Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου κ την απάντηση. Θα μπω ώστε να κάνω τη διαδικασία όπως μου είπες. Αν δεν βγάλω άκρη θα επικοινωνήσω μαζί τους κ μακάρι να με εξυπηρετήσουν. Απ' όσα μου λες αντιλαμβάνομαι πως έχεις περάσει μεγάλη ταλαιπωρία στη nova-eon. Τη συγκεκριμένη διαδικασία την κάνω για έναν θείο μου που δεν γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις κ έχει το δορυφορικό . Προσωπικά είμαι συνδρομητής στην eon+ από το ξεκίνημα και είχα τραβήξει μεγάλο κανάλι από την παραλαβή του android iptv αποκωδικοποιητή κ στο chat σε τεχνικά θέματα κ συνεννόησης. Σε ευχαριστώ κ πάλι!Κατ αρχήν γίνεται ναι. Πας στο mynova account και φτιάχνεις ένα account. Με αυτό μπορείς να συνδέεσαι στο eon και να βλέπεις όπου σου επιτρέπεται.
Αυτό από μόνο του μπορεί να είναι από πολύ εύκολο έως και αδύνατο όπως συμβαίνει με εμένα. Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να μην χρειαστείς βοήθεια από το help desk τους.
Νομιζω καπου ειχα δει οτι με 5 ευρω παραπανω στην συνδρομη σου δινουν 2ο δεκτη που ειναι το android box.Σου έδωσαν και box ενώ έχεις δορυφορικό;