Nova EON TV / EON+

Εσύ δεν πετυχαίνεις ούτε κοιμισμένο ελέφαντα... Μόνο στα ντέρμπι μπαίνει το δίχτυ. Αλλά ώπα ώπα....τι βλέπω; Είδες εσύ ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός;; Άλλα έλεγες προχθές....ότι δεν βλέπεις τέτοια....
Και εγω νομιζα οτι το διχτυ ειναι σε ολους τους αγωνες εδω κ χρονια. Δεν πετυχα ποτε χωρις. Δεν ειμαι Παοκ δεν παρακολουθω συχνα..αλλα ηταν εντυπωση αρκετων

Καλή αθλητική σεζόν να έχουμε παιδιά με λιγότερα παράπονα εύχομαι για εμάς τα αρρώστακια
214797fb54726913fd1e7f5016baa630.jpg
Εγώ έχω και μια τρίτη και βλέπω στο MEGA ο άνθρωπος της καρπαζιάς... Δεν χάνεται ο Βουτσάς.....🤣

Tο delay στην eon ειναι 20-25 sec και στην κοσμοτε περιπου 7-8 sec....Tο επομενο μεγαλο τους στοιχημα αν φτιαξουν την εικονα θα ειναι αυτο......

• Like
Reactions: Paris2018
Τελικά κατάφερες να ρυθμίσεις το Universal Remote Control της Samsung ?

και σε μενα αυτο μου εδωσαν το Changhong GSH-2970 και δεν μπορω να το ρυθμίσω να λειτουργελι μόνο με ένα τηλεχειριστήριο ...

Όχι. Μίλησα και με Samsung και μου είπαν ότι δεν προβλέπεται να προστεθεί ο αποκωδικοποιητής αυτός.

• Sad
Reactions: Choco-λάτας
Το ξαναγράφω , σε τηλεόραση LG με τη τεχνολογία AirPlay παίζει τέλεια με cast από iPhone ή IPad . Με chromecast όχι πάλι με το ίδιες συσκευές .
Είναι απατεώνες και γελοίοι όπως γράφει κάποιος ( lol) εάν έχουν κάνει ειδική συμφωνία με την LG και την apple . Απλά για μένα θα πρέπει να διορθώσουν την εφαρμογή τους και αργούν να το κάνουν .
Ένα μικρό κολπάκι για να ξεπεράσει κάποιος την απατεωνιά τους (lol) σε cast με chromecast είναι να πας την εκπομπή ελάχιστα πίσω και μετά βλέπεις κανονικά .

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Το ξαναγράφω , σε τηλεόραση LG με τη τεχνολογία AirPlay παίζει τέλεια με cast από iPhone ή IPad . Με chromecast όχι πάλι με το ίδιες συσκευές .
Είναι απατεώνες και γελοίοι όπως γράφει κάποιος ( lol) εάν έχουν κάνει ειδική συμφωνία με την LG και την apple . Απλά για μένα θα πρέπει να διορθώσουν την εφαρμογή τους και αργούν να το κάνουν .
Ένα μικρό κολπάκι για να ξεπεράσει κάποιος την απατεωνιά τους (lol) σε cast με chromecast είναι να πας την εκπομπή ελάχιστα πίσω και μετά βλέπεις κανονικά .
Το ελαχιστα πισω δεν αρκει. Σε παει 1-2 λεπτα τουλαχιστον πισω. Απο το κινητο δεν γινεται να πας πχ 5 δευτερολεπτα πισω...Τουλαχιστον ρε παιδια καντε ολοι τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα γιατι αυτοι δεν παιρνουν χαμπαρι. Μου λενε οτι η εφαρμογη παιζει κανονικα!

• Wow
Παλι τα ιδια και την τριτη αγωνιστικη

Συμπιπτουν οι ωρες
Πρεπει να λαβουμε υποψιν οτι παιζουν πολλα πραγματα ρολο στην καταρτιση του προγραμματοϛ. Ενδεικτικα αναφερω μετακινησειϛ, ευρωπαικοι αγωνεϛ, ξενοδοχεια που πιθανοτατα οδηγουν σε αιτηματα ομαδων. Επισηϛ οταν η ιδια η uefa στιϛ διοργανωσειϛ τηϛ εχει κοινεϛ ωρεϛ ομαδων απο την ιδια χωρα, και δικεϛ μαϛ, απορω με καποιεϛ απαιτησειϛ να δειχνουν τουϛ αγωνεϛ του ελληνικου πρωταθληματοϛ κατα πωϛ βολευει τον καθενα...

• Like
Ιστορικη στιγμη
Αγωνας του Παοκ για το πρωταθλημα χωρις διχτυ

Μαλλον δεν θα προλαβαν λογω 15 αυγουστου να το ξαναβαλουνε μετα το ευρωπαικο που το ειχανε βγαλει γιατι εκει δεν τους παιρνει να κανουν οτι θελουν οπως στο Ελληνικο
Και θα το ξαναδουμε συντομα αν και ελπιζω οχι
Από ιντερνετ Nova το βλέπεις ή δορυφορικό; Μήπως υπάρχει και απλά δεν φαίνεται λόγω ανάλυσης 🤣🤣🤣

• Wow
Επιβεβαιώνω και εγώ όσα γράφεις.
Airplay παίζει μόνο σε τηλεοράσεις και όχι σε συσκευές με android.
Με cast παίζει μόνο αν το πας λίγο πίσω

• Wow
Να πω και εγω τη δικη μου περιπτωση μηπως εχει καμια ιδεα καποιος.
Εχω νοβα triple play δορυφορικό με 44,9 ευρω το μηνα με αλλους 11 μηνες υπολοιπο. Εχω σκεφτει να κανω εκει τη διακοπη της τηλεόρασης (και να κρατησω τη κοσμοτε τβ) αλλα δε θα με χάλαγε να κρατησω σταθερο κ νετ στη νοβα.
Δεν εχω ασχοληθει καθολου με ποινή κ πιθανο προγραμμα μετάβασης θα το κανω τις επομενες μερες. Γνωριζει καποιος η ειναι στην ιδια θεση να δωσει καμια ιδεα; Μηπως να ψαχτώ και στη κοσμοτε για συνδιαστικο με την τβ που εχω;

χαλια εικονα στο ματς του παοκ δυστυχως.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γτ τρεμει η εικονα τους??θα το φτιαξουν ποτε?

• Wow
Στο δορυφορικο παιζει καθαρα η εικονα στο eon + ειναι πολυ μπουκομενη η εικονα
εμ αυτα ειναι τα χαλια.Εμενα με εκνευριζει τρομερα το σπασιμο της εικονας οταν κυλαει η μπαλα....Μονο στο εον το βλεπω.Στο κοσμοτε η εικονα τρεχει κανονικα.....Φαντασου χαλια!

• Like
Από το μποξακι είναι κομπλέ εμένα.
Πρώτη φορά όμως πριν λίγο μου έβγαλε μήνυμα για σφάλμα αναπαραγωγής 4-5 φορές σε διάστημα 2 λεπτών

• Wow