petros_ksp
Senior Member
- 1 March 2021
- 676
Σε εμένα παίζει άψογα, δεν βγάζει ποτέ σφάλματα κτλ αλλά η εικόνα μέτρια.
Σε υπολογιστη ακομα δεν τα εχουν βαλει παντως.Φανταζομαι θα τα βαλουν αργοτεραΞύπνησα και έλεγξα το νόβα αα....μπήκαν
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εμένα και στα δύο έχουν ανοίξει κανονικά eon+& cosmote fullΚαλημερα
Πάντως σε μένα που χω και ΕΟΝ+ και Cosmote tv full pack (και τα 2 μεσω δορυφορου) δεν μου έχουν "ανοίξει" τα κανάλια
Στο μεν cosmote μεσω δορυφορου δεν υπαρχουν καν (στο cosmote app γραφει οτι η συνδρομη μου δεν τα υποστηριζει), στο δε eon - μεσω δορυφορου επισης - υπαρχουν αλλά βγάζουν error E16-4
Το περιεργο ειναι πως eon+ μεσω στριμινγκ φαινονται και παιζουν κανονικα..
Εμένα και στα δύο έχουν ανοίξει κανονικά eon+& cosmote full
Εχω nova full pack μέσω δορυφόρου στα 25€ και λήγει 5/25 και σταθερή με cosmote tv full που ανανέωσα πρόσφατα.
Προφανώς και θα μείνω στην cosmote και θα προσθέσω με 3€ τα αθλητικά της nova, μετά την λήξη της δωρεάν προσφοράς.
Εχει ρωτήσει κανείς αν θα υπάρχει "πέναλτι" πρόωρης αποχώρησης και πόσο;
Καλησπερα, και εγω εχω cosmote full και νοβα με 25 ευρω , ληγει τον 3/25 ζητησα διακοπη με πεναλτυ 120 ευρω.Εχω nova full pack μέσω δορυφόρου στα 25€ και λήγει 5/25 και σταθερή με cosmote tv full που ανανέωσα πρόσφατα.
Προφανώς και θα μείνω στην cosmote και θα προσθέσω με 3€ τα αθλητικά της nova, μετά την λήξη της δωρεάν προσφοράς.
Εχει ρωτήσει κανείς αν θα υπάρχει "πέναλτι" πρόωρης αποχώρησης και πόσο;
Ωραίοι είναι...άρα λιγότερα θα πληρώσεις αν μείνει ως έχει η συνδρομή και απλά την διακόψεις με την λήξη της...Καλησπερα, και εγω εχω cosmote full και νοβα με 25 ευρω , ληγει τον 3/25 ζητησα διακοπη με πεναλτυ 120 ευρω.
κοιτα ειναι 6 μηνες επι 25 ευρω βγαινει 150,οποτε δινεις τωρα 120 και εχεις γλυτωσει 30 ευρω + τη συνδρομη μετα τη ληξη που θα κανεις πιστευωΩραίοι είναι...άρα λιγότερα θα πληρώσεις αν μείνει ως έχει η συνδρομή και απλά την διακόψεις με την λήξη της...
Έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με το hdmi cec εκεί πας και το κλείνεις αν δεν κάνω λάθοςΕρωτηση εχου το μποξακι της νοβα .καθε φορα που το σβηνω ,σβηνει και η τηλεοραση. Εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι.
Ξερετε αν αυτο αλλαζει? 9δεν θελωνα σβηνει η τιβι οταν κλεινω το μποξακι
υπάρχει κανείς με δορυφορικό nova που τα cosmote sports δεν του έχουν ανοίξει ακόμα ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.