Nova EON TV / EON+

Τα novasports ελαφρώς καλύτερη εικόνα στην cosmote και με λιγότερο delay(για το delay δεν παίρνω όρκο θέλει δοκιμή). Τα cosmote κανάλια ελαφρώς χειρότερη εικόνα στην nova αντίστοιχα από ότι στην COSMOTE. Επίσης στην nova έχει και το cosmote tv 4K.

• Like
Reactions: petros_ksp
Ξύπνησα και έλεγξα το νόβα αα....μπήκαν

10e5d8db94e66aa9c193209d1f364df5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: pirovola
Καλημερα

Πάντως σε μένα που χω και ΕΟΝ+ και Cosmote tv full pack (και τα 2 μεσω δορυφορου) δεν μου έχουν "ανοίξει" τα κανάλια

Στο μεν cosmote μεσω δορυφορου δεν υπαρχουν καν (στο cosmote app γραφει οτι η συνδρομη μου δεν τα υποστηριζει), στο δε eon - μεσω δορυφορου επισης - υπαρχουν αλλά βγάζουν error E16-4

Το περιεργο ειναι πως eon+ μεσω στριμινγκ φαινονται και παιζουν κανονικα..

Καλημερα

Πάντως σε μένα που χω και ΕΟΝ+ και Cosmote tv full pack (και τα 2 μεσω δορυφορου) δεν μου έχουν "ανοίξει" τα κανάλια

Στο μεν cosmote μεσω δορυφορου δεν υπαρχουν καν (στο cosmote app γραφει οτι η συνδρομη μου δεν τα υποστηριζει), στο δε eon - μεσω δορυφορου επισης - υπαρχουν αλλά βγάζουν error E16-4

Το περιεργο ειναι πως eon+ μεσω στριμινγκ φαινονται και παιζουν κανονικα..
Εμένα και στα δύο έχουν ανοίξει κανονικά eon+& cosmote full

και σε μένα τα ίδια που έχω και τα 2 φουλ πακέτα δορυφορικά, παίζουν κανονικά στην εφαρμογή. Για τους δέκτες δεν ξέρω, τους έχω μόνο για εγγραφές σε σκληρό δίσκο. και στην τηλεόραση μέσω shield παίζω και τις 2 εφαρμογές. Ζάππινγκ στους δέκτες παίζει να χω να κάνω κάνα 6μηνο.

• Like
Reactions: Paris2018
Εμένα και στα δύο έχουν ανοίξει κανονικά eon+& cosmote full

Περίεργο. Και δεν εχει και κανα update το μηχανημα να κάνω

Θα πρεπει να το ψαξω

Στο streaming app παντως μου εχει τα καναλια νοβα αλλα τα χει "κλειδωμενα" (και εκεί ΜΟΝΟ όταν παω εκει που λεει "η συνδρομη μου" και το απενεργοποιησω..)

Καλημέρα
Και σε εμένα δουλεύουν στο app αλλά στο δορυφορικό γράφει μη διαθέσιμη υπηρεσία

• Like
Reactions: Rm.Geko
Σε κάποιο άλλο φορουμ (ινσομνια) μου απάντησαν ότι θα ανοίξουν μέσα στη μερα και στους 2

Να δούμε :)

Last edited:
  • Like
Reactions: aimar
Εχω nova full pack μέσω δορυφόρου στα 25€ και λήγει 5/25 και σταθερή με cosmote tv full που ανανέωσα πρόσφατα.
Προφανώς και θα μείνω στην cosmote και θα προσθέσω με 3€ τα αθλητικά της nova, μετά την λήξη της δωρεάν προσφοράς.
Εχει ρωτήσει κανείς αν θα υπάρχει "πέναλτι" πρόωρης αποχώρησης και πόσο;

Εχω nova full pack μέσω δορυφόρου στα 25€ και λήγει 5/25 και σταθερή με cosmote tv full που ανανέωσα πρόσφατα.
Προφανώς και θα μείνω στην cosmote και θα προσθέσω με 3€ τα αθλητικά της nova, μετά την λήξη της δωρεάν προσφοράς.

Μην το δένεις κόμπο οτι θα πληρωνεις + 3 ευρω για την cosmote tv. Για όσους έχουν 3play Cosmote (Σταθερό+internet+Cosmote TV) δεν ισχύει το + 3 ευρώ (διοτι θα πρεπει να αλλαξουν πρόγραμμα)

Θα το ψάξω λίγο παραπάνω και θα σας πω

• Like
Reactions: incisiv
Καλησπερα, και εγω εχω cosmote full και νοβα με 25 ευρω , ληγει τον 3/25 ζητησα διακοπη με πεναλτυ 120 ευρω.

Καλησπερα, και εγω εχω cosmote full και νοβα με 25 ευρω , ληγει τον 3/25 ζητησα διακοπη με πεναλτυ 120 ευρω.
Ωραίοι είναι...άρα λιγότερα θα πληρώσεις αν μείνει ως έχει η συνδρομή και απλά την διακόψεις με την λήξη της...

Ωραίοι είναι...άρα λιγότερα θα πληρώσεις αν μείνει ως έχει η συνδρομή και απλά την διακόψεις με την λήξη της...
κοιτα ειναι 6 μηνες επι 25 ευρω βγαινει 150,οποτε δινεις τωρα 120 και εχεις γλυτωσει 30 ευρω + τη συνδρομη μετα τη ληξη που θα κανεις πιστευω

τα καναλια του οτε ξερεις καποιος πωβς θα τα προσθετουμε?
-θα τα ενεργοποθιοθυμε καθε μηνα μεσω της εφαρμογης?
- θα πρεπει να αλλαξουμε προγραμμα και να κανουμε νεο 24μηνο που θα τα περολαμβανει?

Ερωτηση εχου το μποξακι της νοβα .καθε φορα που το σβηνω ,σβηνει και η τηλεοραση. Εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι.
Ξερετε αν αυτο αλλαζει? 9δεν θελωνα σβηνει η τιβι οταν κλεινω το μποξακι

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ερωτηση εχου το μποξακι της νοβα .καθε φορα που το σβηνω ,σβηνει και η τηλεοραση. Εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι.
Ξερετε αν αυτο αλλαζει? 9δεν θελωνα σβηνει η τιβι οταν κλεινω το μποξακι
Έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με το hdmi cec εκεί πας και το κλείνεις αν δεν κάνω λάθος