Nova EON TV / EON+

Ξέρει κανείς πόσο είναι το πέναλτυ αν φυγω από ΕΟΝ+ για να παω αποκλειστικα cosmote?
140 ευρω

Attachments

• Screenshot 2024-08-26 at 11-44-53 oroi-symbolaiwn-gia-symbolaia-pou-exoun-synafthei-apo-03-01-...png
    Screenshot 2024-08-26 at 11-44-53 oroi-symbolaiwn-gia-symbolaia-pou-exoun-synafthei-apo-03-01-...png
    34.3 KB · Views: 70
  • Screenshot 2024-08-26 at 11-47-39 oroi-symbolaiwn-gia-symbolaia-pou-exoun-synafthei-apo-03-01-...png
    Screenshot 2024-08-26 at 11-47-39 oroi-symbolaiwn-gia-symbolaia-pou-exoun-synafthei-apo-03-01-...png
    69.5 KB · Views: 70
  • Like
Reactions: Haris1977
Εννοείται πως αυτό δεν ισχύει. Επίσης έχει και μερικές σειρές της universal από το peacock tv
Oppenheimer, twisters, fast and furious, kung fu panda , κ.α. είναι τίτλοι της universal που είναι διαθέσιμα και μέσω της cosmote. Ωστόσο κάποια παραμένουν στην ενότητα movies club που είναι με χρέωση και προβάλλονται ελεύθερα πολύ αργότερα. Αν εννοείς αυτό οκ, δεν αντιλέγω . Ωστόσο υπάρχει κάποιο υλικό και στην cosmote. Εγώ αυτό είπα

Η cosmote εχει κανει "ντιρμπλα" σε αυτο και δεν αναφερει στο συμβολαιο για tv κοστος διακοπης
Αλλα λεει "συμφωνα με τον τιμοκαταλογο την εκαστοτε στιγμη.."

Δεν ξερω αν εχει κανει το ιδιο και η νοβα

Καλημέρα σας!
Όποιος γνωρίζει, ας μου απαντήσει σίγουρα!
Ένας, που θέλει να γίνει για πρώτη φορά συνδρομητής
στην ΕΟΝ (με τα Cosmote Sport),
θα χρειαστεί κάποια δικαιολογητικά
(π.χ. εισοδηματικά κριτήρια) ή πάει μόνο με την ταυτότητα
και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ;

Η γνώμη σου και όποιος άλλος θέλει ας απαντήσει,για το περιεχόμενο των ταινιών ποια είναι?
Για ταινιεϛ... καμια τουϛ, λογω καθυστερημενηϛ προβοληϛ...
Για σειρεϛ... Cosmote!

• Like
Reactions: angelalex
Έκανα αίτηση διακοπής σήμερα, ώστε να απαλλαχτώ από την ΕΟΝ. Μου ζήτησαν 96,77 ευρώ, αλλά το αίτημα (για κάποιο δικό τους λόγο) θα ολοκληρωθεί στις 30/9. Με το έτσι θέλω δηλαδή να πληρώσω ακόμη ένα μήνα, ενώ δεν χρησιμοποιώ καν τις υπηρεσίες τους από 23/8.
Τι πιστευτέ ότι θα γίνει αν απλά ρίξω πιστόλι και δεν τους δώσω ευρώ;

• Like
Reactions: Stratos19
Έκανα αίτηση διακοπής σήμερα, ώστε να απαλλαχτώ από την ΕΟΝ. Μου ζήτησαν 96,77 ευρώ, αλλά το αίτημα (για κάποιο δικό τους λόγο) θα ολοκληρωθεί στις 30/9. Με το έτσι θέλω δηλαδή να πληρώσω ακόμη ένα μήνα, ενώ δεν χρησιμοποιώ καν τις υπηρεσίες τους από 23/8.
Από ότι ξέρω αν δεν πληρώσεις δύο μήνες σερί στο κόβουν αλλά δεν είμαι σίγουρος 100%

Καλημέρα σας!
Όποιος γνωρίζει, ας μου απαντήσει σίγουρα!
Ένας, που θέλει να γίνει για πρώτη φορά συνδρομητής
στην ΕΟΝ (με τα Cosmote Sport),
θα χρειαστεί κάποια δικαιολογητικά
(π.χ. εισοδηματικά κριτήρια) ή πάει μόνο με την ταυτότητα
και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ;
Και μια διεύθυνση κατοικίας που θα έρχεται ο λογαριασμός αν δεν κάνω λάθος

Είναι 96,77€ χωρίς το φπα. 120€ σύνολο.

Ολεϛ οι εταιριεϛ αυτο κανουν. Η αποδεσμευση γινεται στο τελοϛ του επομενου ημερολογιακου μηνα απο την αιτηση. Το επομενο θεμα ειναι κατι που σε αφορα προσωπικα. Αλλοϛ θα σου πει καλα θα κανειϛ αλλοϛ να τιμαϛ αυτα για τα οποια δεσμευεσαι. Εσυ αποφασιζειϛ. Με την ιδια λογικη θα ρωταγεϛ δημοσια και θα περιμενεϛ απαντηση για να ριξειϛ πιστολι και σε υπολοιπεϛ συναλλαγεϛ σου? Επισηϛ να ξερειϛ και κατι αλλο το ποσο που σου ειπαν ειναι χωριϛ ΦΠΑ 120 πληρωνειϛ και εσυ και εγω που το εκανα πριν απο σενα. Συν τον ενα μηνα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στο δικό μου συμβόλαιο τουλάχιστον..ρώτησες και σου είπαν 110;;;View attachment 237910

Λίγο περίεργο το πινακάκι δεν πρέπει να είναι έγκυρο. Άλλο που πχ στους 3 4 μήνες έχει πολύ λιγότερη ρήτρα από το να φύγεις στους 8 9. Κατά 99% είναι πολύ παλιό η ψεύτικο.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λίγο περίεργο το πινακάκι δεν πρέπει να είναι έγκυρο. Άλλο που πχ στους 3 4 μήνες έχει πολύ λιγότερη ρήτρα από το να φύγεις στους 8 9. Κατά 99% είναι πολύ παλιό η ψεύτικο.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πινακάκι είναι από το τελευταίο μου συμβόλαιο...Screenshot_20240826_202611_Gallery.jpg

Last edited:
  • Like
Reactions: panbet