140 ευρωΞέρει κανείς πόσο είναι το πέναλτυ αν φυγω από ΕΟΝ+ για να παω αποκλειστικα cosmote?
140 ευρωΞέρει κανείς πόσο είναι το πέναλτυ αν φυγω από ΕΟΝ+ για να παω αποκλειστικα cosmote?
Oppenheimer, twisters, fast and furious, kung fu panda , κ.α. είναι τίτλοι της universal που είναι διαθέσιμα και μέσω της cosmote. Ωστόσο κάποια παραμένουν στην ενότητα movies club που είναι με χρέωση και προβάλλονται ελεύθερα πολύ αργότερα. Αν εννοείς αυτό οκ, δεν αντιλέγω . Ωστόσο υπάρχει κάποιο υλικό και στην cosmote. Εγώ αυτό είπαΕννοείται πως αυτό δεν ισχύει. Επίσης έχει και μερικές σειρές της universal από το peacock tv
Καλά οι αθεόφοβοι αύξησαν την ρήτρα αποχώρησης; Φαντάσου πόσες χιλιάδες έχουν κάνει αίτημα διακοπής...140 ευρω
Για ταινιεϛ... καμια τουϛ, λογω καθυστερημενηϛ προβοληϛ...Η γνώμη σου και όποιος άλλος θέλει ας απαντήσει,για το περιεχόμενο των ταινιών ποια είναι?
Από ότι ξέρω αν δεν πληρώσεις δύο μήνες σερί στο κόβουν αλλά δεν είμαι σίγουρος 100%Έκανα αίτηση διακοπής σήμερα, ώστε να απαλλαχτώ από την ΕΟΝ. Μου ζήτησαν 96,77 ευρώ, αλλά το αίτημα (για κάποιο δικό τους λόγο) θα ολοκληρωθεί στις 30/9. Με το έτσι θέλω δηλαδή να πληρώσω ακόμη ένα μήνα, ενώ δεν χρησιμοποιώ καν τις υπηρεσίες τους από 23/8.
Τι πιστευτέ ότι θα γίνει αν απλά ρίξω πιστόλι και δεν τους δώσω ευρώ;
Και μια διεύθυνση κατοικίας που θα έρχεται ο λογαριασμός αν δεν κάνω λάθοςΚαλημέρα σας!
Όποιος γνωρίζει, ας μου απαντήσει σίγουρα!
Ένας, που θέλει να γίνει για πρώτη φορά συνδρομητής
στην ΕΟΝ (με τα Cosmote Sport),
θα χρειαστεί κάποια δικαιολογητικά
(π.χ. εισοδηματικά κριτήρια) ή πάει μόνο με την ταυτότητα
και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ;
Όντως τώρα;;; Ανέβασαν και το πέναλτι;; Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα αίτημα ακύρωσης και μου είπαν από το κατάστημα 120€140 ευρω
Είναι 96,77€ χωρίς το φπα. 120€ σύνολο.Έκανα αίτηση διακοπής σήμερα, ώστε να απαλλαχτώ από την ΕΟΝ. Μου ζήτησαν 96,77 ευρώ, αλλά το αίτημα (για κάποιο δικό τους λόγο) θα ολοκληρωθεί στις 30/9. Με το έτσι θέλω δηλαδή να πληρώσω ακόμη ένα μήνα, ενώ δεν χρησιμοποιώ καν τις υπηρεσίες τους από 23/8.
Ολεϛ οι εταιριεϛ αυτο κανουν. Η αποδεσμευση γινεται στο τελοϛ του επομενου ημερολογιακου μηνα απο την αιτηση. Το επομενο θεμα ειναι κατι που σε αφορα προσωπικα. Αλλοϛ θα σου πει καλα θα κανειϛ αλλοϛ να τιμαϛ αυτα για τα οποια δεσμευεσαι. Εσυ αποφασιζειϛ. Με την ιδια λογικη θα ρωταγεϛ δημοσια και θα περιμενεϛ απαντηση για να ριξειϛ πιστολι και σε υπολοιπεϛ συναλλαγεϛ σου? Επισηϛ να ξερειϛ και κατι αλλο το ποσο που σου ειπαν ειναι χωριϛ ΦΠΑ 120 πληρωνειϛ και εσυ και εγω που το εκανα πριν απο σενα. Συν τον ενα μηνα.Έκανα αίτηση διακοπής σήμερα, ώστε να απαλλαχτώ από την ΕΟΝ. Μου ζήτησαν 96,77 ευρώ, αλλά το αίτημα (για κάποιο δικό τους λόγο) θα ολοκληρωθεί στις 30/9. Με το έτσι θέλω δηλαδή να πληρώσω ακόμη ένα μήνα, ενώ δεν χρησιμοποιώ καν τις υπηρεσίες τους από 23/8.
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στο δικό μου συμβόλαιο τουλάχιστον..ρώτησες και σου είπαν 110;;;View attachment 237910
Μήπως επειδή έχει μόνο 12 μήνες συμβόλαιο; Στην nova tv είναι σίγουρα όλους τους μήνες και τους 24 στα 120 η ρήτρα.Το πινακάκι είναι από το τελευταίο μου συμβόλαιο...View attachment 237913
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.