Nova EON TV / EON+

Μήπως επειδή έχει μόνο 12 μήνες συμβόλαιο; Στην nova tv είναι σίγουρα όλους τους μήνες και τους 24 στα 120 η ρήτρα.
Εδώ και 10 χρόνια 12μηνα έκανα, δεν ξέρω σε 24μηνα αν ισχύει κάτι διαφορετικό. Η Νοva μήνες δεν κοιτά..😁😁

εχω και τα δυο app σε mi box. στην eon τα cosmote εχουν πολυ καλη εικονα ιδια με το app της cosmote θα ελεγα (σε αντιθεση με τα δικα της ) . επισης η διαφορα τα cosmote στο app της eon σε συγκριση με το δορυφορικο της cosmote ειναι 9 δευτερολεπτα δηλαδη πιο γρηγορα και απο το app της cosmote Που εχουν 11 !

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στο δικό μου συμβόλαιο τουλάχιστον..ρώτησες και σου είπαν 110;;;View attachment 237910
Εγώ έχω δορυφορικό και ισχύει σύμφωνα με τον κατάλογο που έχουν αναρτήσει. Ισωϛ επειδη εχειϛ ιντερνετικο διαφερει.
Πηγή

Attachments

• Screenshot_2024-08-27-00-19-34-788_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-08-27-00-19-34-788_com.android.chrome.jpg
    715.7 KB · Views: 50
Oppenheimer, twisters, fast and furious, kung fu panda , κ.α. είναι τίτλοι της universal που είναι διαθέσιμα και μέσω της cosmote. Ωστόσο κάποια παραμένουν στην ενότητα movies club που είναι με χρέωση και προβάλλονται ελεύθερα πολύ αργότερα. Αν εννοείς αυτό οκ, δεν αντιλέγω . Ωστόσο υπάρχει κάποιο υλικό και στην cosmote. Εγώ αυτό είπα
Τα γράφεις περίεργα και θα μπερδέψεις τον κόσμο.
Ο οτε έχει πάρα πολλές νέες ταινίες αλλά πρέπει να τις πδεν ληρώσεις μια μια ξεχωριστά.
Δεν είπες αυτό, είπες ότι η νόβα δεν έχει στενή συνεργασία με κάποιο μεγάλο studio.

• Like
Reactions: incisiv
Εγώ έχω δορυφορικό και ισχύει σύμφωνα με τον κατάλογο που έχουν αναρτήσει. Ισωϛ επειδη εχειϛ ιντερνετικο διαφερει.
Πηγή
Δεν θυμάμαι καθόλου όταν το είχα δορυφορικό τι έγραφε το συμβόλαιο να πω την αλήθεια μου αλλά υποθέτω ότι δεν μπορούν να μου ζητήσουν 110 αφού το συμβόλαιό μου γράφει άλλα. Και είναι σχετικά φρέσκο συμβόλαιο, 04/2024

Καλημερα. Γμωριζει κανεις ποιο ειναι το πεναλντι υποβαθμισης απο eon+ με αθλητικα σε απλο eon και αν αυτο σημαινει οτι ξαναδεσμευεσαι με αλλους 24 μηνες; ευχαριστω

Καλημερα. Γμωριζει κανεις ποιο ειναι το πεναλντι υποβαθμισης απο eon+ με αθλητικα σε απλο eon και αν αυτο σημαινει οτι ξαναδεσμευεσαι με αλλους 24 μηνες; ευχαριστω
60€ δεν γνωρίζω για την δέσμευση

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να βλέπουμε ταυτόχρονα 2 αθλητικά κανάλια είτε novasoprts είτε cosmote ή σε συνδυασμό ; Αναφέρομαι σε streaming υπηρεσία.

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να βλέπουμε ταυτόχρονα 2 αθλητικά κανάλια είτε novasoprts είτε cosmote ή σε συνδυασμό ; Αναφέρομαι σε streaming υπηρεσία.
Καλησπέρα. Σήμερα έκανα νέα σύνδεση cosmote και μπορείς κανονικά να βλέπεις σε 2 συσκευές αθλητικά παράλληλα.

Καλησπέρα. Σήμερα έκανα νέα σύνδεση cosmote και μπορείς κανονικά να βλέπεις σε 2 συσκευές αθλητικά παράλληλα.
Οπότε φαντάζομαι ότι και σε σύνδεση eon θα είναι το ίδιο...

Οπότε φαντάζομαι ότι και σε σύνδεση eon θα είναι το ίδιο...
Ναι το ίδιο είναι αλλά το κακό με την EON είναι ότι σου δίνει το ΕΟΝ smart box μια μεγάλη οθόνη ακόμα και 3 μικρές συσκευές (κινητό, PC/laptop), ενώ στην Cosmote τις αναγνωρίζει όλες το ίδιο μπορείς να το έχεις σε 7 smart tv, ή σε 7 κινητά, ή σε 3 κινητά και 4 τηλεοράσεις κλπ

υπαρχει καπου το αρχειο με τους κωδικους απο τις τηλεοράσεις για να ρυθμίσω το τηλεκοντρόλ της eon tv να αλλαζει τα καναλια και της τηλεόρασης μου ? αυτοματα δεν την δέχεται .... εχω μια tcl qled !

Attachments

• Like
Reactions: petrosbark
Ναι το ίδιο είναι αλλά το κακό με την EON είναι ότι σου δίνει το ΕΟΝ smart box μια μεγάλη οθόνη ακόμα και 3 μικρές συσκευές (κινητό, PC/laptop), ενώ στην Cosmote τις αναγνωρίζει όλες το ίδιο μπορείς να το έχεις σε 7 smart tv, ή σε 7 κινητά, ή σε 3 κινητά και 4 τηλεοράσεις κλπ
Και εδώ τι λέει; Ψέματα γράφουν;

Εμπειρία EON σε όλες τις συσκευές

Δωρεάν EON Smart Box​

Επιπλέον θέαση μέσω Smart TV και συσκευές Streaming, smartphones, tablets και PC/Mac

Και εδώ τι λέει; Ψέματα γράφουν;

Εμπειρία EON σε όλες τις συσκευές

Δωρεάν EON Smart Box​

Επιπλέον θέαση μέσω Smart TV και συσκευές Streaming, smartphones, tablets και PC/Mac
Μπορείς να το έχεις σε ένα EON Smart box σε μία smart tv και σε 3 συσκευές smartphones, tablets και PC/Mac. Στην Cosmote tv δεν ξεχωρίζει συσκευές μπορείς να το έχεις σε όποια συσκευή θες πχ σε 7 smart tv ή σε 7 κινητά κλπ

Μπορείς να το έχεις σε ένα EON Smart box σε μία smart tv και σε 3 συσκευές smartphones, tablets και PC/Mac. Στην Cosmote tv δεν ξεχωρίζει συσκευές μπορείς να το έχεις σε όποια συσκευή θες πχ σε 7 smart tv ή σε 7 κινητά κλπ
Δεν αλλάζει και κάτι αφού μέσω cast και στην ΕΟΝ σε 3 μεγάλες οθόνες βλέπεις

Άρα είναι δυο οι μεγάλες οθόνες. Box και smart tv? Είναι χωρίς επιπλέον χρέωση;