thodorisk
Established Member
- 14 September 2024
- 112
Για nova μιλαμε πάντα ετσι; Ολα τα καναλια και ποσο το μηνα;Πριν 2 εβδομάδες έβαλα δορυφορικό λόγω χαμηλής ταχύτητας.
Για nova μιλαμε πάντα ετσι; Ολα τα καναλια και ποσο το μηνα;Πριν 2 εβδομάδες έβαλα δορυφορικό λόγω χαμηλής ταχύτητας.
Που ειναι αυτη η ρυθμιση?Τελικα νομιζω το βρηκα! Μπηκα στις ρυθμισεις και πατησα απενεργοποιηση στην ειδικη λειτουργια προβολης στα αθλητικα
Κατι τελευταιο! Εχω διαφορα 8 sec περιπου στα καναλια novasports απο cosmote μεσω δορυφορου και eon box και 3-4sec περιπου στα καναλια cosmotesports. Υπαρχει delay στο eon box. Η διαφορα παλι τηλεορασης και eon box ειναι στα 20sec.
Ειναι λογικες αυτες οι αποκλισεις χρονου;
Ολα τα κανάλια 28 ευρώ το μήνα 3 μήνες δωρεάν κ εον σε κινητό μια σμαρτ τβ κ σε ένα box.Για nova μιλαμε πάντα ετσι; Ολα τα καναλια και ποσο το μηνα;
Σου εστειλα πμΟλα τα κανάλια 28 ευρώ το μήνα 3 μήνες δωρεάν κ εον σε κινητό μια σμαρτ τβ κ σε ένα box.
Και 24 μήνες να δώσει δώρο η νόβα πάλι στην κοσμοτε θα μείνουμ
Ναι, η εταιρεία είναι υπεύθυνη, 100%!2ον Δεν είναι υποχρεωμένος ο κόσμος να μπαίνει σε φορούμ και να κάνει troubleshooting για μια απλή υπηρεσία ,( επειδή είδα κάποια σχόλια το αναφέρω).Να τα ρίξουμε στο καταναλωτή δλδ για κάτι που είναι υπεύθυνη η εταιρεία να το λύσει;Δε μιλάμε ούτε για διάφορες πίξελ,ούτε για μικρολεπτομέρειες στη ποιότητα ,μιλαμε για σπασίματα.Δεν αγοράζεις αυτοκίνητο.Για να πάρεις μια συνδρομή για να βλέπεις αθλητικά δλδ θα πρέπει να κάνεις έρευνα κάνα χρόνο.Οππτε άποψη μου ειναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να εστιάζουμε στην εταιρία και όχι στο καταναλωτή.
Αλλάξτε τηλεόραση και box με τον bilis1234 μπας και ησυχάσουμε...Δεν βρίσκω τη ρύθμιση που όταν κλείνω το μποξακι από το τηλεκοντρόλ μου κλείνει και την τηλεόραση ... Δεν θέλω να κλείνει η τιβι .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάτα το πάνω πάνω αριστερά κουμπί στο τηλεκοντρόλ της εονΔεν βρίσκω τη ρύθμιση που όταν κλείνω το μποξακι από το τηλεκοντρόλ μου κλείνει και την τηλεόραση ... Δεν θέλω να κλείνει η τιβι .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν είναι έτσι.Δλδ όλοι έχουν κάνει αψεγάδιαστες επιλογές στα πάντα; Αν ήταν έτσι σε οποιοδήποτε νήμα που κάποιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με μια αγορά του ,ότιδηποτε και αν είναι αυτό ,από κινητό ,τβ ,συνδρομή κτλ να του λέμε καλά να πάθει ,ας έπαιρνε το άλλο;Αύριο μεθαύριο ο ίδιος που το λέει αυτό ,παιζει να βρεθεί στη θέση του παθοντα .Γνώμη μου.ρινΝαι, η εταιρεία είναι υπεύθυνη, 100%!
Όμως, " όταν παίρνεις γουρούνι στο σακί " ... αυτά παθαίνεις!
Και όχι, δεν είπαμε να κάνεις έρευνα αγοράς, κάνα χρόνο για να βάλεις συνδρομητική... Αν κοιτάξεις λίγο από δω, λίγο από 'κει... καταλαβαίνεις το τι... " παίζει "!
Μαζί σου!Δεν είναι έτσι.Δλδ όλοι έχουν κάνει αψεγάδιαστες επιλογές στα πάντα; Αν ήταν έτσι σε οποιοδήποτε νήμα που κάποιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με μια αγορά του ,ότιδηποτε και αν είναι αυτό ,από κινητό ,τβ ,συνδρομή κτλ να του λέμε καλά να πάθει ,ας έπαιρνε το άλλο;Αύριο μεθαύριο ο ίδιος που το λέει αυτό ,παιζει να βρεθεί στη θέση του παθοντα .Γνώμη μου.
Εγώ προσωπικά δε το γνώριζα .Πριν λίγες μέρες μπήκα στο thread για να δω αν και άλλοι αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα .Ήθελα να βεβαιωθω ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται σε κάποια λάθος ρύθμιση από μεριάς μου.Μαζί σου!
Το θέμα εδώ όμως, ως εξής...
Τα προβλήματα που αναγράφονται τώρα, έχουν τονιστεί εδώ και 18 μήνες κοντά! Και, η κατάσταση αντί να διορθωθεί, προστίθενται κι άλλα μικροθεματάκια...
Τι θέλω να γράψω... Η κατάσταση είναι γνωστή, δεν είναι κάτι " που ξεφύτρωσε " από την μία ημέρα στην άλλη... Οπότε, είτε το γνωρίζεις και κάνεις μια συνειδητή επιλογή - και καλά κάνεις! -, αλλά μετά μην μου διαμαρτύρεσαι για τα οποία προβλήματα... είτε πας και αγοράζεις κάτι χωρίς να το έχεις ψάξεις καθόλου... Ενώ έχεις τη δυνατότητα, όπως μπήκες τώρα και γράφεις τα παράπονά σου, να μπεις πριν αποφασίσεις και να δεις το τι... " παίζει "!
Επίσης, όπως έγραψα, η κατάσταση " τραβάει " μήνες... Τα threads της Nova, έχουν γεμίσει με παράπονα, αλλά η κατάσταση... η ίδια...!
Για εμένα, η διαμαρτυρία πρέπει να αλλάξει είτε μέσω... είτε μορφή... Μπας και γίνει κάτι...!!
Προσωπικα δεν πιστευω οτι ευθυνεται η ιδια η εφαρμογη αλλα ουτε και το box της eon. Το λεω διοτι σε desktop Η/Υ που το δοκιμασα χτες που ειναι μεσω browser παλι τα ιδια εκανε...Δεν ξερω με τι ρυθμο δινει αναβαθμισεις στην εφαρμογη της για τα box η κοσμοτε παντως η eon παρα πολυ αραια. Μαλλον γιατι ολα παιζουν αψογα.
Είδες... στα γραφόμενά μου " έρχεσαι "... Μπήκες για να δεις, αν " φταις εσύ " ή αν είναι γενικό...Εγώ προσωπικά δε το γνώριζα .Πριν λίγες μέρες μπήκα στο thread για να δω αν και άλλοι αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα .Ήθελα να βεβαιωθω ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται σε κάποια λάθος ρύθμιση από μεριάς μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.