Nova EON TV / EON+

Έχουμε στο forum 545 σελίδες από σχόλια και πάτε ακόμα και κάνετε νέα συμβόλαια με το καφενείο της NOVA. Ποιος φταίει; Για να γλιτώσετε 5-10 ευρώ; ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός μέσω cosmote app εικόνα ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ! Το ίδιο ματς μέσω eon app απλά δεν βλέπεται
Εχεις συνδρομη και με τις δυο και το τσεκαρες; 🫤🤔

ΚαληΚαλησπέρα σας
Προσπαθώ να κάνω cast από το κινητό στην τηλεόραση, εδώ και δύο μέρες και και δεν με αφήνει; Ανοίγει την εικόνα και κολλάει.

Ρε παιδια το λετε και το ξαναλετε ( με την καλη εννοια το λεω ) και ειμαι ετοιμος να καλεσω κοσμοτε αυριο και να της πω χυμα να μου κανει δωρεαν μηνες ωστε να καλυφθει το προστιμο της νοβα για να φυγω. Τοσο πολυ εχω ψηθει!! Σε εσας της κοσμοτε ειναι τοσο αψογα ολα; Ουτε frame drop ουτε κολληματα ουτε πιξελιασματα; Τιποτα; 🙂

Ρε παιδια το λετε και το ξαναλετε ( με την καλη εννοια το λεω ) και ειμαι ετοιμος να καλεσω κοσμοτε αυριο και να της πω χυμα να μου κανει δωρεαν μηνες ωστε να καλυφθει το προστιμο της νοβα για να φυγω. Τοσο πολυ εχω ψηθει!! Σε εσας της κοσμοτε ειναι τοσο αψογα ολα; Ουτε frame drop ουτε κολληματα ουτε πιξελιασματα; Τιποτα; 🙂
Εγώ που έχω ποτέ δεν κόλλησε ούτε τηλέφωνο ούτε τηλεόραση 5 χρόνια

• Haha
Reactions: billys13
Όπως πάει η κατάστασή της νοβα ας μείνει με ταινίες ντοκιμαντέρ παιδικά καλύτερα όπως και η vodafone αφού δεν το σηκώνει το πράγμα δεν το βλέπει?
Η cosmote βγήκε μόνο κερδισμένη με το να πάρει τα κανάλια της αθλητικά της νοβα και να τα παίζει καλύτερα από εκείνη

Καλησπερα σας! Τα χρωματα της eon μεσω smart box ειναι πολυ πιο εντονα σε σχεση με της cosmote και της τηλεορασης!
Εχω παρει 3 φορες τη nova και δεν ξερουν να μου πουν γιατι συμβαινει και δεν μπορουν να βρουν τη ρυθμιση στην eon και το προωθησαν για τεχνικο! Μηπως γνωριζει αν ειναι ετσι γενικα σε ολους αυτο με τα χρωματα στην eon η μπορω να το φτιαξω καπως;
Ευχαριστω πολυ

Για πρώτη ταυτόχρονη θέαση μέσω Internet,
από το box της EON, αλλά καί από λαπτόπ,
με Windows 11, αναμενόμενη η μέτρια εικόνα,
ικανοποιητική, ως προς την ροή που αναφέρω πιό κάτω:
Στο NovaSports Prime (Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), ομαλότατη ροή (EON box),
ενώ ελάχιστες διακοπές, στο "Cosmote Sport 2"
(νομίζω), στο "Ο.Φ.Η. - ΑΡΗΣ", με τρείς ή τέσσερις το πολύ, διακοπές, στο λαπτόπ!
Όλ' αυτά, σε... παλιά UE40EH6030W (Full HD & 3D)!

Last edited:
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλησπερα σας! Τα χρωματα της eon μεσω smart box ειναι πολυ πιο εντονα σε σχεση με της cosmote και της τηλεορασης!
Εχω παρει 3 φορες τη nova και δεν ξερουν να μου πουν γιατι συμβαινει και δεν μπορουν να βρουν τη ρυθμιση στην eon και το προωθησαν για τεχνικο! Μηπως γνωριζει αν ειναι ετσι γενικα σε ολους αυτο με τα χρωματα στην eon η μπορω να το φτιαξω καπως;
Ευχαριστω πολυ
Ετσι ακριβως ειναι και το box της wind. Ιδιες ακριβως ρυθμισεις με το mi box και για καποιο λογο εχει εντονα χρωματα. Οσο και να προσπαθησα δεν μπορεσα να το αλλαξω.

• Wow
Λοιπόν μέχρι να το φτιάξουν κάποια στιγμή το θέμα με τα καρέ, μετά από πολλές δοκιμές βρήκα το κατάλληλο display mode στο shield με το οποίο σταματούν τα σπασίματα στο Prime, στο 1 και στο premier.
1920x1080 30Hz YUV 422 12-BIT RE. 2020 HDR10 Ready

Last edited:
Ευχαριστω πολυ
Τελικα νομιζω το βρηκα! Μπηκα στις ρυθμισεις και πατησα απενεργοποιηση στην ειδικη λειτουργια προβολης στα αθλητικα 😄
Κατι τελευταιο! Εχω διαφορα 8 sec περιπου στα καναλια novasports απο cosmote μεσω δορυφορου και eon box και 3-4sec περιπου στα καναλια cosmotesports. Υπαρχει delay στο eon box. Η διαφορα παλι τηλεορασης και eon box ειναι στα 20sec.
Ειναι λογικες αυτες οι αποκλισεις χρονου;

• Like
Έχουμε στο forum 545 σελίδες από σχόλια και πάτε ακόμα και κάνετε νέα συμβόλαια με το καφενείο της NOVA. Ποιος φταίει; Για να γλιτώσετε 5-10 ευρώ; ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός μέσω cosmote app εικόνα ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ! Το ίδιο ματς μέσω eon app απλά δεν βλέπεται
Αν είχα την δική σου, οικονομική άνεση,
δεν θα γλίτωνε καμία συνδρομητική υπηρεσία
από μενα!!!

Δορυφορικο μπαινει πια ή τα εχουν σταματησει για καινουριες αιτησεις; Αν ναι, τοτε μπορω αραγε να το γυρισω σε δορυφορικο χωρις προστιμο; Παντα φυσικα και με νοβα και κοσμοτε καναλια.
Πριν 2 εβδομάδες έβαλα δορυφορικό λόγω χαμηλής ταχύτητας.

Τελικα νομιζω το βρηκα! Μπηκα στις ρυθμισεις και πατησα απενεργοποιηση στην ειδικη λειτουργια προβολης στα αθλητικα 😄
Κατι τελευταιο! Εχω 5-8 sec delay περιπου στα καναλια novasports(eon box) σε συγκριση με cosmote tv(μεσω δορυφορου)και 3sec περιπου στα καναλια cosmotesports όταν τα βλέπω απο το eon box παλι σε σχεση με cosmote μέσω δορυφόρο.
Η διαφορα παλι τηλεορασης
Η διαφορα παλι τηλεορασης και eon box ειναι στα 20sec.
Ειναι λογικες αυτες οι αποκλισεις χρονου;