Nova EON TV / EON+

Vasilis22

New member
21 October 2021
46
Καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Εχω δορυφορικό δέκτη και μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα σε μια σμαρτ τβ κ σε μια φορητή συσκευή πέρα απ το δορυφόρο.

εδώ και λίγες μέρες βλέπω απ τη σμαρτ τβ και παίζει μόνο η 1 απ τις φορητές συσκευές που έχω βάλει. Οι άλλες 2 όταν πάω να δω βγάζει μήνυμα για υπέρβαση συσκευών. Δηλαδη από τις 3
,στις 2 συσκευές δε με αφήνει και με αφήνει μόνο στη 3η φορητή συσκευή. Πως γίνεται αυτό; Εννοείτε δοκιμάζω μόνο μια φορητή συσκευή κάθε φορά και δουλεύει μόνο στη μία.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
22 June 2006
35,215
NEO HRAKLEIO
Ξέρει κανείς να μου πει...έχω Vodafone όλα μαζί, σταθερό ,4 κινητά, ίντερνετ κλπ

Μπορώ να κρατήσω μόνο τα κινητά στη Vodafone (υπάρχει λόγος) και να βάλω ίντερνετ και τηλεόραση για να έχω όλα τα αθλητικά από nova Kai cosmote ;

dimosx

AVClub Enthusiast
29 September 2008
955
Καλησπερα οκ εχω το μποξακι στην μια τηλεοραση και την εφαρμογη σε μια αλλη αν θελω και 3 τηλεοραση δεν εχουν καποιο προγραμμα για επιπλεον συσκευες ?και αν ναι που το εχουν ?και ποσο κοστιζει ?

speed79

Senior Member
19 January 2010
555
Έχει λίγες μέρες η εφαρμογή που έχει πρόβλημα στη Samsung. Μαύρες οθόνες και αργή εναλλαγή καναλιων. Αντίθετα όταν συνδέω το μποξακι παίζει σωστα

• Wow

boymanos

Senior Member
23 February 2012
576
Έχει λίγες μέρες η εφαρμογή που έχει πρόβλημα στη Samsung. Μαύρες οθόνες και αργή εναλλαγή καναλιων. Αντίθετα όταν συνδέω το μποξακι παίζει σωστα
αν έχεις την δυνατότητα να βάλεις καλώδιο ethernet cat 7 στην samsung θα σου παίζει τέλεια. ( η εφαρμογή δυστηχώς έχει προβλήματα με το wifi ).

• Haha
Reactions: billys13

speed79

Senior Member
19 January 2010
555
αν έχεις την δυνατότητα να βάλεις καλώδιο ethernet cat 7 στην samsung θα σου παίζει τέλεια. ( η εφαρμογή δυστηχώς έχει προβλήματα με το wifi ).
Τόσο καιρό όμως δεν είχα πρόβλημα με wifi

• Like

adam@ntios

New member
24 August 2020
32
Καλησπέρα! Νέος συνδρομητής, επειδή ξέχασα να το ρωτήσω και δεν αναφέρεται στο συμβόλαιο, μετά το πέρας του 24μηνου το μποξάκι είναι δικό μου ή επιστρέφεται;;
Έχω δει euroleague ΠΑΟ και Ολυμπιακό, λίγο premier league και χθες το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, όλα στο chromecast with google TV, χωρίς κολλήματα, εκτός από το χθεσινό ποδόσφαιρο που κάποια στιγμή μαύρισε η οθόνη, οπότε βγήκα-μπήκα στην εφαρμογή και συνέχισε χωρίς πρόβλημα. Αυτό να φανταστώ ότι είναι θέμα της εφαρμογής;
Με το μποξάκι έχει ουσιαστική διαφορά λόγω ethernet; Ρωτάω γιατί το chromecast με βολεύει καλύτερα κυρίως λόγω του τηλεχειριστηρίου, είναι ακριβώς πάνω από το ρούτερ που είναι δίπλα από την τηλεόραση, οπότε θέμα με το wifi δεν υπάρχει.

Etherovamon

Established Member
13 December 2021
296
Καλησπερα οκ εχω το μποξακι στην μια τηλεοραση και την εφαρμογη σε μια αλλη αν θελω και 3 τηλεοραση δεν εχουν καποιο προγραμμα για επιπλεον συσκευες ?και αν ναι που το εχουν ?και ποσο κοστιζει ?
Η υπηρεσία λέγεται Multiroom και κοστίζει 5 ευρώ το μήνα.Σου στέλνουν επιπλέον ΒΟΧ αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να το χρησιμοποιείς.Μπορείς να διαγράψεις τη συσκευή από το app και να προσθέσεις άλλη τηλεόραση η ΒΟΧ.
Στη σελίδα της NOVA στην ενότητα EON TV θα δεις το tab Πρόσθετες Υπηρεσίες, εκεί το αναφέρει.
Στείλε μήνυμα στο chat η τηλέφωνο στο 13800 για ενεργοποίηση.

• Like
Reactions: kostthem

Etherovamon

Established Member
13 December 2021
296
Καλησπέρα! Νέος συνδρομητής, επειδή ξέχασα να το ρωτήσω και δεν αναφέρεται στο συμβόλαιο, μετά το πέρας του 24μηνου το μποξάκι είναι δικό μου ή επιστρέφεται;;
Έχω δει euroleague ΠΑΟ και Ολυμπιακό, λίγο premier league και χθες το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, όλα στο chromecast with google TV, χωρίς κολλήματα, εκτός από το χθεσινό ποδόσφαιρο που κάποια στιγμή μαύρισε η οθόνη, οπότε βγήκα-μπήκα στην εφαρμογή και συνέχισε χωρίς πρόβλημα. Αυτό να φανταστώ ότι είναι θέμα της εφαρμογής;
Με το μποξάκι έχει ουσιαστική διαφορά λόγω ethernet; Ρωτάω γιατί το chromecast με βολεύει καλύτερα κυρίως λόγω του τηλεχειριστηρίου, είναι ακριβώς πάνω από το ρούτερ που είναι δίπλα από την τηλεόραση, οπότε θέμα με το wifi δεν υπάρχει.
Θεωρητικά πρέπει να το επιστρέψεις αλλά νομίζω δεν ασχολούνται.Εγω που άλλαξα από το παλιό στο νέο,έτσι απλά γιατί ήθελα,σε ερώτηση που να το επιστρέψω μου είπαν πήγαινε το στην ανακύκλωση.Υποψιν ήταν πλήρως λειτουργικό,δεν το δήλωσα βλάβη.Απλα το εδώ κρατήσει γιατί δεν εμπιστεύομαι ότι στο τέλος δε θα το ζητήσουν και το χρεωθώ.
Αν έχεις αξιοπρεπές ρούτερ με wifi 6 και καθαρό κανάλι 5Ghz εκεί που είσαι,δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ασχολείσαι με το δικό τους ΒΟΧ.Σε δύο τηλεοράσεις το δουλεύω με wifi δύο χρόνια τώρα και σπάνια είχα πρόβλημα κι αυτό οφειλόταν σε network traffic τις περισσότερες φορές.Με ένα priority το ξεπερνάει κι αυτό.
Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι σε οποιαδήποτε συσκευή συνδεθεί ασύρματα,οι ταχύτητες που πιάνει το test της εφαρμογής ΕΟΝ είναι χαμηλότερο σε σχέση με το ενσύρματο, χωρίς να επηρεάζει βέβαια τη θέαση γιατί μιλάμε για ταχύτητες πάντα πάνω από 50

boymanos

Senior Member
23 February 2012
576
Τόσο καιρό όμως δεν είχα πρόβλημα με wifi
Τι να σου πώ φίλε μου, εγώ απο τον σεπτέμβριο που το έβαλα είχα μαύρες οθόνες τόσο στο tvbox όσο και στην τηλεόραση με wifi, ώσπου διάβασα εδώ μέσα από ένα φίλο ότι με καλώδιο ethernet παίζει καλύτερα, οπότε πήρα ένα καλώδιο ethernet cat 7 , έβαλα την εφαρμογή στην samsung, καί εδώ και 2 μήνες παίζει άψογα, καθόσον η εικόνα στην τηλεόραση είναι πολύ καλύτερη από την εικόνα στο tvbox τους.

• Like

speed79

Senior Member
19 January 2010
555
Τι να σου πώ φίλε μου, εγώ απο τον σεπτέμβριο που το έβαλα είχα μαύρες οθόνες τόσο στο tvbox όσο και στην τηλεόραση με wifi, ώσπου διάβασα εδώ μέσα από ένα φίλο ότι με καλώδιο ethernet παίζει καλύτερα, οπότε πήρα ένα καλώδιο ethernet cat 7 , έβαλα την εφαρμογή στην samsung, καί εδώ και 2 μήνες παίζει άψογα, καθόσον η εικόνα στην τηλεόραση είναι πολύ καλύτερη από την εικόνα στο tvbox τους.
Και σε εμένα είναι καλύτερη η εικόνα στην εφαρμογή της Samsung. Η εναλλαγή καναλιων πως είναι στην τηλεόραση σου; είναι άμεση όπως στο box η αργεί λιγο

boymanos

Senior Member
23 February 2012
576
Και σε εμένα είναι καλύτερη η εικόνα στην εφαρμογή της Samsung. Η εναλλαγή καναλιων πως είναι στην τηλεόραση σου; είναι άμεση όπως στο box η αργεί λιγο
Νομίζω κανονική είναι, εγώ στο tvbox ποτέ δεν έμαθα πως κλείνει η εφαρμογή, στην τηλεόραση μια χαρά μου κλείνει, αλλά γενικά οι εφαρμογές στην τηλεόραση πα;iζουν πιο καλά απ;o το tvbox για αυτό πολλοί προτιμούν τις τηλεοράσεις android tv.

mrandrepap

New member
26 November 2024
1
Καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Εχω δορυφορικό δέκτη και μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα σε μια σμαρτ τβ κ σε μια φορητή συσκευή πέρα απ το δορυφόρο.

εδώ και λίγες μέρες βλέπω απ τη σμαρτ τβ και παίζει μόνο η 1 απ τις φορητές συσκευές που έχω βάλει. Οι άλλες 2 όταν πάω να δω βγάζει μήνυμα για υπέρβαση συσκευών. Δηλαδη από τις 3
,στις 2 συσκευές δε με αφήνει και με αφήνει μόνο στη 3η φορητή συσκευή. Πως γίνεται αυτό; Εννοείτε δοκιμάζω μόνο μια φορητή συσκευή κάθε φορά και δουλεύει μόνο στη μία.
Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το ίδιο ή περίπου το ίδιο πρόβλημα. Εδώ και λίγο καιρό σε δορυφορικό έχω δηλωμένη μία smart tv και μία φορητή συσκευή και δεν παίζουν ταυτόχρονα μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

• Wow

chrispe

AVClub Enthusiast
25 March 2008
807
Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το ίδιο ή περίπου το ίδιο πρόβλημα. Εδώ και λίγο καιρό σε δορυφορικό έχω δηλωμένη μία smart tv και μία φορητή συσκευή και δεν παίζουν ταυτόχρονα μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
αγοράζεις μια έξτρα φορητή συσκευή με 3€/μήνα

antonogreg

Senior Member
16 December 2007
397
Ακριβώς. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, δεν κάνετε κάτι λάθος.
Απλά πλέον η νόβα αποφάσισε να μειώσει τις συσκευές για ταυτόχρονη παρακολούθηση.

kataras

AVClub Enthusiast
18 October 2011
1,224
Ξέρει κανείς να μου πει...έχω Vodafone όλα μαζί, σταθερό ,4 κινητά, ίντερνετ κλπ

Μπορώ να κρατήσω μόνο τα κινητά στη Vodafone (υπάρχει λόγος) και να βάλω ίντερνετ και τηλεόραση για να έχω όλα τα αθλητικά από nova Kai cosmote ;
διευκρινησε λιγο καλυτερα τι θες
να μεινεις βοντα με τα κινητα σου και ναλλαξεις παροχο σε νοβα η κοσμοτε
αν ναι μιλα πρωτα με την βοντα για τελος αποδεσμευσης η νεα χρεωση κινητων

thodorisk

Established Member
14 September 2024
112
Εχει παρατηρησει κανεις σε δορυφορικη eon σε αγωνες ποδοσφαιρου, οταν κινειται γρηγορα η καμερα(για να ακολουθησει την μπαλα σε μια σεντρα πχ) που και στους παικτες αλλα και στην καθετη γραμμη της σεντρας οτι μενουν σαν ομοιωματα που ξεθωριαζουν; Το εχω παρατηρησει εδω και λιγο καιρο πρωτα σε δορυφορικη eon αλλα μετα το παρατηρησα και στον alpha σε αγωνες της εθνικης! Η τηλεοραση μου ειναι LG 42 ιντσων full hd του 2014. Τι μπορει να φταιει;

• Wow

Vasilis22

New member
21 October 2021
46
Ακριβώς. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, δεν κάνετε κάτι λάθος.
Απλά πλέον η νόβα αποφάσισε να μειώσει τις συσκευές για ταυτόχρονη παρακολούθηση.
Εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι παίζει στη μία φορητή συσκευή. Ενω έχω δηλώσει 3 όπου θα έπρεπε να παίζει στη μία κάθε φορά, εμένα παίζει στη συγκεκριμένη μια. Στις άλλες 2 δεν παίζει. Και δεν εννοώ ταυτόχρονα.

Yiannis Giakoumakis

New member
30 November 2024
6
Έχω τον αποκωδικοποιητή NOVA831 φουλ πακέτο,μετά την τελευταία αναβάθμιση της Nova μερικά κανάλια παίζουν και μερικά όχι ,ξέρει κάνεις το γιατί ;;;

• Wow