Nova EON TV / EON+

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

panosddd478

New member
16 December 2023
4
Μετα απο ταλαιπωρια μου ηρθε επιτελους και ο eon smart box sdstb02.ο eon chsat01 ειναι στην μια τηλεοραση που εχει κ το πιατο και ο δευτερος ειναι στη δευτερη tv στο δωματιο
Φιλε καλησπερα, εχω eon tv streaming, αυριο θα παω απτο καταστημα να ζητησω Eon sat, θα μ το δωσουν μαζι με κεραια πιατο κ δωρεαν εγκατασταση?

• Haha
Reactions: billys13

TerI

AVClub Enthusiast
29 April 2008
1,211
Χίος
Άσχετο με το θέμα αλλά ειλικρινά το γεγονός ότι σε κάθε απλή πλέον απορία ενός ανθρώπου υπάρχουν άτομα που χασκογελάνε κάτω στο reaction με ξεπερνάει.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

manolis_BAYERN13

New member
13 August 2022
33
Αν δεν έστελνα το παραπάνω Email ΕΔΩ , δεν θα λυνόταν το ζήτημά μου ούτε του Αγίου π*****υ ανήμερα!
Αναγκάστηκαν, ενώ αρχικά είπαν πως θα επικοινωνούσαν τηλεφωνικά μαζί μου, να μου στείλουν το παρακάτω ηλεκτρονικά:

Aυτό πάντως που ζητάς να ακυρώσεις και να πληρώσεις το πέναλτι και συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν ψυχικά, πρέπει να το δουν εκεί στην κυβέρνηση σοβαρά.
Υποχρεωτικά μέσα στις εφαρμογές των εκάστοτε εταιρειών, ''κουμπάκι ακύρωσης υπηρεσίας''. Αυτόματα να υπολογίζεται η ρήτρα διακοπής, να ερωτάσαι στην συνέχεια αν επιθυμείς να συνεχίσεις και ακολούθως με ένα ακόμα πάτημα να ολοκληρώνεται η διακοπή.

Να έχεις κάνει αίτημα ακύρωσης στις 14/11/2024, να σου έρχεται Email που να σου ορίζει ως ημερομηνία ακύρωσης τις 30/11/2024 (άντε να το καταπιείς αυτό) και στο τηλέφωνο να σου λένε πως έκαναν λάθος στο mail και η σωστή ημερομηνία ακύρωσης είναι η 30/12/2024! Δηλαδή 1,5 μήνα μετά το αρχικό αίτημα! Ρε, είστε σοβαροί? Θα πρέπει να ξεκινάμε 1,5 πριν?

* Έλεος, πρέπει με Xanax να την βγάζουμε με τις παλινωδίες σας κύριοι της Nova?
** Προφανώς μετά την λήξη της σταθερής μου, μόλις με αναγκάσατε να αλλάξω και στο ίντερνετ πάροχο. Καρκινώματα.

Κάνε καταγγελία εδώ. Αν είσαι παράλληλα και συνδρομητής COSMOTE TV θα ακυρωθεί και το penalty στη NOVA.
Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι μόλις έκαναν τη συνεργασία και μου πρόσθεσε η COSMOTE τα novasports, έκανα διακοπή συμβολαίου με τη Nova. Μου ζήτησαν 120 ευρώ ως πέναλτυ τα οποία δεν θα έδωσα ποτέ. Έκανα καταγγελία στην παραπάνω υπηρεσία και την περασμένη εβδομάδα μου ήρθε λογαριασμός από τη nova που έλεγε ότι θα σας επιστρέψουμε τα 120 ευρώ. Άμα το ψάξεις δεν σου παίρνουν ευρώ τα λαμόγια. Ξυπνάτε όλοι και διακόψτε με τους απαταιωνες

• Wow

kataras

AVClub Enthusiast
18 October 2011
1,222
Άσχετο με το θέμα αλλά ειλικρινά το γεγονός ότι σε κάθε απλή πλέον απορία ενός ανθρώπου υπάρχουν άτομα που χασκογελάνε κάτω στο reaction με ξεπερνάει.
ο billys ειναι γνωστος χασκογελακιας με οτιδηποτε για τη νοβα!

• Like
Reactions: billys13

Paris2018

AVClub Addicted Member
16 September 2018
1,704
Έχει κανένας άλλος αυτή τη στιγμή στο Παρτιζάν Παναθηναϊκός από δορυφόρο, εικόνα με σπασίματα σαν κακό ιντερνετικό λινκ;Άλλο και τούτο Παναγία μου ,όλα τα έχουμε δει.

• Wow

alexperif91

New member
5 December 2024
5
Έχει κανένας άλλος αυτή τη στιγμή στο Παρτιζάν Παναθηναϊκός από δορυφόρο, εικόνα με σπασίματα σαν κακό ιντερνετικό λινκ;Άλλο και τούτο Παναγία μου ,όλα τα έχουμε δει.
Αυτή τη βδομάδα μου το κάνει και μένα.
Θεωρώ απίθανο να φταίει το δίκτυο μου, μάλλον οι σερβερς της ΕΟΝ.
Δοκίμασα και cbr/abr, δεν ξέρω ποιο είναι χειροτερο..

• Wow

panosddd478

New member
16 December 2023
4
Φιλε καλησπερα, εχω eon tv streaming, αυριο θα παω απτο καταστημα να ζητησω Eon sat, θα μ το δωσουν μαζι με κεραια πιατο κ δωρεαν εγκατασταση?

Αυτή τη βδομάδα μου το κάνει και μένα.
Θεωρώ απίθανο να φταίει το δίκτυο μου, μάλλον οι σερβερς της ΕΟΝ.
Δοκίμασα και cbr/abr, δεν ξέρω ποιο είναι χειροτερο..
Δορυφορικο μονο

Enki

New member
30 May 2024
28
καθε χρονο θυμαμαι απο πρωτη δεκεμβρη μεχρι τελος τα ανοιγε ολα της τα καναλια για ενα μηνα δωρεαν λογο εορτων.φετος δεν το εκανε