Nova EON TV / EON+

Δεν έχει σχέση αυτό με τις μαύρες οθόνες. Οι μαύρες οθόνες είναι είτε επειδή είσαι με wifi είτε λόγω θέματος Router.

Σε WiFi με Sony TV app ούτε μία μαύρη οθόνη εδώ και 20 μέρες που έγινα πάλι συνδρομητής. Έχω καλή σύνδεση internet και καλό WiFi 6 router. Καλά το ότι δεν υπάρχουν χαμένα καρέ το θεωρώ προσωρινό, αποκλείεται να πάει τόσο καλά για πολύ :)

Επίσης δεν μου ρίχνει την ανάλυση στα ματς αυξημένου ενδιαφέροντος, όπως μου έκανε συχνά το Cosmote TV app (γι΄αυτό άλλαξα πάροχο τηλεόρασης).

Όντως όμως, οι μαύρες οθόνες δεν πρέπει να σχετίζονται με την ανάλυση. Θα έκανα επανεκκίνηση router.

• Like
Reactions: petros_ksp
ρε παιδιά τι μπορούμε να κάνουμε για τα χάλια της eon μέσω ίντερνετ ; ένα ματς χωρίς μαύρη εικόνα,πτώση ποιότητας σπάνια βλέπουμε.έχω στείλει μήνυμα και μου απαντάνε είναι όλα οκ!βάζω streaming από σαιτ λιγότερα θέματα έχει!μας δουλεύουν;τι πληρώνουμε τότε ;

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Βάλε το tv box σου σε ethernet cable ....μετά κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις κ μη το πειράζεις.......όχι WiFi.

ρε παιδιά τι μπορούμε να κάνουμε για τα χάλια της eon μέσω ίντερνετ ; ένα ματς χωρίς μαύρη εικόνα,πτώση ποιότητας σπάνια βλέπουμε.έχω στείλει μήνυμα και μου απαντάνε είναι όλα οκ!βάζω streaming από σαιτ λιγότερα θέματα έχει!μας δουλεύουν;τι πληρώνουμε τότε ;

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
μονοδρομος δορυφορικο!!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, νέος εδώ. Την τρίτη πήγα και ζήτησα να κάνω μετάβαση από ιντερνετ τηλεόραση nova σε δορυφορική και δεν έφεραν αντίρρηση είναι μόνο 1€ επιπλέον μου είπαν από 49€ πάει 50€ . Ωστόσο δεν είδα όταν πάτησα το αντίστοιχο λινκ της εταιρείας από το google και έβαλα το σταθερό ενεργή αίτηση. Πήγα σήμερα Τετάρτη το πρωί και μου είπαν να μην ανησυχώ και αυτή είναι η διαδικασία θα πάρει μέρες και πρώτα θα σπάσει το πακέτο και θα πάω μετά στο δορυφορικό. Ενας άλλος φίλος από Χαλκίδα αν θυμάμαι σωστά είχε κάνει την μετάβαση και του το έβαλαν την 5η μέρα; Έχει κάποιος αντίστοιχη περίπτωση να αναφέρει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ελπίζω να μην σας κούρασα.

• Like
Reactions: Enki
Εμένα μ' ενδιαφέρει, αν μου επιτραπεί, να μην δεχτώ
να 'ρθει τεχνικός, να μου εγκαταστήσει το δορυφορικό
κάτοπτρο (γνωρίζω την διαδικασία)!
Και μάλιστα τώρα, που ήδη είμαι συνδρομητής
της διαδικτυακής πλατφόρμας της!

* Υπάρχει περίπτωση δηλαδή, να μου δώσουν
τον δορυφορικό της, δέκτη (ας είναι καί το "πιάτο"),
απλά στο χέρι (έχω ήδη εγκατεστημένο);

(Να παραμείνω φυσικά, "διαδικτυακός" συνδρομητής!)

Εμένα μ' ενδιαφέρει, αν μου επιτραπεί, να μην δεχτώ
να 'ρθει τεχνικός, να μου εγκαταστήσει το δορυφορικό
κάτοπτρο (γνωρίζω την διαδικασία)!
Και μάλιστα τώρα, που ήδη είμαι συνδρομητής
της διαδικτυακής πλατφόρμας της!

* Υπάρχει περίπτωση δηλαδή, να μου δώσουν
τον δορυφορικό της, δέκτη (ας είναι καί το "πιάτο"),
απλά στο χέρι (έχω ήδη εγκατεστημένο);

(Να παραμείνω φυσικά, "διαδικτυακός" συνδρομητής!)
Δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλεις μόνος σου!!
Πρέπει να έρθει ο τεχνικός εγκατάσταση αν έχεις 60αρι πιάτο θα σε βάλει 80αρι.
Εφόσον έχεις πιάτο 80αρι σε καλή κατάσταση θα σε αλλάξει καλώδιο κ το LNB υποχρεωτικά.
Επίσης πρέπει ο τεχνικός να πιστοποιήσει την εγκατάσταση οποία κ να είναι....και να ενεργοποιηθεί ο δέκτης εον σατ από το τάμπλετ του.
Τίποτα μόνο σου..δε γίνεται αυτό.

• Like
Reactions: neoktistos
Εφόσον έχεις πιάτο 80αρι σε καλή κατάσταση θα σε αλλάξει καλώδιο κ το LNB υποχρεωτικά.
Επίσης πρέπει ο τεχνικός να πιστοποιήσει την εγκατάσταση οποία κ να είναι....και να ενεργοποιηθεί ο δέκτης εον σατ από το τάμπλετ του.
Σ 'ευχαριστώ, για την πληροφορία, φίλε μου!

• Like
Reactions: Slayer38
Καλημέρα. Δηλαδή αν έχεις ήδη έτοιμη εγκατάσταση (δικιά σου ή ενδεχομένως κοινή σε πολυκατοικία, λέμε τώρα) πρέπει να εγκαταστήσει κάτι υποχρεωτικά ?? Δεν το κατάλαβα αυτό.

Καλημέρα. Δηλαδή αν έχεις ήδη έτοιμη εγκατάσταση (δικιά σου ή ενδεχομένως κοινή σε πολυκατοικία, λέμε τώρα) πρέπει να εγκαταστήσει κάτι υποχρεωτικά ?? Δεν το κατάλαβα αυτό.
Καλημέρα εγώ είχα το 60αρι...το άλλαξα με 80αρι κ καλώδιο κ το LNB εκτός από την βάση δαπέδου μου.
Ενεργοποίηση δέκτη εον έγινε από τον τεχνικό με το τάμπλετ του εξαποστασεως.
Όσον αφορά για εσένα είναι σε καλή κατάσταση όλα όσο λεες κ δεν αλλάξεις τίποτα δεν θα έχεις εγγύηση κ αργότερα αν έχεις θέματα θέασης..θα πληρώσεις μετά πολύ περισσότερα χρήματα!!
Εφόσον είναι δωρεάν η εγκατάσταση της Νόβα
Συμβουλή μου ..,να σε αλλάξει το καλώδιο κ το LNB νέας τεχνολογίας σε κρατήσουν πολύ καιρό κ θα έχεις κ εγγύηση ώστε να είσαι σιγουρος μην έχεις κολλήματα.

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που κολάει η εγγύηση του μηχανήματος σε σχέση με την εγκατάσταση (δορυφορική).
Δεν αφορά εμένα αλλά το συζητάμε γενικά ως θέμα , μιας και αναφέρθηκε. Δορυφορικό έχω σε δική μου εγκατάσταση αλλά όπως τα γράφεις εδώ με μπερδεύεις.

Αυτή είναι η συνήθης διαδικασία πολλών εταιρειών για να βεβαιωθούν ότι όλα έχουν γίνει σωστά. Διαφορετικά μπορεί να σου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση. Αυτή είναι εν τέλει η διαδικασία.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Η εγγύηση του εξοπλισμού ισχύει από τη στιγμή που ο τεχνικός πατάει στην εφαρμογή το κουμπί ενεργοποίησης και για όσο έχεις ενεργό συμβόλαιο. Όσον αφορά την εγκατάσταση, είτε έχεις ήδη από πριν είτε δεν έχεις καμία πιστοποίηση δεν υπάρχει. Ούτε υποχρέωση αλλαγής καλωδίου ή lnb υπάρχει. Αν θες έρχεται ο τεχνικός, αν θες το κάνεις μόνος σου, σου αφήνει τα πράγματα και φεύγει. Πολλά nova παίζουν σε 60αρια cosmote χωρίς πρόβλημα. Συννενόηση-κατανοηση μεταξύ των πλευρών χρειάζεται μόνο.

Από την στιγμή που η τοποθέτηση πιάτου είναι δωρεάν καλό θα είναι να γίνει η εγκατάσταση από τεχνικό, αυτός κάνει όλη την εργασία σε δευτερόλεπτα γιατί έχει και το μηχάνημα που βλέπει αν έχει κλειδώσει το πιάτο σωστά και έχει και καλώδιο και LNB αν χρειαστεί. Γιατί κάποιος να το κάνει μόνος του όλο αυτό έτσι και αλλιώς δωρεάν είναι και γλυτώνει χρόνο και κόστος. Αν χρειαστεί σε δεύτερο χρόνο κάτι θα έχει χάσει χρόνο και θα πληρώσει επίσκεψη, καλώδιο και LNB αν χρειαστεί κάτι αλλαγή.

Είναι και θέμα εμπειρίας, μπορεί να ξέρει κάποιος αλλά σίγουρα το έχει κάνει λιγότερες φορές από τον τεχνικό που περνάει δεκάδες πιάτα κάθε μήνα, εφόσον είναι και δεν δωρεάν δεν χρειάζεται να πιαστεί κάποιος

Συμφωνώ, τα "περί εμπειρίας", αλλά αν ο τεχνικός μου έρθει
με πεδιομετράκι των ±500€, με ό, τι συνεπάγεται αυτό,
πώς θα είμαι σίγουρος, ότι δεν θα έρθει από... "αγγαρεία";
Δηλαδή, να δεχτώ να έρθει, να κάνει κανονικά ο τεχνικός,
δεν θα είναι "επισφαλής" η εγκατάσταση
αν δεν έχει το σωστό καί ακριβό πεδιόμετρο;

Το 2000 έτος τα πεδιόμετρα επαγγελματικά είχαν με 3.000 με 4.000 ευρώ
Το έτος 2025 έχει φτάσει η τεχνολογία στα ύψη κ το κόστος προσιτό κ 500 ευρώ είναι επαγγελματικό πεδιόμετρο.
Φαντάσου κ κινητά τηλέφωνα τοτες μπαούλα κ πανάκριβα κ σήμερα με 200ευρω παίρνεις σούπερ κινητό με τα επακόλουθα του.
Το ίδιο κ οι δέκτες δορυφορικοί τοτες κάνανε 165.000 δραχμές με 200.000 δραχμές το έτος 2000.
Σήμερα κάνει ο νέο σατ δέκτης 50 ευρώ...δεν σημαίνει ότι είναι μάπα το προϊόν
Απλά έχει προχωρήσει πολύ η τεχνολογία κ τα υλικά μπόλικα κ φθηνότερα κ ανταγωνισμός εταιρίες περισσότερες.

Καλησπέρα .Γράφω στην ενότητα νοβα ,γιατί εδώ διαβάζω τα περισσότερα παράπονα για προβλήματα στη συνδρομητική με ασύρματο δίκτυο στην εφαρμογή.Κάποιες φορές έχω τα μηνιαία πακέτα cosmote tv και εκεί συχνά υπάρχουν κολλήματα με ασύρματο δίκτυο στην εφαρμογή.Είναι δυνατόν να συζητάμε το 2025 να τοποθετήσουμε δορυφορικό πιάτο ή να βάλουμε καλώδιο και να μην έχουμε άψογα ασύρματα τη συνδρομητική???Αν κάποιος δε έχει καλό ιντερνετ να το καταλάβω,αλλιώς η ευθύνη είναι αποκλειστικά της συνδρομητικής.Το λέω αυτό γιατί είμαι νόμιμος συνδρομητής υπηρεσιών εξωτερικού από Ευρώπη ή ακόμα και από άλλες ηπείρους που έχουν τα πάντα από σειρές ,ταινίες ,αθλητικά, τέλεια εικόνα και πολύ πιο φθηνά και δεν κολλάνε ποτέ εφαρμογές τους εδώ στην Ελλάδα!!Και είναι να γελάς...Είναι δυνατόν να είμαστε Ελλάδα και να έχουν προβλήματα οι εφαρμογές των 2 ελληνικών συνδρομητικών και να τις χρυσοπληρώνουμε ???Και να έχουμε αναγκαστική λύση το πιάτο??

Καλησπέρα .Γράφω στην ενότητα νοβα ,γιατί εδώ διαβάζω τα περισσότερα παράπονα για προβλήματα στη συνδρομητική με ασύρματο δίκτυο στην εφαρμογή.Κάποιες φορές έχω τα μηνιαία πακέτα cosmote tv και εκεί συχνά υπάρχουν κολλήματα με ασύρματο δίκτυο στην εφαρμογή.Είναι δυνατόν να συζητάμε το 2025 να τοποθετήσουμε δορυφορικό πιάτο ή να βάλουμε καλώδιο και να μην έχουμε άψογα ασύρματα τη συνδρομητική???Αν κάποιος δε έχει καλό ιντερνετ να το καταλάβω,αλλιώς η ευθύνη είναι αποκλειστικά της συνδρομητικής.Το λέω αυτό γιατί είμαι νόμιμος συνδρομητής υπηρεσιών εξωτερικού από Ευρώπη ή ακόμα και από άλλες ηπείρους που έχουν τα πάντα από σειρές ,ταινίες ,αθλητικά, τέλεια εικόνα και πολύ πιο φθηνά και δεν κολλάνε ποτέ εφαρμογές τους εδώ στην Ελλάδα!!Και είναι να γελάς...Είναι δυνατόν να είμαστε Ελλάδα και να έχουν προβλήματα οι εφαρμογές των 2 ελληνικών συνδρομητικών και να τις χρυσοπληρώνουμε ???Και να έχουμε αναγκαστική λύση το πιάτο??
Έλα στην Ελλάδα!
Μπορεί ν' αλλάξεις, γνώμη, αν συνδεθείς,
σ' ένα καλής ποιότητας, δίκτυο!

Εγώ, δεν πιστεύω ότι είναι κακές οι εφαρμογές!
Έχει να κάνει με την ποιότητα της εικόνας,
που στέλνουν τα πακέτα (δορυφόρο και Ίντερνετ)!

Με δέκτη Octagon 4K και 50άρα γραμμή,
βλέπω πολύ εύκολα χωρίς, διακοπές,
τα περισσότερα -αν όχι όλα- "4K" κανάλια,
πόσο μάλλον τα "1080" (Full HD),
ενώ υπάρχουν και "full HD" stream κανάλια,
που αντίστοιχα, δεν έχουν καλή ποιότητα εικόνας!

Δέχομαι, κατά ένα μέρος, να είναι θέμα
καί παλιού δικτύου εγκατάστασης
(όπως είναι και το δικό μου), αλλά
να διαβάζω από κάποιους, ότι έχουν "100άρα",
"200άρα" και πάνω ταχύτητες, στο δίκτυο
και να τους φταίνε οι εφαρμογές,
αυτό με ξεπερνάει!

Ακόμη και στην παλιά 24αρα γραμμή που είχα,
οι εφαρμογές (τουλάχιστον της Vodafone TV που είχα)
λειτουργούσαν, απροβλημάτιστα και έβλεπα
χωρίς διακοπές, πλην του πρώτου χρονικού διαστήματος
και της αναβάθμισης, που είχε επακολουθήσει!

• Like
Reactions: Boston celtics 999
Αν ήταν στην δική μου περίπτωση των 500€ τότε κάνει μια χαρά δουλειά.
f4a402a916206b5996ffcb84f7e7de04.jpg

• Like
Reactions: neoktistos