petros_ksp
AVClub Enthusiast
- 1 March 2021
- 709
Δεν έχει σχέση αυτό με τις μαύρες οθόνες. Οι μαύρες οθόνες είναι είτε επειδή είσαι με wifi είτε λόγω θέματος Router.
Βάλε το tv box σου σε ethernet cable ....μετά κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις κ μη το πειράζεις.......όχι WiFi.ρε παιδιά τι μπορούμε να κάνουμε για τα χάλια της eon μέσω ίντερνετ ; ένα ματς χωρίς μαύρη εικόνα,πτώση ποιότητας σπάνια βλέπουμε.έχω στείλει μήνυμα και μου απαντάνε είναι όλα οκ!βάζω streaming από σαιτ λιγότερα θέματα έχει!μας δουλεύουν;τι πληρώνουμε τότε ;
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
μονοδρομος δορυφορικο!!ρε παιδιά τι μπορούμε να κάνουμε για τα χάλια της eon μέσω ίντερνετ ; ένα ματς χωρίς μαύρη εικόνα,πτώση ποιότητας σπάνια βλέπουμε.έχω στείλει μήνυμα και μου απαντάνε είναι όλα οκ!βάζω streaming από σαιτ λιγότερα θέματα έχει!μας δουλεύουν;τι πληρώνουμε τότε ;
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλεις μόνος σου!!Εμένα μ' ενδιαφέρει, αν μου επιτραπεί, να μην δεχτώ
να 'ρθει τεχνικός, να μου εγκαταστήσει το δορυφορικό
κάτοπτρο (γνωρίζω την διαδικασία)!
Και μάλιστα τώρα, που ήδη είμαι συνδρομητής
της διαδικτυακής πλατφόρμας της!
* Υπάρχει περίπτωση δηλαδή, να μου δώσουν
τον δορυφορικό της, δέκτη (ας είναι καί το "πιάτο"),
απλά στο χέρι (έχω ήδη εγκατεστημένο);
(Να παραμείνω φυσικά, "διαδικτυακός" συνδρομητής!)
Σ 'ευχαριστώ, για την πληροφορία, φίλε μου!Δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλεις μόνος σου!!
Πρέπει να έρθει ο τεχνικός εγκατάσταση αν έχεις 60αρι πιάτο θα σε βάλει 80αρι.
Εφόσον έχεις πιάτο 80αρι σε καλή κατάσταση θα σε αλλάξει καλώδιο κ το LNB υποχρεωτικά.
Επίσης πρέπει ο τεχνικός να πιστοποιήσει την εγκατάσταση οποία κ να είναι....και να ενεργοποιηθεί ο δέκτης εον σατ από το τάμπλετ του.
Τίποτα μόνο σου..δε γίνεται αυτό.
Καλημέρα. Δηλαδή αν έχεις ήδη έτοιμη εγκατάσταση (δικιά σου ή ενδεχομένως κοινή σε πολυκατοικία, λέμε τώρα) πρέπει να εγκαταστήσει κάτι υποχρεωτικά ?? Δεν το κατάλαβα αυτό.Δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλεις μόνος σου!!
Πρέπει να έρθει ο τεχνικός εγκατάσταση αν έχεις 60αρι πιάτο θα σε βάλει 80αρι.
Εφόσον έχεις πιάτο 80αρι σε καλή κατάσταση θα σε αλλάξει καλώδιο κ το LNB υποχρεωτικά.
Επίσης πρέπει ο τεχνικός να πιστοποιήσει την εγκατάσταση οποία κ να είναι....και να ενεργοποιηθεί ο δέκτης εον σατ από το τάμπλετ του.
Τίποτα μόνο σου..δε γίνεται αυτό.
Καλημέρα εγώ είχα το 60αρι...το άλλαξα με 80αρι κ καλώδιο κ το LNB εκτός από την βάση δαπέδου μου.Καλημέρα. Δηλαδή αν έχεις ήδη έτοιμη εγκατάσταση (δικιά σου ή ενδεχομένως κοινή σε πολυκατοικία, λέμε τώρα) πρέπει να εγκαταστήσει κάτι υποχρεωτικά ?? Δεν το κατάλαβα αυτό.
Το 2000 έτος τα πεδιόμετρα επαγγελματικά είχαν με 3.000 με 4.000 ευρώΣυμφωνώ, τα "περί εμπειρίας", αλλά αν ο τεχνικός μου έρθει
με πεδιομετράκι των ±500€, με ό, τι συνεπάγεται αυτό,
πώς θα είμαι σίγουρος, ότι δεν θα έρθει από... "αγγαρεία";
Δηλαδή, να δεχτώ να έρθει, να κάνει κανονικά ο τεχνικός,
δεν θα είναι "επισφαλής" η εγκατάσταση
αν δεν έχει το σωστό καί ακριβό πεδιόμετρο;
Έλα στην Ελλάδα!Καλησπέρα .Γράφω στην ενότητα νοβα ,γιατί εδώ διαβάζω τα περισσότερα παράπονα για προβλήματα στη συνδρομητική με ασύρματο δίκτυο στην εφαρμογή.Κάποιες φορές έχω τα μηνιαία πακέτα cosmote tv και εκεί συχνά υπάρχουν κολλήματα με ασύρματο δίκτυο στην εφαρμογή.Είναι δυνατόν να συζητάμε το 2025 να τοποθετήσουμε δορυφορικό πιάτο ή να βάλουμε καλώδιο και να μην έχουμε άψογα ασύρματα τη συνδρομητική???Αν κάποιος δε έχει καλό ιντερνετ να το καταλάβω,αλλιώς η ευθύνη είναι αποκλειστικά της συνδρομητικής.Το λέω αυτό γιατί είμαι νόμιμος συνδρομητής υπηρεσιών εξωτερικού από Ευρώπη ή ακόμα και από άλλες ηπείρους που έχουν τα πάντα από σειρές ,ταινίες ,αθλητικά, τέλεια εικόνα και πολύ πιο φθηνά και δεν κολλάνε ποτέ εφαρμογές τους εδώ στην Ελλάδα!!Και είναι να γελάς...Είναι δυνατόν να είμαστε Ελλάδα και να έχουν προβλήματα οι εφαρμογές των 2 ελληνικών συνδρομητικών και να τις χρυσοπληρώνουμε ???Και να έχουμε αναγκαστική λύση το πιάτο??
Αν ήταν στην δική μου περίπτωση των 500€ τότε κάνει μια χαρά δουλειά.Συμφωνώ, τα "περί εμπειρίας", αλλά αν ο τεχνικός μου έρθει
με πεδιομετράκι των ±500€, με ό, τι συνεπάγεται αυτό,
πώς θα είμαι σίγουρος, ότι δεν θα έρθει από... "αγγαρεία";
Δηλαδή, να δεχτώ να έρθει, να κάνει κανονικά ο τεχνικός,
δεν θα είναι "επισφαλής" η εγκατάσταση
αν δεν έχει το σωστό καί ακριβό πεδιόμετρο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.