Όλο βλακείες ανεβάζουν κ ελεύθερο κανάλι ειναι υπάρχει εδώ κ 20 χρόνια στη δορυφορική.!!Το fashion tv, στην eon, στη θέση 565.
Δυστυχώς, ισχύει.Καλησπέρα σας, έχω EON+ με δορυφορική σύνδεση και έχω εγκαταστήσει και το App στην smart TV μου. Πήγα σήμερα σε κατάστημα NOVA να τους ζητήσω το extra TV Box για να το βάλω σε μια άλλη τηλεόραση στο σπίτι και μου είπαν από το Κατάστημα ότι δεν μου δίνουν το extra TV Box android με 5€ και πως το multiroom σε εμένα που είμαι δορυφορικός είναι ακόμα ένας δορυφορικός δέκτης. Ισχύει αυτό που είπαν? Έχει κάποιος άλλος το ίδιο setup με εμένα και έχει πάρει extra TV Box android με 5€?? Δεν θέλω να αλλάξω το δορυφορικό γιατί είχα βάλει παλιά με προσφορά τσάμπα πιάτο στο εξοχικό και το γυρίζω για να βλέπω και από εκεί. Ο στόχος μου είναι να βάλω ένα extra TV Box και να βλέπω σε ακόμα μια TV. Σας ευχαριστώ πολύ.
Πέρυσι αν θυμάμαι καλά ήταν από 10 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου. Ίσως βγει κάτι αντίστοιχο και φέτος. Αν κι εφόσον βγει, δεν ξερω τι θα γίνει με τα cosmote, πιστεύω δεν θα είναι.απο πρωτη δεκεμβρη μεχρι και τελος τα ανοιγαν ολα τα novasports ..φετος πως και δν εχει......
Σωστά, το 24 και το 23 10 Δεκέμβρη τα άνοιξαν και δεν ήταν πέρσυ μέσα στην προσφορά τα Cosmote sport.Πέρυσι αν θυμάμαι καλά ήταν από 10 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου. Ίσως βγει κάτι αντίστοιχο και φέτος. Αν κι εφόσον βγει, δεν ξερω τι θα γίνει με τα cosmote, πιστεύω δεν θα είναι.
Σε έμενα ακόμα πιο χάλια, έχω ξεθάψει τον δορυφορικο δεκτη για να βλέπω. Στην cosmote μου ρίχνει ποιότητα αλλά συνεχίζει να παίζει έστω και θολά λόγο του adaptive stream την πλατφόρμας της comcast. Η eon που είμαι σε άλλη πλατφόρμα είναι ακόμα χειρότερα. Κόβεται τελείως και πολλές φορές επιταχυνει και επβραδινει στης σκηνές που προβάλει.Καλησπέρα, μια ερώτηση επειδή η cote tv με starlink τα πάει χάλια. Έχει κανείς εικόνα τι γίνεται με eon μιας και τελειώνει το συμβόλαιο και αν είναι να κάνω μετάβαση στην eon αν τα πήγαινει καλά.
Αυτό περιμένουμε. Συνήθως από 10-12ξερουμε εαν θα βγει φετος eon για ολους?
Εμένα κανένα πρόβλημα με πιάτο ένα γκρι 80αρι κ ένα λευκό lnb με σκόπευση κ ποιότητα στο 100%και στα 2.Ρε παιδιά να ρωτησω κατι, με την τόση βροχή που ριχνει εμενα μου βγαζει σταθμη 0 κ ακρίβεια 0 κ μετα απο κτ λεπτα επανερχεται το σημα, λετε να φταιει το Lnb; Απο τις αρχές Οκτωβρίου εχω δορυφορικο νοβα κ μονο στις δυνατές βροχες μ βγαζει 0, ενω σ αλλους σιγουρα θα εχετε κανονικα σημα χωρις να σβηνει τιποτα, να αλλαξω lnb κ να βαλω το Inverto Black Ultra LNB 1 Εξόδου 0.2dB; Ή απλα το θεμα σε ωρα καταιγίδων κτλπ το κανει σ ολους;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.