Nova EON TV / EON+

Εμένα κανένα πρόβλημα με πιάτο ένα γκρι 80αρι κ ένα λευκό lnb με σκόπευση κ ποιότητα στο 100%και στα 2.
2 χρόνια καινούργια όλα.
Κγω 80αρι εχω κ το χω δυο μήνες ταρατσα αλλα σ βροχές με καταιγίδες η στάθμη κ η ακρίβεια ειναι 0, λες να φταιει το lnb?

Κγω 80αρι εχω κ το χω δυο μήνες ταρατσα αλλα σ βροχές με καταιγίδες η στάθμη κ η ακρίβεια ειναι 0, λες να φταιει το lnb?
Πολύ πιθανόν να φταίει το lnb σου.... γιατί είναι πολύ σύγχρονα σήμερα σε είπα έχω το λευκό lnb δε ξέρω πιο σου έβαλε πάντως καμία σχέση με το παρελθόν με μπορα δεν έπιανες τίποτα.
Ενώ με μπορα βλέπω χωρίς πρόβλημα.

Δυστυχώς δεν βλέπω για φέτος eon για όλους. Πέρυσι είχαν ανοίξει τις εγγραφές 5 μέρες πριν την έναρξη. Φέτος δυστυχώς ακόμα τίποτα.

Για σε όλους το Eon tv έληξε 4
dec
fa πληρώσω αυτόν τον μηνα και τέλος
το tv box το κρατάνε είπανε αλλα fa δουλεύει Thanks

Πάρε στοιχεία να έχεις αποδείξεις ποιος σου το είπε όταν σου έρθει η χρέωση όπως σωστά σε ενημέρωσε ο φίλος πιο πριν

ipe o

gmirtzakis ke i nova​

Ερωτηση…Αν διακοψω το ΕΟΝ+ το μποξακι το κρατάω η πρεπει να το επιστρεψω;;;Μπορω να το χρησιμοποιησω σαν απλο TV Box?

Επιστρέφεις μόνο αν σταματήσεις κ διακόψεις το εντός συμβόλαιο σού ... αποζημίωση κ επιστροφή!!
Αν ολοκληρώσεις το συμβόλαιο σού.... μένει σε σένα.

Και απενεργοποίηση σε πολλά βάζουν.

Μένω Έδεσσα, δεν τους καίγεται καρφί για την επαρχία.

Last edited by a moderator:
Καλημέρα και καλή δουλειά σε όσους ξεκινούν σε λίγο....Σε ένα τσεκ που έκανα τώρα, τα κανάλια στο ΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ δεν έχουν ανοίξει ακόμα.... 11 του μηνός δεν είπαν;

Καλημερα. Σιγα σιγα να παει το παλικαρι της eon στο γραφειο να πιει το καφεδακι και μετα να γυρισει τον διακοπτη...
Τελικά πόσους καφέδες πίνει το παληκάρι εκεί?:D

• Haha
Reactions: kostthem
Καλημέρα και καλή δουλειά σε όσους ξεκινούν σε λίγο....Σε ένα τσεκ που έκανα τώρα, τα κανάλια στο ΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ δεν έχουν ανοίξει ακόμα.... 11 του μηνός δεν είπαν;
Θα σας ανοίξουν όλα ...απλά έλεγχο κάνουν

Εκτός από τα cosmote sports δεν συμπεριλαμβάνονται όπως πέρσι.

• Like
Reactions: Enki