Nova EON TV / EON+

η απαντηση απο chat στην ερωτηση "γιατι δεν μου δουλευει η εφαρμογη στο android box.

"Το eon είναι διαθέσιμο μόνο απο τάμπλετ, κινητά και λάπτοπ σε υφιστάμενους συνδρομητές, στην ουσία αντικατέστησε το Novago, οπότε για τώρα θα λειτουργεί στις συσκευές που λειτουργούσε το novago, δεν θα δουλέψει σε smart tv η android box.
Στην ουσία αντικατέστησε το Novago, οπότε θα λειτουργήσει μόνο στις συσκευές που λειτουργούσε και το novago. Αν το θέλετε στην τηλεόραση θα χρειαστεί να αλλάξει η υπηρεσία..."

οποτε δεν ειναι θεμα bug...

Μα αφου ο άλλος μπήκε στο shield , δεν διάβασες δυο μηνυματα πιο πανω; Αυτός πως μπήκε; χακαρε το συστημα; απλά οποίος είχε Nova go extra από πριν δεν μπαίνει και οποίος ενεργοποιεί το eon extra τώρα (δηλαδή μετα το λανσάρισμα της εφαρμογής μπαίνει).. Αυτό δεν σημαίνει bug? Κάποιοι να μπαίνουν και κάποιοι όχι;

• Like
Reactions: gagan1967
Μα αφου ο άλλος μπήκε στο shield , δεν διάβασες δυο μηνυματα πιο πανω; Αυτός πως μπήκε; χακαρε το συστημα; απλά οποίος είχε Nova go extra από πριν δεν μπαίνει και οποίος ενεργοποιεί το eon extra τώρα (δηλαδή μετα το λανσάρισμα της εφαρμογής μπαίνει).. Αυτό δεν σημαίνει bug? Κάποιοι να μπαίνουν και κάποιοι όχι;
ηταν συνδρομητης?

Μηπως τελικα η λυση ειναι να τους παρουμε να μας σβησουν το novagoextra και μετα να το ενεργοποιησουμε μονοι μας ξανα

• Like
Reactions: Bloodsport
Μηπως τελικα η λυση ειναι να τους παρουμε να μας σβησουν το novagoextra και μετα να το ενεργοποιησουμε μονοι μας ξανα
Αν το κάνεις αυτό δεν ξέρω μετά τι θα γίνει με τις χρεώσεις . Αν και μπορείς να το δοκιμάσεις

Άλλος ένας που μπήκε στην Smart tv app μετά την ενεργοποίηση του Nova go extra.. Αυτοί που το ειχαν ήδη ενεργοποιημενο δεν μπήκαν.. Σίγουρα είναι bug της εφαρμογής.. Ποιο απ τα 2 σενάρια θα ισχυσει θα μαθευτεί
Σωστά, ένα από τα δυο είναι το σωστό αλλα πιο είναι θα το δείξη ο χρόνος.

δεν ξερω..
οτι μου εγραψε το εκανα copy/paste
Συμφωνώ και εσυ δίκιο έχεις γιατί έτσι σου ειπαν..Απλά καταλήγουμε ότι είναι άσχετοι και οι μεν που λένε δεν θα το παρετε καθόλου και οι δε που λένε αλλαγή εξοπλισμου και ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα, όποτε δεν είναι τίποτα δεδομένο ακόμα.. Και επειδή στο τσατ κάποιους τους είπαν έτσι δεν σημαίνει ότι ισχυει γιατί σε άλλους είπαν ότι είναι bug και θα διορθωθεί. Θα φανεί ποιο απ ολα αυτα τα σενάρια είναι αλήθεια

Συμφωνώ και εσυ δίκιο έχεις γιατί έτσι σου ειπαν..Απλά καταλήγουμε ότι είναι άσχετοι και οι μεν που λένε δεν θα το παρετε καθόλου και οι δε που λένε αλλαγή εξοπλισμου και ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα, όποτε δεν είναι τίποτα δεδομένο ακόμα.. Και επειδή στο τσατ κάποιους τους είπαν έτσι δεν σημαίνει ότι ισχυει γιατί σε άλλους είπαν ότι είναι bug και θα διορθωθεί. Θα φανεί ποιο απ ολα αυτα τα σενάρια είναι αλήθεια
μπερδεμα...
δεν πειραζει-θα περιμενουμε.

• Like
Reactions: whiteMan
Είναι τρομερό το χάος που υπάρχει ακόμα..
Επιμένουν ότι ΕΟΝ+ δεν δίνεται σε 50mbps συνδέσεις. Στην ερώτηση μου αν μπορώ να λάβω δορυφορικό εξοπλισμό, απάντησαν ότι δεν έχω 24mbps ή δεν ζω σε νησί άρα όχι.

Είναι τρομερό το χάος που υπάρχει ακόμα..
Επιμένουν ότι ΕΟΝ+ δεν δίνεται σε 50mbps συνδέσεις. Στην ερώτηση μου αν μπορώ να λάβω δορυφορικό εξοπλισμό, απάντησαν ότι δεν έχω 24mbps ή δεν ζω σε νησί άρα όχι.
Απ ότι φαίνεται το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει πεσει γραμμή από τα κεντρικά σιγά σιγά το δορυφορικό να παει περιπατο δυστυχώς. Προσπαθουν να μην δίνουν νέες συνδέσεις δορυφορικές εκτός από πολυ απίθανες περιπτωσεις όπως ανέφερες και σε όσους φτάνει ο χρόνος να ανανεώσουν να τους προτεινουν μετατροπή σε eon.

• Like
Σωστά, ένα από τα δυο είναι το σωστό αλλα πιο είναι θα το δείξη ο χρόνος.
Φίλε, εσυ που έχεις μπει σε Shield , το cbr και 7 mbps είναι όντως σταθερό ή είναι σαν το cosmote το σπαστικό που ανεβοκατεβαζει ποιοτητα κάθε τρεις και λιγο

Απ ότι φαίνεται το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει πεσει γραμμή από τα κεντρικά σιγά σιγά το δορυφορικό να παει περιπατο δυστυχώς. Προσπαθουν να μην δίνουν νέες συνδέσεις δορυφορικές εκτός από πολυ απίθανες περιπτωσεις όπως ανέφερες και σε όσους φτάνει ο χρόνος να ανανεώσουν να τους προτεινουν μετατροπή σε eon.
Δε νομίζω να πανε περιπατο οι δορυφορικές συνδέσεις, αφού είναι πολυς κόσμος με μικρή ταχυτητα ιντερνετ. Στο τσατ που ρώτησα, απάντησαν ότι είναι για 50αρα και 100αρα ταχυτηταΕγω έχω 20.

Προς ενημέρωσή σας, η NOVA είναι υποχρεωμένη να δώσει δορυφορικό αν δεν παρέχει Η ΙΔΙΑ τουλάχιστον 50αρα γραμμή.
Μόνο για τη δική της γραμμή μπορέι να επικαλεστεί πως πας αποκλειστικά σε EON και δεν σου δίνει δορυφορικό.

Σήμερα σε κατάστημα έγινε σύνδεση σε δορυφορική σε κατοικία που παρέχει cosmote/wind/voda οπτική ίνα, αλλά η Nova δεν έχει ούτε 50αρα.

Και για αυτές τις περιπτώσεις, που δεν είναι δηλαδή ευθύνη του υποψήφιου συνδρομητή, όφειλε να είχε σχετικό τιμοκατάλογο στο site της.

Μίλησα με τεχνική υποστήριξη, τους ζήτησα να νου διαγράψουν όλες τις συσκευές και μου είπε ότι είναι νέα η υπηρεσία και δεν αφήνει ακόμα ούτε τους ίδιους αλλά σε λίγες μέρες θα μπορούν.
Όσο αφορά το θέμα με εμάς τους δορυφορικούς που είχαμε ήδη το nova go extra υπάρχει πρόβλημα με το να παίξει στην τηλεόραση. Όσοι παλιοί συνδρομητές δεν έχουν το extra και το αγοράζουν τώρα παίζει.
Μου είπε επίσης ότι έχουν προς το παρόν ανοιχτό το mirroring από τα κινητά και tablet μέχρι να λυθεί το θέμα με τις smart tv
Φαντάζομαι στην τεχνική υποστήριξη κάτι παραπάνω γνωρίζουν

Δε νομίζω να πανε περιπατο οι δορυφορικές συνδέσεις, αφού είναι πολυς κόσμος με μικρή ταχυτητα ιντερνετ. Στο τσατ που ρώτησα, απάντησαν ότι είναι για 50αρα και 100αρα ταχυτηταΕγω έχω 20.
Αυτό εννοώ.. Για σένα που έχεις adsl θα ισχυει το δορυφορικό ωστόσο αν δεις στο καινουριο site προωθούν μόνο 50αρα και 100αρα και η 24αρα δεν φαίνεται πουθενα.. Για να ωθησουν τους παντες σε vdsl και eon αντί adsl και δορυφορικό..Περα απο μείωση δορυφορικών επιθυμούν και μείωση adsl.. Και σιγά σιγά θα έρχεται το τέλος.. Φαίνεται ξεκάθαρα.. Βέβαια αυτό θα παρει αρκετό καιρό να γίνει (κάποια χρόνια δηλαδή) αλλά είναι ξεκάθαρο..

• Like
Reactions: sakels
Αυτό παίζει πολύ όμως δν μας λέει κανείς κάτι πάνω σε αυτό το θέμα

Γιατί δεν βγάζουν και μια εφαρμογή για apple tv και μας αναγκάζει να έχουμε μια ακόμα συσκευή/τηλεκοντρολ? Δεν έχω smart tv

Μίλησα με τεχνική υποστήριξη, τους ζήτησα να νου διαγράψουν όλες τις συσκευές και μου είπε ότι είναι νέα η υπηρεσία και δεν αφήνει ακόμα ούτε τους ίδιους αλλά σε λίγες μέρες θα μπορούν.
Όσο αφορά το θέμα με εμάς τους δορυφορικούς που είχαμε ήδη το nova go extra υπάρχει πρόβλημα με το να παίξει στην τηλεόραση. Όσοι παλιοί συνδρομητές δεν έχουν το extra και το αγοράζουν τώρα παίζει.
Μου είπε επίσης ότι έχουν προς το παρόν ανοιχτό το mirroring από τα κινητά και tablet μέχρι να λυθεί το θέμα με τις smart tv
Φαντάζομαι στην τεχνική υποστήριξη κάτι παραπάνω γνωρίζουν
Άρα νομίζω ότι είναι αυτό που περιμεναμε.. Να φτιάξουν το bug για τους παλιους και να τους δοθεί μια θέαση σε smart tv.. Και όταν το κάνουν αυτό θα απενεργοποιήσουν το ταυτόχρονο cast σε τηλεόραση από μικρές συσκευές.. Νομίζω ο/η συγκεκριμένος/η υπαλλήλος είναι ο/η πιο ενημερωμένος.. Αυτό εγώ τόσο καιρό έχω καταλάβει ότι θα γίνει. Μη τα θέλουμε όλα δικά μας.. Αν δοθεί smart tv συσκευή δεν θα επιτρέπεται ταυτόχρονο cast από μικρές συσκευές. Έτσι πιστευω εγώ και έχει λογική

• Like