Να ενημερώσω για το εξής απαράδεκτο :
Κατόπιν χθεσινής μου τηλεφωνικής επικοινωνίας η νόβα (δεν ευθύνεται ο εκάστοτε υπάλληλος), με ενημέρωσε α) για την υπογραφή νέας σύμβασης και β) για την εφάπαξ χρέωση των 50€ προκειμένου να προβώ στην μετατροπή ( έτσι αναφέρεται στο αντίγραφο της σύμβασης), της υπηρεσίας από δορυφόρο σε ott.
Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα το κατάστημα της Νέας Σμύρνης όπου πέραν της παραδοχής της ευγενέστατης υπαλλήλου ότι η ενημέρωση που έχουν δεν είναι επαρκής και αφού και η ίδια μου επανέλαβε όσα από τηλεφώνου ήξερα, προχώρησα στην μετατροπή.
Παρέλαβα το μποξακι και υπέγραψα τη νέα σύμβαση (τιμή παγίου 23€) η οποία αναφέρει το ποσό της εφάπαξ χρέωσης αλλά και έχει τίτλο "μετατροπή σύμβασης".
Λίγη ώρα αργότερα η ίδια υπάλληλος με κάλεσε και με ενημέρωσε ότι μέχρι να της δώσουν απάντηση δεν ολοκληρώνει την διαδικασία μιας και μετέπειτα και μετά την υπογραφή όσων σας αναφέρω ( άρα και την υπογραφή μιας σύμβασης με συγκεκριμένο περιεχόμενο από τα συμβαλλόμενα μέρη δλδ εμένα και την εταιρεία), η εταιρία αξιώνει μια επιπλέον χρέωση της τάξεως των 50€ ως τέλος υποβάθμισης.
Ασφαλώς και ανέφερα στην υπάλληλο πως κάτι τέτοιο ούτε έχει υπογραφεί ούτε και πρόκειται να γίνει δεκτό, επιπλέον της είπα ότι εγώ δεν θα μπω σε διαδικασία επιστροφής μποξ και να διαθέσω ξανά χρόνο για κάτι που δεν ευθύνομαι και ποτέ δεν είχα ενημερωθεί...
Η υπάλληλος μου είπε ότι θα αναμένει ενημέρωση και θα με καλέσει κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει.
Επιπλέον επικοινώνησα και με την εξυπηρέτηση πελατών όπου τους ανέφερα όλα αυτά και μου είπαν ότι θα με καλέσουν και τι καταχωρούν ως ένσταση η οποία θα απαντηθεί αφού γίνει ακρόαση της κλήσης.
Η όλη συμπεριφορά είναι άκρως καταχρηστική γιατί ούτε ενημέρωση για τις δύο χρεώσεις είχα, ούτε ποτέ αυτές έγιναν γνωστές και κυρίως δεν τις αναφέρει και τις δύο πουθενά η σύμβαση η οποία βαραίνει και τα δύο συμβαλλομενα μέρη και εν προκειμένω με άκρως αντισυμβατική συμπεριφορά η νόβα δεν υλοποιεί το περιεχομένο της σύμβασης.
Πέραν αυτών είναι ανεπίτρεπτο το κόστος υποβάθμισης να είναι μεγαλύτερο του ποσού διαφοράς δλδ με τωρινό πάγιο 24,9 και ενδεχόμενο 23€ στο ott να προκύπτει ένα χαράτσι των 50€ αντί των 22,8 που είναι η πραγματική διαφορά.
Σε κάθε περίπτωση η όλη συμπεριφορά δεν είναι απλά απαράδεκτη αλλά και καταχρηστική. Ενημέρωσα ότι θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια και αναμένω απάντηση από την εταιρεία.