Μπορείς έως και 4-5 συσκευές ταυτόχρονα.... Με νέα σύνδεση ΕΟΝ+ έτσι; Με το box....Από περισσότερα από 250 κανάλια πήγαμε στα 80 (51 HD) και από τα απεριόριστα κινητά στα 120 λεπτά,
επιπλέον χάσαμε και το δορυφορικός δέκτης,ακόμα το Nova Εξοχικό και δεύτερη τηλεφωνική γραμμή.
Δεν αναφέρεται ξεκάθαρα αν πάρεις EON αν μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα σε παραπάνω από μία συσκευές
Ναι μπορείς με απλά λόγιαΜη βαρατε αλλα και εγω μπερδευτηκα. Αμα βαλω το eon και εχω το κουτι κανονικα να παιζει με ethernet στην μια tv, μπορω να βλεπω αμα θελω στην εφαρμογη στην αλλη tv σε mi box? Δε με νοιαζει η παραλληλη θεαση απλα να παιζει αμα θελω να δω στην αλλη.
Παίζει...και ταυτόχρονα....Μη βαρατε αλλα και εγω μπερδευτηκα. Αμα βαλω το eon και εχω το κουτι κανονικα να παιζει με ethernet στην μια tv, μπορω να βλεπω αμα θελω στην εφαρμογη στην αλλη tv σε mi box? Δε με νοιαζει η παραλληλη θεαση απλα να παιζει αμα θελω να δω στην αλλη.
To novaflix έχει μόνο τα Novacinema και τα Fox....το ΕΟΝ των 10€ όλα τα κανάλια εκτός των Novasports... replay tv 7 ημερών..... μεγάλο κατάλογο ταινιών και σειρών.... Καλύτερη εικόνα...... και το box.....To novaflix τι διαφορά έχει από το πακέτο της ΕΟΝ με τα 10;; Τι περισσότερο έχει το δεύτερο;
Αν το ενεργοποίησες τώρα μπορείς να το βάλεις και σε Smart Tv..... λογικά σε εσάς θα παίξει κανονικά.... εμείς που είχαμε ήδη Go-EON extra δυστυχώς δεν παίζει...Ουάου! Ενεργοποίησα το EON Extra και Streamάρω απο Samsung Kiνητό + PC + Δορυφορικό!!!!
Αν έχεις smart TV ή android box δοκίμασε να κάνεις εγγραφή της συσκευής να μας πεις αν παίζει σε μεγάλη οθόνη καθώς υπήρχε bug στην περίπτωση που το NovaGo extra (EON extra) δεν ήταν ενεργοποιημένο.Ουάου! Ενεργοποίησα το EON Extra και Streamάρω απο Samsung Kiνητό + PC + Δορυφορικό!!!!
Την Κυριακή το φαβάμαι βέβαια!Στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ! Νομίζω θα μπλοκάρουν τις συσκευές στην Super league!
Θα παίξει...Έχω LG Smart 2021 μοντέλο. Πριν ενεργοποιήσω το Eon Extra (προχθές) μου έλεγε να μπω στο Self Care Portal και δεν λειτουργούσε. Λες να παίξει τώρα???
Κατέβασε την εφαρμογή ΕΟΝ στην ΤV , θα σου βγάλει στην οθόνη έναν κωδικό.Έχω LG Smart 2021 μοντέλο. Πριν ενεργοποιήσω το Eon Extra (προχθές) μου έλεγε να μπω στο Self Care Portal και δεν λειτουργούσε. Λες να παίξει τώρα???
Δοκίμασε ξανά τώρα που ενεργοποιήσεις το ΕΟΝ extra.Α ναι σωστά, αυτό είχα κάνει! Δεν δεχόταν τον κωδικό τον κωδικό και μου έβγαζε σφάλμα υπέρβασης συσκευών!
Αυτό που έκανα εγώ είναι αλλαγή κωδικού και έβαλα πάλι τον ίδιο που είχα πριν.Καλησπερα
Κατέβασα το app βάζω το username και το password και μου βγάζει ότι έχω λάθος κωδικούς.
Έχω full pack δορυφορικό με ενεργοποιημένο το nova go extra.
Κάνω κάτι λάθος η είναι πρόβλημα της nova?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.