Nova EON TV / EON+

Το ίδιο θα σου πουν και στο κατάστημα και στο Ίντερνετ. Πήγαινε κατάστημα. Ρώτησα και για πάγια εντολή για -1€ και μου είπα ισχύει!
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Όντως υπέγραψα σε καταστήμα με 6 μήνες πάγιο και -35%. Ρώτησα για πάγια εντολή για το -1 και είπε δεν ισχύει το έχουν σταματήσει. Θα ρωτήσω στο τσατ κ αν είναι θα το κάνω με αυτούς την διαδικασία.

Με κάλεσαν πάλι σήμερα:
- Το ΕΟΝ+ με τα αθλητικά δίνεται και σε 50mbps συνδέσεις, όχι μόνο 100 όπως μου είπαν στην αρχή.
- Τα νέα προγράμματα ΕΟΝ δίνονται για όσους θέλουν μόνο τηλεόραση (1play) και μέσω δορυφορικής, ή σε 3play 24mbps. Αυτοί, θεωρούνται συνδρομητές ΕΟΝ και έχουν πρόσβαση στην smart TV εφαρμογή.
- Οι υπάρχοντες πελάτες σε προγράμματα τηλεόρασης Nova (δηλαδή με novabox) μέχρι στιγμής δεν θα μπορούν να μπουν στην εφαρμογή για τηλεόραση. Ίσως μελλοντικά να αλλάξει αυτό.
- Όσοι ενδιαφέρονται για 1play, θα πρέπει για να λάβουν το box να έχουν διαθεσιμότητα δικτύου από τη Nova στη περιοχή τους, τουλάχιστον 50mbps. Αν πχ έχεις FTTH και η Nova δεν παρέχει κάτι πάνω από 24mbps, αναγκαστικά πας σε δορυφορικό.
με 1 play μονο tv μπορεις ομως να το παρεις αν εχεις adsl αλλου παροχου η ftth???

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Όντως υπέγραψα σε καταστήμα με 6 μήνες πάγιο και -35%. Ρώτησα για πάγια εντολή για το -1 και είπε δεν ισχύει το έχουν σταματήσει. Θα ρωτήσω στο τσατ κ αν είναι θα το κάνω με αυτούς την διαδικασία.
Ο υπάλληλος του καταστήματος μου είπε όχι στην πάγια, ο υπάλληλος από τα κεντρικά της Nova στο τηλέφωνο αφού με έβαλε στην αναμονή 4 λεπτά και το διασταύρωσε, μου είπε ισχύει κανονικά! Θα δείξει!

• Like
Reactions: speedtouch
Ωπα αυτο εμένα με βολευει... Άκουσε λίγο την περιπτωση μου.. 1 μέρα πριν βγει το eon έκανα συμφωνία μέσω τηλεφώνου για 24αρι δορυφορικό φουλ πακ.. Βγήκε η eon και ήρθε το συμβόλαιο με κούριερ σπίτι.. Επίτηδες δεν το υπέγραψα για να ξέρω αν παρω την smart tv ή όχι γιατί αν δεν την παρω θα παω να βάλω το eon, αλλά ωστόσο δεν θέλω 100αρα..Αν πάω να υπογράψω τώρα γιατί πρεπει να αποφασίσω αλλιώς θα χάσω το συμβόλαιο θα μου δώσουν το καινουριο δορυφορικό κουτί και θα παρω κανονικά την smart tv? Αν ξέρεις απάντησε μου με ενδιαφέρει πολυ
Το συμβόλαιό σου κατά 99% δεν είναι ΕΟΝ, άρα θα πρέπει να ακυρώσεις και να λάβεις νέο συμβόλαιο.
με 1 play μονο tv μπορεις ομως να το παρεις αν εχεις adsl αλλου παροχου η ftth???
Ναι, αρκεί η περιοχή σου να έχει κάλυψη 50/100mbps από τη Nova.
Αν δεν έχει, μπορείς να πάρεις μόνο το δορυφορικό ΕΟΝ (πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω φορητών συσκευών, η/υ και τηλεόρασης smart)

Λοιπόν αφού τους πίεσα όλους ακύρωσαν τον τεχνικό, και παρέλαβα το boxaki από το κατάστημα.
Μου είπαν ότι σήμερα τους έφεραν 8 και έγιναν ήδη αναρπαστα.
Περιμένω την ενεργοποίηση εντός της ημέρας μου είπαν.
Εχω vodafone στα 50vdsl (τα πιάνει μάλιστα) θα το δοκιμάσω το βράδυ και θα σας πω,

Ξέρει κανείς με το boxaki κι όχι εφαρμογή τι καθυστέρηση να περιμένω στα αθλητικα;

• Like
Reactions: gmirtzakis
Η ίδια υπηρεσία είναι, την ίδια καθυστέρηση θα έχεις σε σχέση με τον δορυφόρο (περίπου 30 δευτερόλεπτα).

Ωπα αυτο εμένα με βολευει... Άκουσε λίγο την περιπτωση μου.. 1 μέρα πριν βγει το eon έκανα συμφωνία μέσω τηλεφώνου για 24αρι δορυφορικό φουλ πακ.. Βγήκε η eon και ήρθε το συμβόλαιο με κούριερ σπίτι.. Επίτηδες δεν το υπέγραψα για να ξέρω αν παρω την smart tv ή όχι γιατί αν δεν την παρω θα παω να βάλω το eon, αλλά ωστόσο δεν θέλω 100αρα..Αν πάω να υπογράψω τώρα γιατί πρεπει να αποφασίσω αλλιώς θα χάσω το συμβόλαιο θα μου δώσουν το καινουριο δορυφορικό κουτί και θα παρω κανονικά την smart tv? Αν ξέρεις απάντησε μου με ενδιαφέρει πολυ

Αν έλαβες το συμβόλαιό σου πριν το λανσάρισμα της υπηρεσίας και το συμβόλαιο αφορά ΠΑΛΙΟ πακέτο (πχ sports pack) δεν θα δικαιούσαι την υπηρεσία.
Πρέπει να υπογράψεις για πακέτο EON

Δυστυχώς εγώ ο 3PlayΔορυφορικός (VDSL 50 από Α/Κ) μπορεί να κατάφερα xθες στο Μακάμπι-ΠΑΟ να δω ταυτόχρονα από Δορυφόρο+Κινητό+PC ενεργοποιώντας το Eon Extra, αλλά δεν στάθηκα το ίδιο τυχερός με την LG μου, η οποία συνεχίζει να εμφανίζει το σφάλμα υπέρβασης συσκευών παρά το γεγονός πως καταχώρησα επιτυχώς τον κωδικό στο MyAccount.
Παρηγορήστε με.:cry::cry::cry:

• Sad
Reactions: kostthem
,τηλεφωνικη επικοινωνια. Μπορω να μεταβω στο εον κρατωντας κ το δορυφορικο απο 30 vdsl θα παω 50 χανω τα κινητα δλδμονο 120 δεν επωφελουμε τον μηνων προσφορας για νεους συνδρομητες καπο 34 θα πληρωνω 33 μαζι με νεον εχτρα. Κοστος μονο 50 ευρω λογω μποχ. Και ετσι θα ανοιξει κ η εφαρμογη στην σμαρτ τβ

Τι διάολο; Αυτό το είχα ρωτήσει και εγώ αλλά μου είπαν δε γίνεται.

Δυστυχώς εγώ ο 3PlayΔορυφορικός (VDSL 50 από Α/Κ) μπορεί να κατάφερα xθες στο Μακάμπι-ΠΑΟ να δω ταυτόχρονα από Δορυφόρο+Κινητό+PC ενεργοποιώντας το Eon Extra, αλλά δεν στάθηκα το ίδιο τυχερός με την LG μου, η οποία συνεχίζει να εμφανίζει το σφάλμα υπέρβασης συσκευών παρά το γεγονός πως καταχώρησα επιτυχώς τον κωδικό στο MyAccount.
Παρηγορήστε με.:cry::cry::cry:
Διέγραψε μια συσκευή από το my account αν σου επιτρέπει και δοκίμασε ξανά.

• Like
Reactions: DJSTAVROS
Επίσημο, οι Δορυφορικοί πελάτες αποκλεισμένοι απο θέαση σε "Μεγάλη Οθόνη", δηλαδή δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ΕΟΝ App της smart tv τους. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εαν το EON extra είναι λύση ή εαν γίνει νεα σύνδεση ΕΟΝ δορυφορική με νέο δορυφορικό δέκτη (?).

Attachments

• Screenshot 2021-10-22 at 17.41.52.png
    Screenshot 2021-10-22 at 17.41.52.png
    106.9 KB · Views: 95
Διέγραψε μια συσκευή από το my account αν σου επιτρέπει και δοκίμασε ξανά.
Λές ρε Θηρίο να δουλέψει? Θα το τσεκάρω το βράδυ κι αυτό! Με αφήνει απο ότι είδα να διαγράψω. Λογικά δεν θα δουλέψει διοτί δεν αφήνει την ''Μεγάλη Οθόνη'' σε εμάς τα Μιάσματα,τους δορυφορικούς.

Attachments

• Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    131.6 KB · Views: 103
Last edited:
  • Haha
Reactions: gagan1967
Λές ρε Θηρίο να δουλέψει? Θα το τσεκάρω το βράδυ κι αυτό! Με αφήνει απο ότι είδα να διαγράψω. Λογικά δεν θα δουλέψει διοτί δεν αφήνει την ''Μεγάλη Οθόνη'' σε εμάς τα Μιάσματα,τους δορυφορικούς.
Αν δεν το έχεις κάνει ξανά θα σε αφήσει, εμενα μου λέει σε 20 και κάτι μέρες να το κάνω, εγώ έχω τώρα με το shield 3 συσκευές με eon extra.

Καλησπέρα παιδιά.Μου ηρθε το μήνυμα για το eon και με το που ήρθα σπίτι το κατέβασα στην sony μου. Κάνω τη διαδικασία με τον κωδικό και μου λεει υπέρβαση συσκευών.Στο my account δεν με αφήνει να το πειράξω,λέει δεν βρέθηκαν συνδεδεμένες συσκευές ενώ λίγο πιο πίσω μου είπε ότι ενεργοποιήθηκε.Τελικα δουλεύει για εμάς του δορυφορικούς η όχι;;Αν όχι πως λένε ότι αντικαθιστά το nova go; Έχω καταμπερδευτει.

Last edited: