Nova EON TV / EON+

Οχι φιλε μου…Η cosmote tv οταν βγηκε δεν ειχε ολα αυτα τα λαθη στην κυκλοφορια.Ειχε παρα πολυ καλη εικονα στο boxακι της αναλογη της δορυφορικης και εξτρα το 4Κ καναλι…Αυτα για την εικονα…
Τα υπολοιπα,ξεκαθαρη θεση για τη θεαση των αθλητικων και σε ποσες συσκευες μπορεις να δεις…Επισης το σημαντικοτερο,δεν ξεχασε κανεναν παλιο δορυφορικο συνδρομιτη της,πηραν ολοι 5 συσκευες και θεαση παντου
Ξαναλεω και για να μην παρεξηγηθω,ακρως προσωπικη αποψη και μονο,μιας και εχω και τις δυο πλατφορμες
Σαν την cosmote tv δεν υπαρχει…
Εδω 10 φορες να παρεις στην νοβα τηλ 10 διαφορετικα θα ακουσεις…και αντε και εβαλες ΕΟΝ,θα δεις SD ποιοτητα;;
Συμφωνώ με το μπαχαλο της nova . Εδω δεν ειχαν εφοδιασει καν τα καταστήματα τους με boxakia.
Γενικά φαίνεται οτι βιαστηκαν και δεν ηταν ετοιμοι.
Απλα νομιζα οτι και η cosmote στην αρχή ειχε θέματα

Μπορώ να πάρω μποξ κοσμοτε χωρίς σύνδεση μόνο με πακέτο μηνιαίο ;;; Γνωρίζεις ; Ευχαριστώ . Θέλω να τα έχω κ τα δυο γιαυτο ρωτάω συγνώμη.
Ναι... αγοράζεις από Γερμανό το box με 79.90€(πολλά...) Και μετά αγοράζεις μηνιαίο να θέλεις....αλλά δεν χρειάζεται το box της Cosmote... καλύτερα πάρε το Xiaomi mi box S....

• Like
Reactions: stonecityboys
Συμφωνώ με το μπαχαλο της nova . Εδω δεν ειχαν εφοδιασει καν τα καταστήματα τους με boxakia.
Γενικά φαίνεται οτι βιαστηκαν και δεν ηταν ετοιμοι.
Απλα νομιζα οτι και η cosmote στην αρχή ειχε θέματα
Εγω προσωπικα,στο λανσαρισμα της cosmote tv OTT,το μονο που ειχε οτι αργησε να βγει λιγο καιρο η εφαρμογη για τις lg τηλεορασεις και ετρωγε καποια ψικοκολληματα μετα στο μενου,τα οποια μετα εφτιαξαν…
Τραγικη νοβα πραγματικα…Η cosmote σου δινει 5 συσκευες να δεις οπου γουσταρεις και οι αλλοι σου βαζουν περιορισμους…Μια φορα το μηνα σβηνεις σβηνεις μια συσκευη;;;Η κοσμοτε σβηνεις οποτε γουσταρεις…Ασε κουρασε η νοβα
Σταματαω εδω γιατι δεν χρειαζεται να μπουμε στη διαδικασια συγκρισης,δεν εχει νοημα…

Εμενα εναε τεχνικός μου ειπε χθες για 5 συσκευες συνολικά με 3 παραλληλες θεασεις box smart tv και μια φορητή και οτι δεν ισχύει ο περιορισμός του μήνα αλλα στον nova my account τον βλεπω. Τι να πω;

το μονο καλο της ΕΟΝ ειναι το UI. ειναι πολυ βολικο και πολυ γρηγορο. σε ολα τα αλλα υπο....

χρειαζεται αμεσα βελτιωσεις. ελπιζω να μας διαβαζουν

μα ενα focus group δεν κανα πριν το βγαλουν στον αερα? τειν τουτοι ρε παιδια....

το μονο καλο της ΕΟΝ ειναι το UI. ειναι πολυ βολικο και πολυ γρηγορο. σε ολα τα αλλα υπο....

χρειαζεται αμεσα βελτιωσεις. ελπιζω να μας διαβαζουν

μα ενα focus group δεν κανα πριν το βγαλουν στον αερα? τειν τουτοι ρε παιδια....
Το βασικο σε μια τέτοια υπηρεσία είναι η ποιοτητα της εικονας.
Και σε αυτο θελουν πολλη δουλεια

Στα υπόψιν ότι το Ίντερνετ πρέπει να είναι άριστο το παραμικρό λάθος στην γραμμή ρίχνει την ποιότητα ,το λέω αυτό γιατί έχω cosmote tv OTT .

Η ποιότητα αυτή είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον. Πέρα από το γεγονός ότι η εφαρμογή και στις άλλες χώρες έχει την ίδια ποιότητα, το δίκτυο της νόβα δεν αντέχει. Τίτλο συζητάμε τώρα. Εδώ δεν δίνει iptv στα νησιά. Μην περιμένετε θαύματα. Αυτός και είναι και ο λόγος που δεν δίνουν αυτόνομα πακέτα. Θα έπεφτε το σύμπαν.

• Like
Reactions: Bayern7
Καλησπέρα σας. Αυτό που έχω να πω εκ πείρας από την θέαση σε μια εξηντάρα LG οθόνη Δοκίμασα και τα δύο box Της Cosmote και και νόβα . Της Cosmote έχει καλύτερη εικόνα γενικά το άφησα στις ρυθμίσεις όπως βλέπω και της Cosmote τv .Αντίστοιχες ρυθμίσεις στο box που δίνει Νόβα χάλια εικόνα πραγματικά. Και ξαναγύρισα Στο box της Cosmote. Πρέπει άμεσα να γίνουν διορθώσεις όπως είπαν η προλαλήσαντες η εικόνα είναι απαράδεκτη κυρίως τουλάχιστον με αυτό το box που δίνουν. Η γραμμή μου κουμπώνει στα 100 καθαρά.. Ευχαριστώ.

Last edited:
Ναι... αγοράζεις από Γερμανό το box με 79.90€(πολλά...) Και μετά αγοράζεις μηνιαίο να θέλεις....αλλά δεν χρειάζεται το box της Cosmote... καλύτερα πάρε το Xiaomi mi box S....
Ναι το xiamomi παίρνει εον κ κοσμοτε όμως;;

Μπορώ να πάρω μποξ κοσμοτε χωρίς σύνδεση μόνο με πακέτο μηνιαίο ;;; Γνωρίζεις ; Ευχαριστώ . Θέλω να τα έχω κ τα δυο γιαυτο ρωτάω συγνώμη.
Νομιζω πως δίνουν box μόνο με συμβόλαιο.. όχι στα μηνιαία πακέτα.

Νομίζω ότι παίζει ρόλο και η συσκευή... στο nvidia που είναι αρκετά δυνατό με cast είδα πολύ καλή εικόνα

θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα της smart tv σε όλους όσοι έχουν δορυφορικό δέκτη ενεργό.
Επιπλέον από την στιγμή που το EON λειτουργεί με πολλούς browser το να έχεις κάτι κλειδωμένο
και να μπορείς να βλέπεις με άλλο τρόπο είναι ανούσιο να το έχεις κλειστό. Μάλλον για να το κάνουν δεν γνώριζαν
τις δυνατότητες της νέας εφαρμογής. Το καλό είναι ότι είχα δύο tablet που είχαν παλιό android που δεν έπαιζε το nova go και
το ΕΟΝ παίζει και στα δύο τώρα.

Last edited:
  • Like
Reactions: g7maks
Επανεφερα την ρύθμιση στο auto .
Η εικόνα στα ξένα πρωταθλήματα που παίζουν τώρα είναι σαφώς καλύτερα
Οχι τελεια
Ας κάνουμε λίγες ημερες υπομονη πριν κρινουμε οριστικα

Η ποιότητα αυτή είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον. Πέρα από το γεγονός ότι η εφαρμογή και στις άλλες χώρες έχει την ίδια ποιότητα, το δίκτυο της νόβα δεν αντέχει. Τίτλο συζητάμε τώρα. Εδώ δεν δίνει iptv στα νησιά. Μην περιμένετε θαύματα. Αυτός και είναι και ο λόγος που δεν δίνουν αυτόνομα πακέτα. Θα έπεφτε το σύμπαν.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, όταν τα λέγαμε έπεφταν ban εδώ μέσα... Να την χαίρεστε! Τέτοιο δι;χωρισμοί σε υπηρεσία δεν έχουν ξαναγίνει

• Like
Reactions: forisp2009