Παραγωγή mad νομίζω είναι..Τελικά αυτό το κανάλι από που εκπέμπει? Γιατί οι τίτλοι των τραγουδιών είναι πραγματικά για γέλιαView attachment 187216
Παραγωγή mad νομίζω είναι..Τελικά αυτό το κανάλι από που εκπέμπει? Γιατί οι τίτλοι των τραγουδιών είναι πραγματικά για γέλιαView attachment 187216
"Είναι ελληνική έκδοση του Τουρκικού καναλιού Number 1 TV, που μάλλον βγαίνει από το MAD"...Τελικά αυτό το κανάλι από που εκπέμπει? Γιατί οι τίτλοι των τραγουδιών είναι πραγματικά για γέλιαView attachment 187216
Το λογότυπο είναι του τουρκικού καναλιού Number 1 TVΠρέπει να είναι το πρώην mad hits που ήταν στον ΟΤΕ
Η ροή και τα super, banners κλπμοιάζει πολύ με το πρώην mad hitsΤο λογότυπο είναι του τουρκικού καναλιού Number 1 TV
Νομίζω ότι η πληροφόρηση μέσω γνωστού γνωστών είναι παραπληροφόρηση. Προσωπικά οπως ξαναεηραψα με sports pack δορυφορικό που είχε λήξει εδώ και δύο χρόνια και πλήρωνα 24,90 κατόπιν τηλεφωνικής προσφοράς αποδέχθηκα 24μηνο συμβόλαιο στο πρόγραμμα ΕΟΝ+ με 23 το μήνα διατηρώντας κανονικά το δορυφορικο. Το διευκρινησαμε εξαντλητικά το συγκεκριμένο ότι διατηρείται κανονικά το δορυφορικο. Παράλληλα από την Παρασκευή που έκανα ανανέωση ούτε το δορυφορικό κόπηκε και έχω κανονικά την εφαρμογή σε box που μου είχε ξεμείνει από το wind vision με android tv και βλέπω κανονικοταττα σε τιβι. Αυτά ισχύουν σε μένα.Θα την πατήσει όπως και κάποιοι άλλοι....θα του κοπεί το δορυφορικό ξαφνικά και θα τρέχει.....και θα πουν λάθος που τα είχατε ταυτόχρονα...δεν επιτρέπεται..
To Catch-Up TV δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσεις οποιαδήποτε περιεχόμενο προγράμματος ετεροχρονισμένα, για έναν μουσικόφιλο τις συναυλίες από το MTV Live “MTV Worldstage, MTV Unplugged”, την Ροκ ζώνη “Rock Solid Playlist”...κ.α.Τι νόημα έχει το catch up σε τέτοια κανάλια...?
Παιδια αν κάποιος δορυφορικός πάει στην ΕΟΝ + με 23 ευρω θα έχει και τα καναάλια cinema στον δορυφόρο (νομίζω υπάρχουν στο εν λόγω πακέτο eon+0)Νομίζω ότι η πληροφόρηση μέσω γνωστού γνωστών είναι παραπληροφόρηση. Προσωπικά οπως ξαναεηραψα με sports pack δορυφορικό που είχε λήξει εδώ και δύο χρόνια και πλήρωνα 24,90 κατόπιν τηλεφωνικής προσφοράς αποδέχθηκα 24μηνο συμβόλαιο στο πρόγραμμα ΕΟΝ+ με 23 το μήνα διατηρώντας κανονικά το δορυφορικο. Το διευκρινησαμε εξαντλητικά το συγκεκριμένο ότι διατηρείται κανονικά το δορυφορικο. Παράλληλα από την Παρασκευή που έκανα ανανέωση ούτε το δορυφορικό κόπηκε και έχω κανονικά την εφαρμογή σε box που μου είχε ξεμείνει από το wind vision με android tv και βλέπω κανονικοταττα σε τιβι. Αυτά ισχύουν σε μένα.
Νομίζω ότι η πληροφόρηση μέσω γνωστού γνωστών είναι παραπληροφόρηση. Προσωπικά οπως ξαναεηραψα με sports pack δορυφορικό που είχε λήξει εδώ και δύο χρόνια και πλήρωνα 24,90 κατόπιν τηλεφωνικής προσφοράς αποδέχθηκα 24μηνο συμβόλαιο στο πρόγραμμα ΕΟΝ+ με 23 το μήνα διατηρώντας κανονικά το δορυφορικο. Το διευκρινησαμε εξαντλητικά το συγκεκριμένο ότι διατηρείται κανονικά το δορυφορικο. Παράλληλα από την Παρασκευή που έκανα ανανέωση ούτε το δορυφορικό κόπηκε και έχω κανονικά την εφαρμογή σε box που μου είχε ξεμείνει από το wind vision με android tv και βλέπω κανονικοταττα σε τιβι. Αυτά ισχύουν σε μένα.
Δε νομίζω οτι είναι κάτι πιο ξεκάθαρο από αυτό που έγραψα και δε δημιουργει καμία σύγχυση. Ποσταρα σε απάντηση κινδυνολογικης δημοσίευσης την οποία παρεβαλα ακριβώς για αυτό για να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Εγώ το ξέρω καλά απλά το έγραψα για να μπει μια πραγματική βάση στην πληροφόρηση. Και πουθενά δεν έγραψα ότι πήρα boxΤο δορυφορικό δε θα σου κοπεί γιατί σε πήγαν σε δορυφορικό ΕΟΝ ΧΩΡΙΣ να πάρεις τον IPTV δεκτή. Αν έπαιρνες τον δεκτή με 50 ευρώ όπως αρκετοί έκαναν , θα σου κοβόταν το δορυφορικό.
Διαβάστε επιτέλους το ποστ που έχω γράψει για και μην αναφέρετε πράγματα που μπερδεύουν όσους απλά τυχαίνει να μπαίνουν και να διαβάζουν την τελευταία σελίδα.
Στο shield το CBR είναι τρομερό στο ΕΟΝ box είναι έτσι και έτσιΤελικα επιλεγουμε το ABR ή το CBR για καλυτερη ποιοτητα εικονας ή τελικα ειναι το ιδιο?
Σε κάθε περιπτωση οι περισσοτεροι συμφωνουν ότι έχει βελτιωθεί πολυ η εικόνα και απ ότι φαίνεται στο auto δείχνει καλυτερα όπως είπαν κάποιοι πιο πάνω. Δεν το έχω για να εκφράσω την άποψη μου αλλά οι περισσοτεροι συμφωνούν ότι την έχουν βελτιώσει αισθητά από την πρωτη μέραΣτο shield το CBR είναι τρομερό στο ΕΟΝ box είναι έτσι και έτσι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.