Nova EON TV / EON+

Αν επελεγα τωρα πακετο (σε κανα τριμηνο ληγει το δικο μου), θα επελεγα το απλο EON, αν ειχε Παναθα θα επαιρνα ισως και το πληρες, αλλα ουσιαστικα χρειαζομαι 50ρι, με απλη τηλεοραση και κατσ-απ. Τα εχω τωρα στην Κοσμοτε με 37 ευρω. Στην Νοβα θα τα εχω 30 και με επιπλεον τα σινεμα! Για την Βονταφον ειχα θετικη γνωμη, αλλα παρουσιαζει μια εικονα διαλυσης, ενω και με το max να ερχεται δεν εισαι σιγουρος οτι θα μεινουν τα ΗΒΟ. Στην Wind 31 βγαινει το απλο, αλλα δεν με ελκυει το vision.

Η Κοσμοτε συμπεριφερεται λες και ειναι απο αλλο πλανητη! Εχει χασει ολες τις μπαλλες και αντι να ριξει τις τιμες και να κανει καμμια προσφρα, ανακοινωνει νεα πακετα με τις ιδιες τιμες!! Η μονη περιπτωση να παραμεινω, ειναι το υπαρκτο σεναριο, να μην εχει θυρες στην καμπινα, για αυτο αλλωστε δεν ειχα κανει συνδεση Βονταφον πριν δυο χρονια.

• Like
Reactions: sdragon28
  • Like
Reactions: sgatz
Η εικόνα στην τηλεόραση με HDR είναι πολύ καλή. Το τηλεχειριστήριο είναι πάρα πολύ καλό και γενικά μου αρέσει και η εφαρμογή σαν ΕΟΝ. Είναι τίμια η εικόνα αλλά δεν είναι σαν της cosmote

• Like
Reactions: kardasios
Επί της ευκαιρίας να πούμε ότι στην ΕΟΝ TV αφαίρεσαν το Catch-Up TV (Replay TV/Restart), από τα μουσικά κανάλια MTV LIve, MTV Hits, MTV 00s (ενώ είχαν τις πρώτες μέρες) και κράτησαν το Catch-Up TV μόνο στα μουσικά κανάλια που παράγονται από το MAD (με εξαίρεση το MTV Europe )!!! Ολίγον περίεργη η κίνηση αυτή από την ΕΟΝ TV...
Ενώ στην Wind Vision διαθέτουν από την αρχή Catch-Up TV (Replay TV/Restart), όλα τα μουσικά κανάλια της πλατφόρμας "MTV 90s, MTV LIve, MTV Hits, MTV 00s, MAD και MTV Europe" και γενικώς όλα τα ψυχαγωγικά και αθλητικά κανάλια της πλατφόρμας...

Θα την πατήσει όπως και κάποιοι άλλοι....θα του κοπεί το δορυφορικό ξαφνικά και θα τρέχει.....και θα πουν λάθος που τα είχατε ταυτόχρονα...δεν επιτρέπεται..
Νομίζω ότι η πληροφόρηση μέσω γνωστού γνωστών είναι παραπληροφόρηση. Προσωπικά οπως ξαναεηραψα με sports pack δορυφορικό που είχε λήξει εδώ και δύο χρόνια και πλήρωνα 24,90 κατόπιν τηλεφωνικής προσφοράς αποδέχθηκα 24μηνο συμβόλαιο στο πρόγραμμα ΕΟΝ+ με 23 το μήνα διατηρώντας κανονικά το δορυφορικο. Το διευκρινησαμε εξαντλητικά το συγκεκριμένο ότι διατηρείται κανονικά το δορυφορικο. Παράλληλα από την Παρασκευή που έκανα ανανέωση ούτε το δορυφορικό κόπηκε και έχω κανονικά την εφαρμογή σε box που μου είχε ξεμείνει από το wind vision με android tv και βλέπω κανονικοταττα σε τιβι. Αυτά ισχύουν σε μένα.

Τι νόημα έχει το catch up σε τέτοια κανάλια...?
To Catch-Up TV δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσεις οποιαδήποτε περιεχόμενο προγράμματος ετεροχρονισμένα, για έναν μουσικόφιλο τις συναυλίες από το MTV Live “MTV Worldstage, MTV Unplugged”, την Ροκ ζώνη “Rock Solid Playlist”...κ.α.

Και αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα “Cloud recording”, όπως στην Wind Vision, τότε το "Catch-Up TV" είναι αναγκαίο για οποιαδήποτε περιεχόμενο...

• Like
Reactions: sgatz
Νομίζω ότι η πληροφόρηση μέσω γνωστού γνωστών είναι παραπληροφόρηση. Προσωπικά οπως ξαναεηραψα με sports pack δορυφορικό που είχε λήξει εδώ και δύο χρόνια και πλήρωνα 24,90 κατόπιν τηλεφωνικής προσφοράς αποδέχθηκα 24μηνο συμβόλαιο στο πρόγραμμα ΕΟΝ+ με 23 το μήνα διατηρώντας κανονικά το δορυφορικο. Το διευκρινησαμε εξαντλητικά το συγκεκριμένο ότι διατηρείται κανονικά το δορυφορικο. Παράλληλα από την Παρασκευή που έκανα ανανέωση ούτε το δορυφορικό κόπηκε και έχω κανονικά την εφαρμογή σε box που μου είχε ξεμείνει από το wind vision με android tv και βλέπω κανονικοταττα σε τιβι. Αυτά ισχύουν σε μένα.
Παιδια αν κάποιος δορυφορικός πάει στην ΕΟΝ + με 23 ευρω θα έχει και τα καναάλια cinema στον δορυφόρο (νομίζω υπάρχουν στο εν λόγω πακέτο eon+0)

Επίσης παιδιά ξέρετε μήπως αν έχει δικαίωμα κάποιος μόνιμος κάτοικος εξωτερικού που δεν εχει αφμ και λογαριασμό τηλεφώνου να κάνει συμβόλαιο με Νοβα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το δορυφορικό δε θα σου κοπεί γιατί σε πήγαν σε δορυφορικό ΕΟΝ ΧΩΡΙΣ να πάρεις τον IPTV δεκτή. Αν έπαιρνες τον δεκτή με 50 ευρώ όπως αρκετοί έκαναν , θα σου κοβόταν το δορυφορικό.

Διαβάστε επιτέλους το ποστ που έχω γράψει για και μην αναφέρετε πράγματα που μπερδεύουν όσους απλά τυχαίνει να μπαίνουν και να διαβάζουν την τελευταία σελίδα.

• Like
Reactions: Bayern7 and Chris#
Το δορυφορικό δε θα σου κοπεί γιατί σε πήγαν σε δορυφορικό ΕΟΝ ΧΩΡΙΣ να πάρεις τον IPTV δεκτή. Αν έπαιρνες τον δεκτή με 50 ευρώ όπως αρκετοί έκαναν , θα σου κοβόταν το δορυφορικό.

Διαβάστε επιτέλους το ποστ που έχω γράψει για και μην αναφέρετε πράγματα που μπερδεύουν όσους απλά τυχαίνει να μπαίνουν και να διαβάζουν την τελευταία σελίδα.
Δε νομίζω οτι είναι κάτι πιο ξεκάθαρο από αυτό που έγραψα και δε δημιουργει καμία σύγχυση. Ποσταρα σε απάντηση κινδυνολογικης δημοσίευσης την οποία παρεβαλα ακριβώς για αυτό για να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Εγώ το ξέρω καλά απλά το έγραψα για να μπει μια πραγματική βάση στην πληροφόρηση. Και πουθενά δεν έγραψα ότι πήρα box

Παιδιά καλησπέρα.Δορυφορικος συνδρομητής sports pack.Ποσες συσκευές τελικά μπορώ να έχω και σε πόσες μπορώ να έχω παράλληλη θέαση αθλητικών;Σε μια δοκιμή που έκανα ,έβαλα το eon στο λάπτοπ μου,στο κινητό μου και μαζί με τον δορυφορικό δέκτη έπαιζαν 3 συσκευές ταυτόχρονα novasports.

Στο shield το CBR είναι τρομερό στο ΕΟΝ box είναι έτσι και έτσι
Σε κάθε περιπτωση οι περισσοτεροι συμφωνουν ότι έχει βελτιωθεί πολυ η εικόνα και απ ότι φαίνεται στο auto δείχνει καλυτερα όπως είπαν κάποιοι πιο πάνω. Δεν το έχω για να εκφράσω την άποψη μου αλλά οι περισσοτεροι συμφωνούν ότι την έχουν βελτιώσει αισθητά από την πρωτη μέρα