Nova EON TV / EON+

Εσένα ποιά είναι η άποψή σου πάνω στην ερώτησή μου;
Φίλε δεν έχω smart tv οπότε δεν εχω την δυνατότητα να σου απαντήσω ακριβώς. Εφόσον ο φίλος mike το είπε θα ισχυει. Ίσως όμως αν παιξεις με τις ρυθμίσεις του box να πετυχεις ίδια εικόνα με την smart tv. Εφόσον είναι ένα κλικ όπως προειπε

Και στην cosmote που επίσης έχω η εφαρμογή στην smart είναι ελαφρώς καλύτερη. Και αυτό νομίζω είναι λογικό γιατί η εφαρμογή είναι εγγενής ενώ το box όσο και να το κάνεις είναι εξωτερική σύνδεση και παρεμβάλλεται καλώδιο.

Και στην cosmote που επίσης έχω η εφαρμογή στην smart είναι ελαφρώς καλύτερη. Και αυτό νομίζω είναι λογικό γιατί η εφαρμογή είναι εγγενής ενώ το box όσο και να το κάνεις είναι εξωτερική σύνδεση και παρεμβάλλεται καλώδιο.
Όντως έχεις δίκιο. Ίσως να συμβαίνει και επειδή τα συγκεκριμένα box που δίνουν δεν ειναι και τέρατα σε επιδόσεις.. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν συγκρίνουμε ένα Nvidia shield με την εφαρμογή της smart tv τότε θα δουμε την πραγματική διαφορά. Αλλά ναι όπως λες, με το συγκεκριμένο box που δίνει η nova , η εφαρμογή της smart tv είναι ελαφρώς καλυτερη

• Like
Reactions: valkal19
Καλημερα φιλαρακι
Μετα που πηρα τηλεφωνο,αφου περασε καμια ωρα,μπηκα στο my account και μου εγραφε στο προγραμμα αντι για “Nova full pack” οπως πριν,ειχε αλλαξει και εγραφε «η υπηρεσια μου».Η κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε οτι θα αλλαξει και θα γραφει ΕΟΝ+…Τα αλλα ηταν ιδια,δεν ειχε αλλαξει κατι…Ακομη και το ΕΟΝ εξτρα ηταν ενεργοποιημενο το οποιο ειπα να μην το ξαναβαλω σε πρωτο σταδιο…
Τοτε ειπα να δοκιμασω ξανα τη διαδικασια με την τηκεοραση και αμεσως ενεργοποηθηκε.Καποια μνμ δεν μου ηρθε ακομη,λογιξα οταν οκοκληρωθει και συστημικα η αλλαγη θα ερθει
Να τονισω κατι που παρατηρησα…Απο τις 3 φορες που μιλησα με εκπροσωπο,την μια μιλησα απευθειας στο 13831,ενω τις αλλες δυο μου ζητησαν το κινητο γιατιβειχαν κροβλημα στο συστημα να με καλεσουν αυτοι…
Στις κλησεις τους η μια ηταν απο 13831 και η αλλη απο ενα σταθερο 211……
Οποτε ισως καποια τηκεφωνηματα πανε σε συναργατες και ισως παιζει και αυτο ρολο στη διαδικασια….
Μπήκα τώρα και μου λέει αυτό που έλεγε σε σένα! "Η υπηρεσία μου".. Πρέπει να άλλαξε.... Θα δω μόλις πάω σπίτι.... Ερώτηση...να το βάλω στην Smart Samsung ή στο Box της Cosmote για να το μεταφέρω; Παίζει καλά στο box; Ξέρει κάποιος να απαντήσει;

Εμένα πάντως δεν έχει αλλάξει το όνομα. Nova 3play full λέει (πριν έχω την εντύπωση ότι έλεγε Nova 3 play plus).
Το ΕΟΝ extra παραμένει ενεργό.
Πρέπει να άλλαξε και μένα...Σε τι συσκευή να το βάλω; Smart Tv ή στο box της Cosmote; Εσύ που το έχεις;;

Το έχω σε mibox εγώ για λόγους ευκολίας (μεταφορά κλπ).
Τι όνομα σου βγάζει στην υπηρεσία;

Λοιπόν παλικαρια δεν αξίζει μια συγκριτικά με την Cosmote Tv η Nova μέσω Eon.Η Cosmote είναι κλάσεις ανωτερη προς το παρόν.Αν μελόντικα βελτιωθεί η Nova το συζητάμε.

Last edited:
  • Like
Reactions: Bayern7
Θέλει πολυ δουλειά ακόμη η Nova για να φτασει την Cosmote στις steam υπηρεσίες της.Πολυ ανώτερη Η Cosmote σε όλα τα επιπεδα.Η Nova απλά έχει ποιο φθηνά πακετα.

Λοιπόν παλικαρια δεν αξίζει μια συγκριτικά με την Cosmote Tv η Nova μέσω Eon.Η Cosmote είναι κλάσεις ανωτερη προς το παρόν.Αν μελόντικα βελτιωθεί η Nova το συζητάμε.
Γιατί το λες αυτό φίλε; τι ταχυτητες έχεις; Ένας από το συγκεκριμένο νημα είπε στο Nvidia shield η εικόνα είναι ίδια με την cosmote tv και παρατησε το δορυφορικό για την εφαρμογή. Δεν νομίζω να λέει ψέματα

Εχεις και τις δυο και τις συγκρίνεις;

Δεν μας λες σε τι υπερτερει

Με αφορμή του σχόλιο σου, θέλω να πω κάτι.... για τη σύγκριση περιεχομένου!

Διαβάζω συχνά και εδώ και αλλού π.χ. να λένε "να φύγω από την Cosmote να πάω στη Nova" ή και το αντίστροφο. Και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί συγκρίνετε δύο διαφορετικές πλατφόρμες ως προς το περιεχόμενο. Ας πούμε στα Αθλητικά. Η Cosmote έχει συγκεκριμένες διοργανώσεις και συγκεκριμένες ομάδες της superleague, το ίδιο και η Nova με την νέα της πλατφόρμα - αλλά και τη δορυφορική της τηλεόραση. Θες να δεις την ομάδα σου ή το αγαπημένο σου πρωτάθλημα, προφανώς θα πας στην πλατφόρμα που το φιλοξενεί.

Είναι σαν να έχεις αποφασίσει να βγεις να φας ψάρι σε ταβέρνα, αλλά για διάφορους λόγους να καταλήγεις σε χασαποταβέρνα και στο τέλος να τις συγκρίνεις. o_O

• Like
Reactions: 123abc123
Εμενα παντως την Δευτερα ερχεται τεχνικος να εγκαταστησει το eon και να το ενεργοποιησει. Οταν ρωτησα απο το τηλεφωνο τι να εγκαταστησει ακριβως, μου λεει τα boxακια. Του λεω αυτα τα βαζω και μονος μου. Μου κανει πρεπει μου λεει να "ενεργοποιησει" την υπηρεσια. Και λεω απο μεσα μου ποια υπηρεσια να ενεργοποιησει? Ενα username και password ειναι που βαζεις στην εφαρμογη. Αρχισα να σκεφτομαι οτι αν συνεχιζα να του λεω πραγματα θα τον βραχυκυκλωνα τελειως. Οποτε περιμενω για την εγκατασταση και την "ενεργοποιηση". Τωρα τι να πω? Ολα αυτα μου φαινονται περιεργα... Εντωμεταξυ απο το call center μου λεγανε οτι θα σας ερθει μηνυμα με το tracking number της αποστολης που θα εχει τον εξοπλισμο και μεσω μηνυματος θα λαβω τα στοιχεια για το login στην εφαρμογη.

Με αφορμή του σχόλιο σου, θέλω να πω κάτι.... για τη σύγκριση περιεχομένου!

Διαβάζω συχνά και εδώ και αλλού π.χ. να λένε "να φύγω από την Cosmote να πάω στη Nova" ή και το αντίστροφο. Και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί συγκρίνετε δύο διαφορετικές πλατφόρμες ως προς το περιεχόμενο. Ας πούμε στα Αθλητικά. Η Cosmote έχει συγκεκριμένες διοργανώσεις και συγκεκριμένες ομάδες της superleague, το ίδιο και η Nova με την νέα της πλατφόρμα - αλλά και τη δορυφορική της τηλεόραση. Θες να δεις την ομάδα σου ή το αγαπημένο σου πρωτάθλημα, προφανώς θα πας στην πλατφόρμα που το φιλοξενεί.

Είναι σαν να έχεις αποφασίσει να βγεις να φας ψάρι σε ταβέρνα, αλλά για διάφορους λόγους να καταλήγεις σε χασαποταβέρνα και στο τέλος να τις συγκρίνεις. o_O
Νομιζω αυτο που ξενιζει πολυ κοσμο ειναι οτι το περιεχομενο εχει σπασει και καταληγει γενναια μεριδα ανθρωπων να πρεπει να βαλει και τις 2 πλατφορμες κατι που πολλοι μαλλον δεν το ηθελαν.

Πάντως το θέμα του δικτύου δεν ισχύει. Η μητέρα μου που μένει στην επαρχία ήθελε μα βάλει το eon tv και επειδή η νόβα στην περιοχή δεν δίνει πάνω από 24 ταχύτητα της πρόσφεραν υπηρεσία μέσω δορυφόρου αποκλειστικά. Από κατάστημα. Έχω και γνωστούς με συνδέσεις FTTH που δεν τις αναγνωρίζει η Nova. Και δέσμευση συμβολαίου δηλαδή και μη δυνατότητα επιλογής υπηρεσίας. Αναρωτιέμαι μερικές φορές σε ποιο έτος ζω.

Καλα που την εβγαλαν τωρα την υπηρεσια. Μεχρι του χρονου που θα εχουν ολα τα σοβαρα πρωταθληματα και θα πανε πελατες απο την κοσμοτε να εχουν λυθει ολα τα θεματα :LOL:

• Sad
Reactions: sdragon28
Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις προς αυτούς που είχαν δορυφορικό NOVA FULL PACK, NOVA GO EXTRA και NOVA εξοχικό και ζήτησαν να πάνε στο EON+ κρατώντας το δορυφορικό.
Οι υπηρεσίες τους έμειναν ως είχαν και απλά άλλαξε το όνομα της υπηρεσίας, (π.χ. EON Δορυφορικό) και τους άνοιξε και η θέαση σε μεγάλη οθόνη;
Με την υπηρεσία Εξοχικό τι γίνεται;
Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω μια ερώτηση. Προσπαθώ να εγκαταστήσω το ΕΟΝ σε Mi Box tv και για ενεργοποιηθεί μου λέει να μεταβώ στο self-care portal του υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή μου. Πως και που το κάνω αυτό; Είμαι ολίγον άσχετος

Μπήκα τώρα και μου λέει αυτό που έλεγε σε σένα! "Η υπηρεσία μου".. Πρέπει να άλλαξε.... Θα δω μόλις πάω σπίτι.... Ερώτηση...να το βάλω στην Smart Samsung ή στο Box της Cosmote για να το μεταφέρω; Παίζει καλά στο box; Ξέρει κάποιος να απαντήσει;
Φιλαρακι παρολο που εχω και mibox S το εβαλα απευθειας σε smartTv,σε μια LG nanocell SM8600 για να μην αλλαζω καθε φορα τηλεκοντρολ…Αν δω απο εδω απο τα σχολια οτι σε mibox παιζει καλυτερα θα το βαλω τον αλλον μηνα στ mibox
Σχετικα με την ποιοτητα στην εικονα που λετε,μπορω να πω οτι ειναι λιγοβχειροτερη η εικονα σε σχεση με την ιδια εφαρμογη σε σμαστ τβ της Cosmote,αλλα και παλι ειναι πολυ καλη η ποιοτητα της εικονας
Εχω βεβαια την τηλεοραση με καλωδιο Ethernet συνδεδεμενη και 100αρα ταχυτητα που πιανω 80.Το μονο που ειδα εγω,ειναι ενα στιγμιαιο παγωμα στην εικονα για 2δευτερολεπτα

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω μια ερώτηση. Προσπαθώ να εγκαταστήσω το ΕΟΝ σε Mi Box tv και για ενεργοποιηθεί μου λέει να μεταβώ στο self-care portal του υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή μου. Πως και που το κάνω αυτό; Είμαι ολίγον άσχετος
Καταρχην φιλε μου πες μας τι προγραμμα εχεις;Εκανες τωρα ΕΟΝ η εισαι παλιος συνδρομητης στη νοβα;;