Nova EON TV / EON+

sdragon28

AVClub Enthusiast
31 July 2018
1,120
Τελικά με τα 10 ευρώ αξίζει?
Δέκα ευρώ δεν είναι. Είναι 24•10. Προσωπικά όλη αυτή η φασαρία για το βασικό πακέτο δεν αξίξει. Αν σου αρέσουν τα κινηματογραφικά κανάλια της τότε ναι.

• Like
Reactions: whiteMan

nikonk

New member
23 December 2006
78
Οτι να ναι πραγματικά.. Όντως δικαιουσαι 4 συσκευές εφόσον έχεις το extra και σίγουρα θα έπρεπε να μπορουν αυτοί να διαγράψουν συσκευή όπως νομίζω ότι το κάνει η κοσμοτε όταν τους το ζητάς.. Τραγικό να μην βλέπεις λόγω αυτου του γεγονότος. Πόσο μάλλον λόγω διαγραφής των cookies
Ακριβώς όπως το λες. Επειδή καθάριζα τον υπολογιστή απο cookies μου είχε καταχωρίσει 3 φορές στις συσκευές τον υπολογιστή από τις 7 που δικαιούμαι. Πήρα τηλέφωνο και αμέσως ο υπάλληλος της cosmote μου άδειασε τις 2 θέσεις. Αφού από την MAC μπορούν να διαπιστώσουν ότι πρόκριτε για τον ίδιο υπολογιστή.
Η Nova ποτέ δεν ήταν συνεργάσιμη .
3 τηλεοράσεις είναι λίγες να βλέπεις σε μεγάλη τηλεόραση ο Cosmote έχει συνολικά 7 . Καταλαβαίνω να σε δεσμεύει στο πόσες θα βλέπεις ταυτόχρονα , όχι στο πόσες θα χρησιμοποιείς εναλλάξ.

nikonk

New member
23 December 2006
78
Οτι να ναι πραγματικά.. Όντως δικαιουσαι 4 συσκευές εφόσον έχεις το extra και σίγουρα θα έπρεπε να μπορουν αυτοί να διαγράψουν συσκευή όπως νομίζω ότι το κάνει η κοσμοτε όταν τους το ζητάς.. Τραγικό να μην βλέπεις λόγω αυτου του γεγονότος. Πόσο μάλλον λόγω διαγραφής των cookies

Totti10

Senior Member
26 February 2015
383
Αδερφέ μου πήρα κι εγώ χθες και το έκανα αλλά είναι σε αναμονή το αίτημά μου ακόμα.... Ξαναπήρα σήμερα.... Εσένα σου ήρθε κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης για αλλαγή υπηρεσίας ή απλά έβαλες τους κωδικούς της Smart μετά το τηλεφώνημα και έπαιξε;
Καλημερα φιλαρακι
Μετα που πηρα τηλεφωνο,αφου περασε καμια ωρα,μπηκα στο my account και μου εγραφε στο προγραμμα αντι για “Nova full pack” οπως πριν,ειχε αλλαξει και εγραφε «η υπηρεσια μου».Η κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε οτι θα αλλαξει και θα γραφει ΕΟΝ+…Τα αλλα ηταν ιδια,δεν ειχε αλλαξει κατι…Ακομη και το ΕΟΝ εξτρα ηταν ενεργοποιημενο το οποιο ειπα να μην το ξαναβαλω σε πρωτο σταδιο…
Τοτε ειπα να δοκιμασω ξανα τη διαδικασια με την τηκεοραση και αμεσως ενεργοποηθηκε.Καποια μνμ δεν μου ηρθε ακομη,λογιξα οταν οκοκληρωθει και συστημικα η αλλαγη θα ερθει
Να τονισω κατι που παρατηρησα…Απο τις 3 φορες που μιλησα με εκπροσωπο,την μια μιλησα απευθειας στο 13831,ενω τις αλλες δυο μου ζητησαν το κινητο γιατιβειχαν κροβλημα στο συστημα να με καλεσουν αυτοι…
Στις κλησεις τους η μια ηταν απο 13831 και η αλλη απο ενα σταθερο 211……
Οποτε ισως καποια τηκεφωνηματα πανε σε συναργατες και ισως παιζει και αυτο ρολο στη διαδικασια….

Last edited:

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
1,920
Εμένα πάντως δεν έχει αλλάξει το όνομα. Nova 3play full λέει (πριν έχω την εντύπωση ότι έλεγε Nova 3 play plus).
Το ΕΟΝ extra παραμένει ενεργό.

Totti10

Senior Member
26 February 2015
383
Εμένα πάντως δεν έχει αλλάξει το όνομα. Nova 3play full λέει (πριν έχω την εντύπωση ότι έλεγε Nova 3 play plus).
Το ΕΟΝ extra παραμένει ενεργό.
Κανε λιγο υπομονη,λογικα μεσα στην ημερα θα αλλαξει
Κανε και μια δοκιμη που και που στην τηλεοραση να δεις

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
1,920
Έχει γίνει η ενεργοποίηση σε εμένα από την Δευτέρα. Απλά λέω ότι δεν έχει αλλάξει το όνομα.

Petran88

Established Member
24 October 2021
295
Ρε παιδια αξίζει να το κάνουμε αυτό το Eon σκέφτομαι να φυγω απ'την Cosmote και να κάνω αυτό.On demand περιεχόμενο εχει?Ταινίες σειρές αξίζουν?Επίσης το box δέχεται netflix Amazon κτλ?

Last edited:

Domeniko 3

Established Member
17 October 2021
107
Ακρη δεν βγάζεις με αυτούς οπότε να προσέχετε πολύ να μην διαγραφούν τα cookies στον browser σας γιατί μπορεί να βρεθείτε αποκλεισμένοι από την χρήση του eon.

Πήρα τηλ και ζήτησα να με συνδέσουν με τεχνικό τμήμα για eon extra. Μίλησα με κάποιον και μετά από 5 λεπτά μου είπε πως δεν είναι τεχνικό τμήμα αλλά εμπορικό και δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Του ζήτησα να με συνδέσει με τεχνικό. Μίλησα με μια κοπέλα και μετά από λίγο μου είπε πως ούτε αυτή είναι στο τεχνικό τμήμα.
Ζήτησα 3η φορά να με συνδέσουν με τεχνικό. Ήταν όντως τεχνικός και όταν του είπα το πρόβλημα μου είπε μισό λεπτό να δω αν γίνεται κάτι και ενώ περίμενα μετά από 2 λεπτά έπκλεισε η γραμμή.
Έδωσα 3 φορές αριθμό ταυτότητας και εξήγησα 3 φορές το πρόβλημα, 20 λεπτά στο τηλέφωνο και μηδέν αποτέλεσμα για κάτι που για μένα είναι μια κίνηση (διαγραφη συσκευων) για να διορθώσεις το πρόβλημα του πελάτη.

Μια εταιρία 10 χρόνια πίσω στην υποστήριξη σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Last edited:

Lobo10

Supreme Member
23 May 2012
3,963
Ερώτηση:

Καλύτερη ανάλυση/κίνηση που έχει;

Android box της EON ή εφαρμογή Smart TV τελικά;

Totti10

Senior Member
26 February 2015
383
Ερώτηση:

Καλη ερωτηση…Αν καποιος εχει και τα δυο,να μας πει…
Έχει γίνει η ενεργοποίηση σε εμένα από την Δευτέρα. Απλά λέω ότι δεν έχει αλλάξει το όνομα.
Ισως συστημικα δεν εχει αλλαξει ακομη,θα αλλαξει ομως λογικα
Επισης εγω ειπα δε θελω ΕΟΝ extra αλλα και εμενε ενεργοποιημενο φαινεται

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Αυτό συνέβη γιατί έπεσες σε ασχετο υπάλληλο. Μπαμ δεν κάνει; την ίδια στιγμή αν ξαναεπερνες τηλέφωνο θα μπορουσες να βάλεις την υπηρεσία.. Βασικά το πιο απλό θα ήταν να πας σε ένα κατάστημα να ζητήσεις eon , θα σου έλεγαν τι ταχυτητα εχεις. Θα τους έλεγες 200αρα (δεν τους νοιάζει τι δίκτυο, βασικά και ψέματα να έλεγες παλι δε τους νοιάζει) . Θα έπαιρνες την ίδια στιγμή το box αν το είχαν διαθέσιμο και σε 5 λεπτά στο σπίτι σου θα εβλεπες τηλεόραση. Όλη αυτή η φασαρία με τηλέφωνα και άσχετους υπαλλήλους γιατί; το έχουμε αναφέρει άπειρες φορές ότι παιζει σε όλα τα δίκτυα

mike75

New member
25 December 2010
98
Ερώτηση:

Οσον αφορά την ανάλυση και την ποιότητα της εικόνας ένα κλικ καλύτερα στη smart εφαρμογή. Τουλάχιστον σε μένα σε samsung 55αρα 2020 μοντέλο. Η κίνηση είναι ίδια και με τα ίδια προβλήματα!

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Οσον αφορά την ανάλυση και την ποιότητα της εικόνας ένα κλικ καλύτερα στη smart εφαρμογή. Τουλάχιστον σε μένα σε samsung 55αρα 2020 μοντέλο. Η κίνηση είναι ίδια και με τα ίδια προβλήματα!
Φιλε μην γενικεύεις το πρόβλημα. Εσυ ο ίδιος είπες ότι είναι μόνο στα novasports 2 και novacinema 1. Είναι διαφορετικο να είναι σε 2 κανάλια και διαφορετικό σε όλα

Υ. Γ Αυτό που λες για να στείλουμε παραπονα γιατί μόνο αν έχουν πολλα παραπονα θα το κάνουν ισχυει. Αλλά ευτυχώς δεν είναι σε όλα τα κανάλια.

Lobo10

Supreme Member
23 May 2012
3,963
Φιλε μην γενικεύεις το πρόβλημα. Εσυ ο ίδιος είπες ότι είναι μόνο στα novasports 2 και novacinema 1. Είναι διαφορετικο να είναι σε 2 κανάλια και διαφορετικό σε όλα
Εσένα ποιά είναι η άποψή σου πάνω στην ερώτησή μου;

mike75

New member
25 December 2010
98

Υ. Γ Αυτό που λες για να στείλουμε παραπονα γιατί μόνο αν έχουν πολλα παραπονα θα το κάνουν ισχυει. Αλλά ευτυχώς δεν είναι σε όλα τα κανάλια.
Που είδες ότι γενικευσα?! Δεν είπα όλα!!

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Που είδες ότι γενικευσα?! Δεν είπα όλα!!
Απλά στο τελευταίο μήνυμα έγραψες γενικά στην smart tv είναι λίγο καλυτερα αλλά τα σπασίματα εικόνας παραμενουν. Οι περισσοτεροι θεωρουν σε όλα με το συγκεκριμένο μήνυμα. Αυτό με τα συγκεκριμένα κανάλια το είχες πει σε προηγουμενες σελιδες και κάποιοι που δεν το διάβασαν δεν θα γνωρίζουν και ίσως παραπληροφορηθουν. Στην ουσία λάθος διατυπωση τιποτα παραπανω.Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου και σε καμία περιπτωση δεν το είπα για κακό.