Nova EON TV / EON+

Mouxlalouda

Established Member
23 February 2008
236
Λάρισα
νέος συνδρομητής στη νόβα, ενεργοποιήθηκα εχθές, αφού έφυγα από τη βόνταφον. πολύ γρήγορες οι εναλλαγές στα κανάλια όπως αναφέρθηκε ήδη. την εικόνα την έχω και γω cbr στο auto. πέρασα κανονικά την εφαρμογή στο mi box s για τους γονείς και στο κινητό μου. στη samsung tv που έχω μου βγάζει μήνυμα για υπέρβαση συσκευών. τώρα βλέπω σε 1 tv με το eon box, σε άλλη μία με το mi box και τέλος στο κινητό μου. θέλω να ρωτήσω γιατί μου βγάζει το μήνυμα για τις συσκευές στην tv. πρέπει να σβήσω την εφαρμογή από το mi box; ή υπάρχει ακόμη εκείνο το προβλημα που είχα διαβάσει κάποιες σελίδες πιο πίσω για την εφαρμογή σε samsung tv;

@angelalex φίλε μου με έσωσες πραγματικά με το κόλπο για το χειριστήριο. ήμουν έτοιμος να πάρω καινούριο για την tv. σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

• Like
Reactions: angelalex

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
νέος συνδρομητής στη νόβα, ενεργοποιήθηκα εχθές, αφού έφυγα από τη βόνταφον. πολύ γρήγορες οι εναλλαγές στα κανάλια όπως αναφέρθηκε ήδη. την εικόνα την έχω και γω cbr στο auto. πέρασα κανονικά την εφαρμογή στο mi box s για τους γονείς και στο κινητό μου. στη samsung tv που έχω μου βγάζει μήνυμα για υπέρβαση συσκευών. τώρα βλέπω σε 1 tv με το eon box, σε άλλη μία με το mi box και τέλος στο κινητό μου. θέλω να ρωτήσω γιατί μου βγάζει το μήνυμα για τις συσκευές στην tv. πρέπει να σβήσω την εφαρμογή από το mi box; ή υπάρχει ακόμη εκείνο το προβλημα που είχα διαβάσει κάποιες σελίδες πιο πίσω για την εφαρμογή σε samsung tv;

@angelalex φίλε μου με έσωσες πραγματικά με το κόλπο για το χειριστήριο. ήμουν έτοιμος να πάρω καινούριο για την tv. σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Ναι έχεις συμπληρώσει τις συσκευές εκτός αν αφαιρέσεις το mi box. Αν το αφαιρέσεις τότε θα μπορείς να βάλεις την εφαρμογή σε Samsung tv

• Like
Reactions: Mouxlalouda

Mouxlalouda

Established Member
23 February 2008
236
Λάρισα
σας ευχαριστω πολύ και τους 2, το μόνο αρνητικό που έχω βρει, όπως ειπώθηκε και πιο πριν, δεν έχει εφαρμογές για netflix και amazon.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,100
ΑΘΗΝΑ
Η θέαση από Xiaomi mi box s / stick μετρά ως θέαση σε μεγάλη οθόνη.

Θέαση από το boxάκι = 1η θέαση σε μεγάλη οθόνη
Θέαση από Xiaomi mi box s / stick = 2η θέαση σε μεγάλη οθόνη
μισο...περνω το eon και βλεπω τι ακριβως?
1 σε μεγαλη οθονη και 1 σε φορητη?
ή 2 σε μεγαλη οθονη και μια σε φορητη?

mike75

New member
25 December 2010
98
Τα προβλήματα με τα σπασίματα της εικόνας, δεν ειναι ομαλή η κίνηση, στα novacinema 1 και novasports 2 παραμένουν!

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Τα προβλήματα με τα σπασίματα της εικόνας, δεν ειναι ομαλή η κίνηση, στα novacinema 1 και novasports 2 παραμένουν!
Μάλλον αυτά τα 2 έχουν θέμα το είπαν πολλοι. Τα άλλα κανάλια είναι καλά; Απορώ οι ιδιοι δεν τα βλέπουν; Ελπίζω να τα διορθώσουν όπως εκαναν και με τα αλλα

mike75

New member
25 December 2010
98
Μάλλον αυτά τα 2 έχουν θέμα το είπαν πολλοι. Τα άλλα κανάλια είναι καλά; Απορώ οι ιδιοι δεν τα βλέπουν; Ελπίζω να τα διορθώσουν όπως εκαναν και με τα αλλα
Νομίζω οτι μόνο σε αυτα τα δυο ειναι το προβλημα. Δεν ξερω αν εχει παρατηρησει κάποιος άλλος κάπου αλλού.

Domeniko 3

Established Member
17 October 2021
107
Κι ενώ τόσες μέρες έβλεπα κανονικά eon στο PC σήμερα που πήγα να κάνω Login μου βγάζει "Έχετε υπερβεί τον αριθμό συσκευών". Έχω το eon extra.

Έχω PC, laptop και κινητό δηλωμένα. Και φυσικά δεν με αφήνει να σβήσω κανένα από τα 3 αν δεν περάσουν 30 μέρες.

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Κι ενώ τόσες μέρες έβλεπα κανονικά eon στο PC σήμερα που πήγα να κάνω Login μου βγάζει "Έχετε υπερβεί τον αριθμό συσκευών". Έχω το eon extra.

Έχω PC, laptop και κινητό δηλωμένα. Και φυσικά δεν με αφήνει να σβήσω κανένα από τα 3 αν δεν περάσουν 30 μέρες.
Αν μπήκες από άλλον browser το βλέπει σαν άλλη συσκευή. Μήπως έγινε αυτό; ή εκτός αν μπήκες από άλλο pc. Δες λίγο το πρωτο που σου είπα

Domeniko 3

Established Member
17 October 2021
107
Αν μπήκες από άλλον browser το βλέπει σαν άλλη συσκευή. Μήπως έγινε αυτό; ή εκτός αν μπήκες από άλλο pc. Δες λίγο το πρωτο που σου είπα
Όχι μόνο από αυτό μπαίνω. Απλά έγινε διαγραφή cookies και μου ζήτησε Login μετά από μια εβδομάδα περίπου.

Με το extra μπορούμε να έχουμε δηλωμένες πόσες συσκευές 3 ;

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Όχι μόνο από αυτό μπαίνω. Απλά έγινε διαγραφή cookies και μου ζήτησε Login μετά από μια εβδομάδα περίπου.

Με το extra μπορούμε να έχουμε δηλωμένες πόσες συσκευές 3 ;
Τραγικό αυτό με τα cookies. Μπορείς άλλη μια συσκευή. 4 συσκευές με το eon extra

pirovola

AVClub Enthusiast
Θα πρέπει να μπορούμε να διαγράφουμε συσκευές ανάλογα τις ανάγκες μας άμεσα και όχι να περιμένουμε 30 ημέρες. Αντί για μπροστά μένουμε μια από τα ίδια με άλλα ρούχα.

• Haha
Reactions: sdragon28

Domeniko 3

Established Member
17 October 2021
107
Θα πρέπει να μπορούμε να διαγράφουμε συσκευές ανάλογα τις ανάγκες μας άμεσα και όχι να περιμένουμε 30 ημέρες. Αντί για μπροστά μένουμε μια από τα ίδια με άλλα ρούχα.
Αυτό με τις 30 μέρες ειναι epic fail. Τωρα μιλάω σε chat μήπως και βγει άκρη.

Domeniko 3

Established Member
17 October 2021
107
Πιο ευκολα να μιλούσα με τοίχο θα έβγαζα άκρη.
Δεν ξέρει γιατί δεν παίζει στο PC ενώ δικαιούμαι 4 συσκευές και έχω στη διαχείρηση 3 κανονικά έπρεπε να παίζει.
Της είπα να διαγράψουν τις συσκευές μου για να ξεμπλοκάρει .
Μου απάντησε "Εμεις δεν εχουμε την επιλογη διαγραφης συσκευης , παρα μονο ο πελατης μεσω myaccount και πρέπει να περιμένετε να περάσουν 30 μέρες"
Το έκλεισα για να μην έχουμε άλλα.

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Πιο ευκολα να μιλούσα με τοίχο θα έβγαζα άκρη.
Δεν ξέρει γιατί δεν παίζει στο PC ενώ δικαιούμαι 4 συσκευές και έχω στη διαχείρηση 3 κανονικά έπρεπε να παίζει.
Της είπα να διαγράψουν τις συσκευές μου για να ξεμπλοκάρει .
Μου απάντησε "Εμεις δεν εχουμε την επιλογη διαγραφης συσκευης , παρα μονο ο πελατης μεσω myaccount και πρέπει να περιμένετε να περάσουν 30 μέρες"
Το έκλεισα για να μην έχουμε άλλα.
Οτι να ναι πραγματικά.. Όντως δικαιουσαι 4 συσκευές εφόσον έχεις το extra και σίγουρα θα έπρεπε να μπορουν αυτοί να διαγράψουν συσκευή όπως νομίζω ότι το κάνει η κοσμοτε όταν τους το ζητάς.. Τραγικό να μην βλέπεις λόγω αυτου του γεγονότος. Πόσο μάλλον λόγω διαγραφής των cookies

• Like
Reactions: nikonk

123abc123

New member
25 November 2007
73
Καλησπέρα , το ξερω οτι κάπου το έχουν ξαναπεί , αλλά που να ψάχνεις ...... λοιπόν το nova go extra : A) μπορώ να το ακυρώνω οπότε θέλω ? Β) αν το ενεργοποιήσω μου αλλάζει την σύμβαση που εχω (χρόνος) ?