Nova EON TV / EON+

Ερωτηση: Γινεται στο τηλεχειριστηριο του eon box να προγραμματισεις το κουμπι λειτουργιας της τηλεορασης με το κανονικο τηλεχειριστηριο της τηλεορασης ωστε να χρησιμοποιεις μονο του eon? Αν ναι, ποιος ειναι ο συνδυασμός γιατι δεν βρισκω manual
Πάνω αριστερά έχει ένα κουμπί που λέει TV/STB μόλις το πατάς το πράσινο φως που θα σου βγάλει δίπλα ελέγχεις την τηλεόραση και το μπλε το box

• Like
Reactions: Mouxlalouda
Πάνω αριστερά έχει ένα κουμπί που λέει TV/STB μόλις το πατάς το πράσινο φως που θα σου βγάλει δίπλα ελέγχεις την τηλεόραση και το μπλε το box
Σ ευχαριστω για την απαντηση. Ομως δεν κανει τιποτα, το δοκιμασα...αλλαζει το φωτακι αλλα δεν ελεγχετσι η τηλεοραση... Χρειαζεται και κατι αλλο μηπως? πχ να το προγραμματισεις με τις υπερυθρες του κανονικου κοντρολ;

Ερώτηση από απλή περιέργεια.... Η εφαρμογή ΕΟΝ παίζει καλά σε Cosmote box; Αν βαθμολογούσαμε με 9 την εικόνα της Cosmote Tv στο box της πόσο θα έπαιρνε η ΕΟΝ; Εναλλαγή καναλιών γρήγορη ή κολλάει;

Είχα μέρες να μπω στην εφαρμογή της τηλεόρασης και πρόσεξα ότι η εικόνα έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με τις πρώτες μέρες. Επειδή έχω και την εφαρμογή της COSMOTE βλεπω ότι πλέον είναι σχεδόν ισάξιες.
Πάντως με μια δοκιμή που έκανα μέσω ρουτερ βλεπω ότι το ΕΟΝ τραβάει περίπου 10mbps
CD6F1438-617B-4938-B97D-992BCDBB264F.jpeg

• Haha
Reactions: koskos
Καλημέρα κάτοχος χρήστης over the top στην Cosmote TV full pack .
Μολις συνέδεσα το μποξάκι της Nova και μπορώ να πω εικόνα είναι 1.5 κλικ χαμηλότερης ποιότητας- ανάλυσης σε σχέση της Cosmote.
Είναι ένα αξιόλογο εγχείρημα της Nova το οποίο σίγουρα έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά του και θα αντιμετωπίσει «παιδικές ασθένειες» σαν νέα υπηρεσία.

Ελπίζω να βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ η εικόνα και να είναι εφάμιλλη με την Cosmote σε πρώτο πλάνο .

*Γραμμή οπτική ίνα στο σπίτι cosmote 100
Την περασμένη εβδομάδα , είχα ζητήσει να με ενημερώσουν για την υπηρεσία eon και με πήραν τηλ , όταν τους είπα ότι έχω 200 με οπτική ίνα μέσα στο σπίτι cosmote μου είπαν ότι δεν γίνετε να μου δώσουν την υπηρεσία ότι δεν θα λειτουργεί σωστά και κάτι τέτοια κουφά εσύ φιλε μου έκανες αίτηση τηλεφωνικά η σε κατάστημα το λέω γιατί λες ότι έχεις οπτική ίνα αν την έκανες μέσω τηλεφώνου εγώ έπεσα σε κοιμισμένους

Σε iPad σας ειναι HD το replay πχ σε ελληνικά κανάλια? Ειναι SD με πολύ χαμηλό bitrate

Στις ρυθμίσεις του box «screen resolution» έχει διάφορες ρυθμίσεις και θέλω μια βοήθεια από κάποιον

Display mode 2160p 50hz (ok)

Color depth settings on (ok)

Στο Color space settings έχει 4 επιλογές.
Ενδεικτικά προεπιλογή είναι YcbCr420 ανεβαίνοντας έχει YcbCr422 και YcbCr444 ποιο επιλέγω ; Αν επιλέξω το YcbCr444 η YcbCr422 κάνει κάτι flash η tv στο άσχετο .

Τέλος έχει HDR Adaptive - Always και Adaptive ( έχω αφήσει το δεύτερο)

Τέλος είναι και άλλη μια λειτουργία playback settings
HDMI self-adaption
Off , part mode, total mode ποιο επιλέγουμε ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν παρω eon + με 23 ευρω, βλεπω box αλλα και σε αλλη smart?

Ναι φίλε, όπως έκανα εγώ.

Το boxάκι είναι στην 55άρα με ethernet στο σαλόνι και ταυτόχρονα βλέπω και στο υπνοδωμάτιο με τη 43άρα smart tv με την
εφαρμογή την EON με WiFi !

Επίσης μπορείς να βλέπεις και σε μία ακόμη συσκευή (φορητή) πχ σε tablet !

• Like
Reactions: valkal19
Εγώ πάλι έφαγα ώρες με το support τους σήμερα. Κάποια στιγμή προς το μεσημέρι μου ενεργοποίησαν τον κωδικό επιτέλους και κατάφερα να μπω στο MyAccount. Νόμιζα πως είχα λύσει τα προβλήματα μου και προς στιγμήν χάρηκα. Δοκίμασα να ενεργοποήσω smartTV. Πέρασε η διαδικασία κανονικά μέσα στο MyAccount, αλλά η τηλεόραση δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το activation code και να δείξει εικόνα.

Άντε πάλι τηλέφωνο στην Nova. Αρχικά η απάντηση ήταν πως δεν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία για smartTV για LG τηλεοράσεις! Φόρτωσα και ζήτησα να με βάλουν σε αναμονή και να ρωτήσουν κάποιον συναδλεφο τους. Μετά από λίγο επανήλθαν ζητώντας συγγνώμη για την παρεξήγηση και πως θα προσπαθήσουν να με βοηθήσουν. Μετά από μισή περίπου ώρα, κάτι άλλαξαν και συνδέθηκε η τηλεόραση κανονικά.

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω και την δυνατότητα να εγκαταστήσω την υπηρεσία σε μια έξτρα φορητή συσκευή. Μέσα από το MyAccount το ΕΟΝ Extra για κάποιον λόγο, δεν ενεργοποιείται με μύνημα "Η πρόσθετη υπηρεσία EON Extra δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να οφείλεται στον τύπο υπηρεσίας που διαθέτεις ή στην ενεργοποίηση σε εξέλιξη άλλης πρόσθετης υπηρεσίας."

Για μια ακόμα φορά, chat με το support. Περίμενα μιάμιση ώρα για να συνδεθώ με εκπρόσωπο, έμεινα άλλη μιάμιση ώρα στο chat απατώντας στις ερωτήσεις τους, και στέλνοντας και screenshot από το MyAccount για να το δουν και μόνοι τους, μετά έπρεπε να πάω δουλειά και αφού μου είπαν πως έχει κάποιο πρόβλημα ο λογαριασμός μου, το αφήσαμε στο ότι θα το κοιτάξουν και θα με πα΄ρουν τηλέφωνο μόλις το λύσουν. Εννοείται δεν με έχει πάρει κάνεις τηλέφωνο.

Δεν ξέρω τι έχει ο λογαριασμός μου και πέφτει από σπάνιο πρόβλημα σε σπάνιο πρόβλημα, αλλά ή είμαι απίστευτα γκαντέμης, ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Κρίμα, γιατί και η πλατφόρμα μου φαίνεται πολύ ωραία, και η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ καλή (όσο είδα μερικά λεπτά σήμερα). Αλλά από εξυπηρέτηση και συνολική εμπειρία ενός καινούριου συνδρομητή, χάλια, μηδέν...
"Η πρόσθετη υπηρεσία EON Extra δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να οφείλεται στον τύπο υπηρεσίας που διαθέτεις ή στην ενεργοποίηση σε εξέλιξη άλλης πρόσθετης υπηρεσίας."

το ιδιο μνμ εμφανιζει και σε εμενα οταν προσπαθω να ενεργοποιησω το eon extra....απαγοητευση....

Σ ευχαριστω για την απαντηση. Ομως δεν κανει τιποτα, το δοκιμασα...αλλαζει το φωτακι αλλα δεν ελεγχετσι η τηλεοραση... Χρειαζεται και κατι αλλο μηπως? πχ να το προγραμματισεις με τις υπερυθρες του κανονικου κοντρολ;
Καλησπέρα σας .το έψαξα και εγω και βρήκα ότι πρέπει να πατήσεις το stb πάνω αριστερά μαζί με το οκ στο ΚΕΝΤΡΟ 3 sec και μετά να βάλεις τον 3 ψηφίο κωδικό για την tv και έλεγχης τον ήχο και κλείνεις και την τηλεόραση

Ναι φίλε, όπως έκανα εγώ.

Το boxάκι είναι στην 55άρα με ethernet στο σαλόνι και ταυτόχρονα βλέπω και στο υπνοδωμάτιο με τη 43άρα smart tv με την
εφαρμογή την EON με WiFi !

Επίσης μπορείς να βλέπεις και σε μία ακόμη συσκευή (φορητή) πχ σε tablet !
Ευχαριστω πολυ. Αν δεν ειναι smart tv μπορει να ειναι xiaomi tv stick η δευτερη θεαση; ή το xiaomi ειναι αποκλεισμενο ως δευτερη συσκευη γενικα;

Και μια δευτερη ερωτηση παρακαλω. Αν το ενα powerline το συνδεσω σε πολυπριζο εχω θεμα; θυμαμαι παλιοτερα οτι υπηρχαν ζητηματα. Βεβαια οταν ειχα vodafone tv δεν ειχα καποιο θεματακι παρολο που το ειχα σε πολυπριζο. Ευχαριστω εκ των προτερων

Ευχαριστω πολυ. Αν δεν ειναι smart tv μπορει να ειναι xiaomi tv stick η δευτερη θεαση; ή το xiaomi ειναι αποκλεισμενο ως δευτερη συσκευη γενικα;

Ναι, μπορείς να βάλεις την εφαρμογή EON στο xiaomi stick σου και να βλέπεις κανονικά και από εκεί !

Σίγουρα δεν μπαίνουμε για να κλαφτούμε ή να κατηγορήσουμε τη nova όμως για μένα είναι για μία ακόμα φορά τραγική. Με παίρνουν εχθές το απόγευμα τηλέφωνο για τη νέα υπηρεσία αφού μιλούσαμε αρκετή ώρα έδωσα τα στοιχεία μου μου λένε ότι θα έρθουν για εγκατάσταση του πιάτου. Λέω στην υπάλληλο δεν μιλάω για πιάτο μιλάω για την ΟΤΤ υπηρεσια που διαφημίζετε. Δεν γίνεται μου λέει με 50άρα γραμμή μόνο με κατοστάρα.
Εκει έβαλα τα γέλια και όταν της είπα ότι έχω netflix με 4K και δεν έχω κανένα πρόβλημα δεν ήξερε τι να μου απαντήσει.
Της είπα ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω και το έκλεισα. Τελικά μόνο ο cosmote αυτή τη στιγμή υπάρχει για τέτοια υπηρεσία.

Καλημέρα! Πήρα το box χτες. Αφού προσπάθησα πολλές φορές να ένωση το wifi μίλησα με τεχνική υποστήριξη και μου είπαν ότι το έχουν κλειδωμένο γιατί δεν ξέρουν αν θα φτάνει η ταχύτητα και για να μην έχουν παράπονα. Εγώ που το πήρα για να γλιτώσω καλώδια και έχω και Cosmote ott που δουλεύει σφαίρα το κάνω? Καμία ιδέα?

Καλημέρα! Πήρα το box χτες. Αφού προσπάθησα πολλές φορές να ένωση το wifi μίλησα με τεχνική υποστήριξη και μου είπαν ότι το έχουν κλειδωμένο γιατί δεν ξέρουν αν θα φτάνει η ταχύτητα και για να μην έχουν παράπονα. Εγώ που το πήρα για να γλιτώσω καλώδια και έχω και Cosmote ott που δουλεύει σφαίρα το κάνω? Καμία ιδέα?
Αφου εχεις cosmote ott σημαίνει ότι έχεις το box της cosmote? Σωστά; Όποτε βάζεις την εφαρμογή eon στο box της cosmote και βλέπεις με WiFi κανονικότατα

• Like
Reactions: kardasios