Τι πρόγραμμα έχεις;Για την ωρα παντως προσπαθω να συνδεθω στην υπηρεσια στο mi box s αλλα δεν με αφηνει. Βγαζει μηνυμα σφαλματος.Εχει καταφερει καποιος να συνδεθει?
Εισαι συνδρομητης, κατεβασες την εφαρμογη, ενεργοποιησες τον κωδικο στο my account και σου παιζει κανονικα?Μια χαρά παίζει σε mibox η εφαρμογή.
Μόνο αν κάνεις αλλαγή πακέτου σε ΕΟΝ+...Είτε δορυφορικό είτε με box....Νοva full pack
Επομενως θα πρεπει να επικοινωνησω με την nova για να κανω αλλαγη για να παιξει. Σε ευχαριστωΝαι. Έχω κάνει ωστόσο αλλαγή από το απλό δορυφορικό σε ΕΟΝ δορυφορικό.
Επομενως θα πρεπει να επικοινωνησω με την nova για να κανω αλλαγη για να παιξει. Σε ευχαριστω![]()
Λοιπον επικοινωνησα με nova και μου ειπαν οτι δε προκειτε να παιξει αν δεν παρω λεει το eon tv box και τους απαντησα οτι εχω android tv box και δε χρειαζεται να αγορασω αλλο και επεμενε ο εκπροσωπος οτι αποκλειεται να καταφερω να δω.Ακριβώς
Δεν γίνεται, μου είπε εμένα η @#€@*Δεν μπορεις να δεις σε τηλεοραση οσο εχεις το παλιο σου προγραμμα. Πρεπει να ανανεωσεις σε νεο EON προγραμμα 2ετιας κρατωντας ή οχι το δορυφορικο, για να σου ξεκλειδωσουν το app για τηλεοραση/tv box και μια ακομη κινητη συσκευη (ταμπλετ, κινητο, pc). Αν πληρωσεις και ΕΟΝ εξτρα σου ανοιγουν 2η κινητη συσκευη ταυτοχρονα. Επισης, καποια παιδια λενε οτι αν πληρωσεις χυμα σκετο το ΕΟΝ εξτρα στο υπαρχον προγραμμα σου τοτε ξεκλειδωνει και η εφαρμογη της τηλεορασης.
Και σε μένα τα ζήτησαν τα 50 ευρώ μετατροπή, παρότι έχω ανοιχτό συμβόλαιο, γιατί η δέσμευση έχει λήξει από τον Ιούλιο.
Όταν της είπα ότι "Γιατί τότε να μην το κάνω σε άλλο όνομα, κάποιου μέλους της οικογένειας, ώστε να πάρω και τους 3 μήνες δώρο;"
Μου είπε ότι οι τρεις μήνες δεν είναι ακριβώς δώρο, αλλά μια μικρή έκπτωση 5-10 ευρώ το μήνα στο πάγιο.
-- edit --
Και επίσης να μοιραστώ κι εγώ την εμπειρία μου,
Συνδρομητής Full Pack με 50άρα γραμμή και απεριόριστα κινητά, και novagoExtra, έχει λήξει η δέσμευση από το καλοκαίρι.
Τους πηρα τηλ για ανανέωση και μου είπαν θα με καλέσει το τμήμα ανανεώσεων.
Με πήραν μετά από 2-3 μέρες, και μου είπαν ότι με καλούν κατευθείαν από τα κεντρικά της Nova ώστε να μου δώσουν ειδική προσφορά, λόγω των τόσων χρόνων που είμαι συνδρομητής.
Η προσφορά ήταν μετατροπή σε 100αρα και EON+ με απεριόριστα σταθερά και κινητά στα 46 ευρώ. Κόστος μετατροπής 50 ευρώ και χωρίς μήνες δώρο (όπως είπα από πάνω).
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σήμερα μου έστειλαν κωδικους και με έβαλαν στο account
Εγώ πάλι έφαγα ώρες με το support τους σήμερα. Κάποια στιγμή προς το μεσημέρι μου ενεργοποίησαν τον κωδικό επιτέλους και κατάφερα να μπω στο MyAccount. Νόμιζα πως είχα λύσει τα προβλήματα μου και προς στιγμήν χάρηκα. Δοκίμασα να ενεργοποήσω smartTV. Πέρασε η διαδικασία κανονικά μέσα στο MyAccount, αλλά η τηλεόραση δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το activation code και να δείξει εικόνα.Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο μαζί τους. Εννοείται δεν έχει έρθει SMS. Μου ζήτησαν τον σειριακό αριθμό του κουτιού, τους τον είπα και επιβεβαίωσαν πως συμφωνεί με τα στοιχεία τους. Το account μου λέει έχει ένα σπάνιο πρόβλημα και το έχουν στείλει στο τεχνικό τους τμήμα εσωτερικά για να κοιτάξουν γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί!Στην ερώτηση αν μπορούν να μου πουν πότε θα ενεργοποιηθεί σίγουρα, η απάντηση ήταν μπορεί αύριο. Στην ερώτηση αν μπορώ να μιλήσω με κάπποιον προϊστάμενο ή να αναφέρω γραπτώς τις εντυπώσεις μου για την μέχρι τώρα εμπειρία μου σαν νέος συνδρομητής, η απάντηση ήταν πως δεν υπάρχει κάποιος προϊστάμενος για τέτοια θέματα. Αυτά. Με τις υγείες μας.
Άρα αυτό που λες είναι ότι με παλιό δορυφορικό πρόγραμμα και την εχτρα χρέωση των 2.5 ευρώ εσένα σου παίζει ταυτόχρονα δορυφόρος και smart tv...θα το προσπαθήσω και εγώ...και μακάρι να παίξει και μενα χωρίς αλλαγή σε ΕΟΝ+....Καλημέρα,
εγώ έχω nova full με τον δέκτη 5001 και ενεργοποίησα την extra επιλογή στο EON (Παλιό Nova go) για να παίξει η εφαρμογή στην τηλεόραση μου Sony με χρέωση 2.5 ευρώ ή κάπου εκεί. Χωρίς αυτή την εχτρα συσκευή δεν έπαιζε απευθείας στην εφαρμογή της τηλεόρασης μου, παρά μόνο σε φορητή συσκευή. Συμφωνώ με τον πιο πάνω συμφουρίτη, καθώς εδώ και μία εβδομάδα που έχω την εφαρμογή στην τηλεόραση (και ως κάτοχος επίσης cosmote tv ott στην ίδια τηλεόραση) η ποιότητα της εικόνας για αρχή ειναι ένα κλικ κάτω από cosmote ενώ σε γρήγορες κινήσεις στην οθόνη εμφανίζεται μία σκιά. Σε γενικές γραμμές πολύ καλή υπηρεσία, η οποία ωστόσο χρειάζεται βελτίωση για να αποφύγει τις παιδικές ασθένειες.
Μηπως βρηκες τροπο?Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω το remote control Εon tv να ελέγχει την sony tv που έχω ;
Εγώ πάλι έφαγα ώρες με το support τους σήμερα. Κάποια στιγμή προς το μεσημέρι μου ενεργοποίησαν τον κωδικό επιτέλους και κατάφερα να μπω στο MyAccount. Νόμιζα πως είχα λύσει τα προβλήματα μου και προς στιγμήν χάρηκα. Δοκίμασα να ενεργοποήσω smartTV. Πέρασε η διαδικασία κανονικά μέσα στο MyAccount, αλλά η τηλεόραση δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το activation code και να δείξει εικόνα.
Άντε πάλι τηλέφωνο στην Nova. Αρχικά η απάντηση ήταν πως δεν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία για smartTV για LG τηλεοράσεις! Φόρτωσα και ζήτησα να με βάλουν σε αναμονή και να ρωτήσουν κάποιον συναδλεφο τους. Μετά από λίγο επανήλθαν ζητώντας συγγνώμη για την παρεξήγηση και πως θα προσπαθήσουν να με βοηθήσουν. Μετά από μισή περίπου ώρα, κάτι άλλαξαν και συνδέθηκε η τηλεόραση κανονικά.
Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω και την δυνατότητα να εγκαταστήσω την υπηρεσία σε μια έξτρα φορητή συσκευή. Μέσα από το MyAccount το ΕΟΝ Extra για κάποιον λόγο, δεν ενεργοποιείται με μύνημα "Η πρόσθετη υπηρεσία EON Extra δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να οφείλεται στον τύπο υπηρεσίας που διαθέτεις ή στην ενεργοποίηση σε εξέλιξη άλλης πρόσθετης υπηρεσίας."
Για μια ακόμα φορά, chat με το support. Περίμενα μιάμιση ώρα για να συνδεθώ με εκπρόσωπο, έμεινα άλλη μιάμιση ώρα στο chat απατώντας στις ερωτήσεις τους, και στέλνοντας και screenshot από το MyAccount για να το δουν και μόνοι τους, μετά έπρεπε να πάω δουλειά και αφού μου είπαν πως έχει κάποιο πρόβλημα ο λογαριασμός μου, το αφήσαμε στο ότι θα το κοιτάξουν και θα με πα΄ρουν τηλέφωνο μόλις το λύσουν. Εννοείται δεν με έχει πάρει κάνεις τηλέφωνο.
Δεν ξέρω τι έχει ο λογαριασμός μου και πέφτει από σπάνιο πρόβλημα σε σπάνιο πρόβλημα, αλλά ή είμαι απίστευτα γκαντέμης, ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Κρίμα, γιατί και η πλατφόρμα μου φαίνεται πολύ ωραία, και η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ καλή (όσο είδα μερικά λεπτά σήμερα). Αλλά από εξυπηρέτηση και συνολική εμπειρία ενός καινούριου συνδρομητή, χάλια, μηδέν...
Καινούρια σύνδεση ή παλιά και ανανέωσες;Εγώ πάλι έφαγα ώρες με το support τους σήμερα. Κάποια στιγμή προς το μεσημέρι μου ενεργοποίησαν τον κωδικό επιτέλους και κατάφερα να μπω στο MyAccount. Νόμιζα πως είχα λύσει τα προβλήματα μου και προς στιγμήν χάρηκα. Δοκίμασα να ενεργοποήσω smartTV. Πέρασε η διαδικασία κανονικά μέσα στο MyAccount, αλλά η τηλεόραση δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το activation code και να δείξει εικόνα.
Άντε πάλι τηλέφωνο στην Nova. Αρχικά η απάντηση ήταν πως δεν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία για smartTV για LG τηλεοράσεις! Φόρτωσα και ζήτησα να με βάλουν σε αναμονή και να ρωτήσουν κάποιον συναδλεφο τους. Μετά από λίγο επανήλθαν ζητώντας συγγνώμη για την παρεξήγηση και πως θα προσπαθήσουν να με βοηθήσουν. Μετά από μισή περίπου ώρα, κάτι άλλαξαν και συνδέθηκε η τηλεόραση κανονικά.
Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω και την δυνατότητα να εγκαταστήσω την υπηρεσία σε μια έξτρα φορητή συσκευή. Μέσα από το MyAccount το ΕΟΝ Extra για κάποιον λόγο, δεν ενεργοποιείται με μύνημα "Η πρόσθετη υπηρεσία EON Extra δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να οφείλεται στον τύπο υπηρεσίας που διαθέτεις ή στην ενεργοποίηση σε εξέλιξη άλλης πρόσθετης υπηρεσίας."
Για μια ακόμα φορά, chat με το support. Περίμενα μιάμιση ώρα για να συνδεθώ με εκπρόσωπο, έμεινα άλλη μιάμιση ώρα στο chat απατώντας στις ερωτήσεις τους, και στέλνοντας και screenshot από το MyAccount για να το δουν και μόνοι τους, μετά έπρεπε να πάω δουλειά και αφού μου είπαν πως έχει κάποιο πρόβλημα ο λογαριασμός μου, το αφήσαμε στο ότι θα το κοιτάξουν και θα με πα΄ρουν τηλέφωνο μόλις το λύσουν. Εννοείται δεν με έχει πάρει κάνεις τηλέφωνο.
Δεν ξέρω τι έχει ο λογαριασμός μου και πέφτει από σπάνιο πρόβλημα σε σπάνιο πρόβλημα, αλλά ή είμαι απίστευτα γκαντέμης, ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Κρίμα, γιατί και η πλατφόρμα μου φαίνεται πολύ ωραία, και η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ καλή (όσο είδα μερικά λεπτά σήμερα). Αλλά από εξυπηρέτηση και συνολική εμπειρία ενός καινούριου συνδρομητή, χάλια, μηδέν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.