Nova EON TV / EON+

Κάτοχος δορυφορικού Full Pack κι εγώ.

Σε laptop/desktop και σε mobile android app βλέπω ότι η μέγιστη ποιότητα που μπορεί να επιλέξει κανείς είναι τα 4Mbit.

Τι ισχύει για:
- EON Box
- Xiaomi Mi Box
- Smart TVs
?

Η μέγιστη διαθέσιμη ποιότητα σε όλα είναι 7Mbit (με επιλογή για ABR/CBR)?

Από EON box ή Xiaomi Mi Box δίνουν Dolby ήχο (π.χ. σε ταινίες on demand)?

Κάτοχος δορυφορικού Full Pack κι εγώ.

Σε laptop/desktop και σε mobile android app βλέπω ότι η μέγιστη ποιότητα που μπορεί να επιλέξει κανείς είναι τα 4Mbit.

Τι ισχύει για:
- EON Box
- Xiaomi Mi Box
- Smart TVs
?

Η μέγιστη διαθέσιμη ποιότητα σε όλα είναι 7Mbit (με επιλογή για ABR/CBR)?

Από EON box ή Xiaomi Mi Box δίνουν Dolby ήχο (π.χ. σε ταινίες on demand)?
Αν βάλεις το auto χωρίς να επιλέξεις συγκεκριμένη ποιοτητα ακόμα και στο λαπτοπ, tablet, pc αν δεν κάνω λάθος πηγαίνει σε 7 mbps αν έχεις την απαιτούμενη ταχυτητα. Έτσι έλεγαν κάποιοι. Δοκίμασε το

Για τα υπόλοιπα που ρώτησες σχετικά για τα 7mbps σε όλα ναι. Για το dolby ήχο δεν γνωρίζω, ας απαντήσει κάποιος άλλος

Αν βάλεις το auto χωρίς να επιλέξεις συγκεκριμένη ποιοτητα ακόμα και στο λαπτοπ, tablet, pc αν δεν κάνω λάθος πηγαίνει σε 7 mbps αν έχεις την απαιτούμενη ταχυτητα. Έτσι έλεγαν κάποιοι. Δοκίμασε το

Για τα υπόλοιπα που ρώτησες σχετικά για τα 7mbps σε όλα ναι. Για το dolby ήχο δεν γνωρίζω, ας απαντήσει κάποιος άλλος
Thanks για την επιβεβαίωση.

Εμπειρικά θα πω ότι δε δίνει 7Mbit στο auto, η ποιότητα π.χ. όταν κάνεις casting από το κινητό στo Mi Box απέχει αρκετά από το δορυφορικό. Παίζει να δίνουν και λιγότερα frames per second στις φορητές συσκευές (<30fps). Προσωπικά μου θυμίζει την ποιότητα του παλιού Cosmote TV Go (ίσως λίγο καλύτερα το EON για φορητές συσκευές).

Αφου εχεις cosmote ott σημαίνει ότι έχεις το box της cosmote? Σωστά; Όποτε βάζεις την εφαρμογή eon στο box της cosmote και βλέπεις με WiFi κανονικότατα
Ωπα!!!!!!!Μόλις έκανες έναν άνθρωπο ευτυχισμένο!Η μόνη εκκρεμότητα. Πως βαζω την εφαρμογη της eon στο cosmote box?

Σίγουρα δεν μπαίνουμε για να κλαφτούμε ή να κατηγορήσουμε τη nova όμως για μένα είναι για μία ακόμα φορά τραγική. Με παίρνουν εχθές το απόγευμα τηλέφωνο για τη νέα υπηρεσία αφού μιλούσαμε αρκετή ώρα έδωσα τα στοιχεία μου μου λένε ότι θα έρθουν για εγκατάσταση του πιάτου. Λέω στην υπάλληλο δεν μιλάω για πιάτο μιλάω για την ΟΤΤ υπηρεσια που διαφημίζετε. Δεν γίνεται μου λέει με 50άρα γραμμή μόνο με κατοστάρα.
Εκει έβαλα τα γέλια και όταν της είπα ότι έχω netflix με 4K και δεν έχω κανένα πρόβλημα δεν ήξερε τι να μου απαντήσει.
Της είπα ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω και το έκλεισα. Τελικά μόνο ο cosmote αυτή τη στιγμή υπάρχει για τέτοια υπηρεσία.
Εάν είσαι σε άλλο πάροχο και θέλεις την υπηρεσία, πήγαινε σε κατάστημα NOVA αν μπορείς. Κι αν σε ρωτήσουν θα είναι για τυπικούς λόγους. Και 'γω με 50αρα γραμμή στη Vodafone το πήρα, χωρίς πολλά πολλά.

Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών της Nova είναι σαν τη Ρώσικη ρουλέτα! :LOL:

Ωπα!!!!!!!Μόλις έκανες έναν άνθρωπο ευτυχισμένο!Η μόνη εκκρεμότητα. Πως βαζω την εφαρμογη της eon στο cosmote box?
Στο play store την βρίσκεις και την κατεβάζεις και μέσω το my account βαζεις έναν κωδικό για την ενεργοποίηση κάπως έτσι. Θα σου δίνει οδηγίες μετά για το πως θα το κάνεις

• Like
Reactions: Miatagreece
Thanks για την επιβεβαίωση.

Εμπειρικά θα πω ότι δε δίνει 7Mbit στο auto, η ποιότητα π.χ. όταν κάνεις casting από το κινητό στo Mi Box απέχει αρκετά από το δορυφορικό. Παίζει να δίνουν και λιγότερα frames per second στις φορητές συσκευές (<30fps). Προσωπικά μου θυμίζει την ποιότητα του παλιού Cosmote TV Go (ίσως λίγο καλύτερα το EON για φορητές συσκευές).
Α τόσο χάλια δηλαδή; κάποιοι λέγανε ότι είναι καλό τέλος παντων. Και ένας φίλος από το παρον νήμα ειχε βάλει εικόνα από το Μπαρτσελόνα-Ρεαλ στο novasports prime και μου φάνηκε τέλεια. Τελος παντων. Και το είχε κάνει και αυτός με cast σε 65αρα όπως είχε αναφέρει

Last edited:
Α τόσο χάλια δηλαδή; κάποιοι λέγανε ότι είναι καλό τέλος παντων. Και ένας φίλος από το παρον νήμα ειχε βάλει εικόνα από το Μπαρτσελόνα-Ρεαλ στο novasports prime και μου φάνηκε τέλεια. Τελος παντων. Και το είχε κάνει και αυτός με cast σε 65αρα όπως είχε αναφέρει
Αυτό βλέπω εγώ με casting από το android κινητό στο Mi Box ή συνδέοντας το laptop με hdmi στην TV.

Δεν έχω άποψη προσωπική, αλλά από όσα διαβάζω στο forum, στο EON box, στο Mi box/Nvidia shield ή σε smart TV απευθείας η εικόνα είναι αρκετά καλύτερη.

Για συμβόλαιο δορυφορικό full pack που έχει λήξει. το να περάσω σε EON+ με κατάργηση δορυφορικού θα πρέπει να πληρώσω υποχρεωτικά 50 ευρώ το box τους πέρα από τα 23 ευρώ της μηνιαίας συνδρομής;

Όχι. Κανεις διακοπή του δορυφορικού και συνδρομή στο ΕΟΝ+ σαν νέος πελάτης.

Κι όμως σε κατάστημα που πήρα τηλέφωνο χθες, μου είπαν πως υποχρεωτικά θα πρέπει να πληρώσω 50 ευρώ για το box τους !!!

Τελικά μπορώ να κρατήσω τον δορυφορικό δέκτη και να έχω την θέαση σε μεγάλη οθόνη αν πάω σε eon + fiber100; Εσείς που το κάνατε σας άνοιξε σε mi box s;

Κι όμως σε κατάστημα που πήρα τηλέφωνο χθες, μου είπαν πως υποχρεωτικά θα πρέπει να πληρώσω 50 ευρώ για το box τους !!!
και σε εμενα που ληγει το συμβολαιο μου στις 17.11 το ιδιο μου ειπαν.
50 ευρω και το box.αλλιως ντεν εχει μεγαλη οθονη..
οτι θελει ο καθενας λεει..

Τελικά μπορώ να κρατήσω τον δορυφορικό δέκτη και να έχω την θέαση σε μεγάλη οθόνη αν πάω σε eon + fiber100; Εσείς που το κάνατε σας άνοιξε σε mi box s;

Ναι κανονικά.

Πιέστε τους περισσότερο και σε εμένα το ίδιο είπαν και από την επιμονή μου πέρασε να κρατήσω το δορυφορικό κ απεριόριστα κινητά και αύριο θα μου στείλουν κωδικούς για να τους περάσω στο mi box.Μην ψαρωνετε με το πενηνταρικο απλά 3 ευρώ παραπάνω θα πληρώνω από πριν

Πιέστε τους περισσότερο και σε εμένα το ίδιο είπαν και από την επιμονή μου πέρασε να κρατήσω το δορυφορικό κ απεριόριστα κινητά και αύριο θα μου στείλουν κωδικούς για να τους περάσω στο mi box.Μην ψαρωνετε με το πενηνταρικο απλά 3 ευρώ παραπάνω θα πληρώνω από πριν
δηλαδη μπορω να τους ζητησω eon για μεγαλη οθονη χωρις box,να κρατησω το δορυφορικο και να παρω και την εκπτωση για το πρωτο 6μηνο?

Διακοπή στην λήξη του συμβολαίου.
Έπειτα σε κατάστημα ή από τηλ, νέο συμβόλαιο στο όνομα της συζύγου/μητέρας/πατέρα, κλπ και γειά σας.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
δηλαδη μπορω να τους ζητησω eon για μεγαλη οθονη χωρις box,να κρατησω το δορυφορικο και να παρω και την εκπτωση για το πρωτο 6μηνο?
Ακριβώς αλλά χωρίς την έκπτωση, εγώ πληρώνω 40 και κάτι και τώρα θα πληρώνω 43

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Καλησπέρα,

Ειμαι συνδρομήτης της NOVA TRIPLE PLAY-ADSL μέσω δορυφόρου και το συμβόλαιο μου έχει λήξει. (πληρώνω 29,55 Ευρώ).

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
1) Αν μπορώ να κρατήσω το δορυφορικό πιάτο αν μεταβώ στο νέο συνδυαστικό πακέτο EON Fiber 50
2) Αν μπορώ να έχω και Θέαση σε μεγάλη οθόνη για να βλέπω σε μεγάλη οθόνη και εκτός κύριας κατοικίας που ειναι ενεργοποιημένη η γράμμη τηλεφώνου.