Δέκα ευρώ δεν είναι. Είναι 24•10. Προσωπικά όλη αυτή η φασαρία για το βασικό πακέτο δεν αξίξει. Αν σου αρέσουν τα κινηματογραφικά κανάλια της τότε ναι.Τελικά με τα 10 ευρώ αξίζει?
Δέκα ευρώ δεν είναι. Είναι 24•10. Προσωπικά όλη αυτή η φασαρία για το βασικό πακέτο δεν αξίξει. Αν σου αρέσουν τα κινηματογραφικά κανάλια της τότε ναι.Τελικά με τα 10 ευρώ αξίζει?
Ακριβώς όπως το λες. Επειδή καθάριζα τον υπολογιστή απο cookies μου είχε καταχωρίσει 3 φορές στις συσκευές τον υπολογιστή από τις 7 που δικαιούμαι. Πήρα τηλέφωνο και αμέσως ο υπάλληλος της cosmote μου άδειασε τις 2 θέσεις. Αφού από την MAC μπορούν να διαπιστώσουν ότι πρόκριτε για τον ίδιο υπολογιστή.Οτι να ναι πραγματικά.. Όντως δικαιουσαι 4 συσκευές εφόσον έχεις το extra και σίγουρα θα έπρεπε να μπορουν αυτοί να διαγράψουν συσκευή όπως νομίζω ότι το κάνει η κοσμοτε όταν τους το ζητάς.. Τραγικό να μην βλέπεις λόγω αυτου του γεγονότος. Πόσο μάλλον λόγω διαγραφής των cookies
Οτι να ναι πραγματικά.. Όντως δικαιουσαι 4 συσκευές εφόσον έχεις το extra και σίγουρα θα έπρεπε να μπορουν αυτοί να διαγράψουν συσκευή όπως νομίζω ότι το κάνει η κοσμοτε όταν τους το ζητάς.. Τραγικό να μην βλέπεις λόγω αυτου του γεγονότος. Πόσο μάλλον λόγω διαγραφής των cookies
Καλημερα φιλαρακιΑδερφέ μου πήρα κι εγώ χθες και το έκανα αλλά είναι σε αναμονή το αίτημά μου ακόμα.... Ξαναπήρα σήμερα.... Εσένα σου ήρθε κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης για αλλαγή υπηρεσίας ή απλά έβαλες τους κωδικούς της Smart μετά το τηλεφώνημα και έπαιξε;
Κανε λιγο υπομονη,λογικα μεσα στην ημερα θα αλλαξειΕμένα πάντως δεν έχει αλλάξει το όνομα. Nova 3play full λέει (πριν έχω την εντύπωση ότι έλεγε Nova 3 play plus).
Το ΕΟΝ extra παραμένει ενεργό.
Καλη ερωτηση…Αν καποιος εχει και τα δυο,να μας πει…Ερώτηση:
Καλύτερη ανάλυση/κίνηση που έχει;
Android box της EON ή εφαρμογή Smart TV τελικά;
Ισως συστημικα δεν εχει αλλαξει ακομη,θα αλλαξει ομως λογικαΈχει γίνει η ενεργοποίηση σε εμένα από την Δευτέρα. Απλά λέω ότι δεν έχει αλλάξει το όνομα.
Μα αυτό το ξέραμε 20 μέρες πριν βγει η νέα υπηρεσία. Γιατί δεν διαβάζετε λίγο το νημα;τελικά δουλεύει με ότι ίντερνετ και να έχεις
Αυτό συνέβη γιατί έπεσες σε ασχετο υπάλληλο. Μπαμ δεν κάνει; την ίδια στιγμή αν ξαναεπερνες τηλέφωνο θα μπορουσες να βάλεις την υπηρεσία.. Βασικά το πιο απλό θα ήταν να πας σε ένα κατάστημα να ζητήσεις eon , θα σου έλεγαν τι ταχυτητα εχεις. Θα τους έλεγες 200αρα (δεν τους νοιάζει τι δίκτυο, βασικά και ψέματα να έλεγες παλι δε τους νοιάζει) . Θα έπαιρνες την ίδια στιγμή το box αν το είχαν διαθέσιμο και σε 5 λεπτά στο σπίτι σου θα εβλεπες τηλεόραση. Όλη αυτή η φασαρία με τηλέφωνα και άσχετους υπαλλήλους γιατί; το έχουμε αναφέρει άπειρες φορές ότι παιζει σε όλα τα δίκτυα![]()
Οσον αφορά την ανάλυση και την ποιότητα της εικόνας ένα κλικ καλύτερα στη smart εφαρμογή. Τουλάχιστον σε μένα σε samsung 55αρα 2020 μοντέλο. Η κίνηση είναι ίδια και με τα ίδια προβλήματα!Ερώτηση:
Καλύτερη ανάλυση/κίνηση που έχει;
Android box της EON ή εφαρμογή Smart TV τελικά;
Φιλε μην γενικεύεις το πρόβλημα. Εσυ ο ίδιος είπες ότι είναι μόνο στα novasports 2 και novacinema 1. Είναι διαφορετικο να είναι σε 2 κανάλια και διαφορετικό σε όλαΟσον αφορά την ανάλυση και την ποιότητα της εικόνας ένα κλικ καλύτερα στη smart εφαρμογή. Τουλάχιστον σε μένα σε samsung 55αρα 2020 μοντέλο. Η κίνηση είναι ίδια και με τα ίδια προβλήματα!
Εσένα ποιά είναι η άποψή σου πάνω στην ερώτησή μου;Φιλε μην γενικεύεις το πρόβλημα. Εσυ ο ίδιος είπες ότι είναι μόνο στα novasports 2 και novacinema 1. Είναι διαφορετικο να είναι σε 2 κανάλια και διαφορετικό σε όλα
Που είδες ότι γενικευσα?! Δεν είπα όλα!!Φιλε μην γενικεύεις το πρόβλημα. Εσυ ο ίδιος είπες ότι είναι μόνο στα novasports 2 και novacinema 1. Είναι διαφορετικο να είναι σε 2 κανάλια και διαφορετικό σε όλα
Υ. Γ Αυτό που λες για να στείλουμε παραπονα γιατί μόνο αν έχουν πολλα παραπονα θα το κάνουν ισχυει. Αλλά ευτυχώς δεν είναι σε όλα τα κανάλια.
Απλά στο τελευταίο μήνυμα έγραψες γενικά στην smart tv είναι λίγο καλυτερα αλλά τα σπασίματα εικόνας παραμενουν. Οι περισσοτεροι θεωρουν σε όλα με το συγκεκριμένο μήνυμα. Αυτό με τα συγκεκριμένα κανάλια το είχες πει σε προηγουμενες σελιδες και κάποιοι που δεν το διάβασαν δεν θα γνωρίζουν και ίσως παραπληροφορηθουν. Στην ουσία λάθος διατυπωση τιποτα παραπανω.Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου και σε καμία περιπτωση δεν το είπα για κακό.Που είδες ότι γενικευσα?! Δεν είπα όλα!!