Asxetos Poli
New member
- 29 October 2021
- 10
είμαι συνδρομιτης nova, αντικαθιστώ στην ουσία το novagoΚαταρχην φιλε μου πες μας τι προγραμμα εχεις;Εκανες τωρα ΕΟΝ η εισαι παλιος συνδρομητης στη νοβα;;
είμαι συνδρομιτης nova, αντικαθιστώ στην ουσία το novagoΚαταρχην φιλε μου πες μας τι προγραμμα εχεις;Εκανες τωρα ΕΟΝ η εισαι παλιος συνδρομητης στη νοβα;;
Εγω ειχα φουλ δορυφορικο μονο και το αλλαξα σε ΕΟΝ+Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις προς αυτούς που είχαν δορυφορικό NOVA FULL PACK, NOVA GO EXTRA και NOVA εξοχικό και ζήτησαν να πάνε στο EON+ κρατώντας το δορυφορικό.
Οι υπηρεσίες τους έμειναν ως είχαν και απλά άλλαξε το όνομα της υπηρεσίας, (π.χ. EON Δορυφορικό) και τους άνοιξε και η θέαση σε μεγάλη οθόνη;
Με την υπηρεσία Εξοχικό τι γίνεται;
Ευχαριστώ.
Ωραια αρα σαν παλιος συνδρομητης νοβα,δεν μπορεις να εχεις προσβαση σε μεγαλη οθονη,ειτε μεσω εφαρμογης σε σμαρτ τβ ειτε απο το miboxείμαι συνδρομιτης nova, αντικαθιστώ στην ουσία το novago
Ok σε ευχαριστωΩραια αρα σαν παλιος συνδρομητης νοβα,δεν μπορεις να εχεις προσβαση σε μεγαλη οθονη,ειτε μεσω εφαρμογης σε σμαρτ τβ ειτε απο το mibox
Εχεις προσβαση σε εφαρμογη ΕΟΝ μονο μεσω ταμπλετ,κινητο,λαπτοπ
Υπαρχει τροπος να βλεπεις σε μεγαλη οθονη αλλα θελει να αλλαξεις το προγραμμα σουOk σε ευχαριστω
Μπορούμε να δηλώσουμε 2 box στην μεγάλη οθόνη?Καλησπερα σε ολους , σημερα το πρωι ειχα τηλεφωνικη επικοινωνια με εκπροσωπο ΝΟΒΑ για μετατροπη του δορυφορικου πακετου σε ΕΟΝ για να μπορω να εχω θεαση σε smart tv , μετα απο λιγες ωρες ειναι ολα οκ . Βλεπω στην smart tv με την εφαρμογη ΕΟΝ .
Το ποιο σωστό που έχω διαβάσει, όλοι έβλεπαν το δέντρο και χάσανε το δάσος.Θέλει πολυ δουλειά ακόμη η Nova για να φτασει την Cosmote στις steam υπηρεσίες της.Πολυ ανώτερη Η Cosmote σε όλα τα επιπεδα.Η Nova απλά έχει ποιο φθηνά πακετα.
Πώς το διαπίστωσες αφού δεν επιτρέπεται να αλλάζουμε οθόνη πριν τις 30 μέρες.... Εσύ πως έβαλες σε τρεις smart εφαρμογές το EON;Μετά από πολλές δοκιμές , θέαση από το τελευταίο box της COSMOTE με android 10, θέαση από το μαμά box της Nova , κατέληξα ότι η καλύτερη ποιότητα εικόνας είναι από το application eon στην samsung tv απευθείας .
Η ποιότητα τώρα που κάνω ζάπινγκ είναι άψογη δεν έχω λόγια ..
ή ανέβασαν την ανάλυση ή το application συνεργάζεται άψογα με την Samsung .
Και εγώ έβλεπα πριν και νόμιζα ότι κάτι πάθανε τα μάτια μου.Καλησπέρα.Αν καποιοι εχετε κακη εικόνα στο Παναθηναϊκός Βιλερμπάν μην απορείτε...και στον δορυφόρο χάλια είναι.Πιξελιαζει και έχει μια θολούρα.Επισης πρέπει να έχουν μια κάμερα που βάζουν συχνά στο ΟΑΚΑ και η οποία θολώνει αριστερά...α ρε Νόβα.
Οχι για μεγαλη οθονη μονο ενα μπορει να δηλωθει!!Μπορούμε να δηλώσουμε 2 box στην μεγάλη οθόνη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.