Nova EON TV / EON+

Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις προς αυτούς που είχαν δορυφορικό NOVA FULL PACK, NOVA GO EXTRA και NOVA εξοχικό και ζήτησαν να πάνε στο EON+ κρατώντας το δορυφορικό.
Οι υπηρεσίες τους έμειναν ως είχαν και απλά άλλαξε το όνομα της υπηρεσίας, (π.χ. EON Δορυφορικό) και τους άνοιξε και η θέαση σε μεγάλη οθόνη;
Με την υπηρεσία Εξοχικό τι γίνεται;
Ευχαριστώ.
Εγω ειχα φουλ δορυφορικο μονο και το αλλαξα σε ΕΟΝ+
Στο συστημα στο my account δεν γραφει πλεον Nova full pack,αλλα απλα γραφει η υπηρεσια μου…Το nova go extra που ειχα φαινεται ακομη σαν ΕΟΝ εξτρα αλλα δεν το ηθελα,αρα απλα μπορει ακομη να μην αλλαξε
Για το εξοχικο δεν ξερω να σε βοηθησω γιατι δεν το ειχα

είμαι συνδρομιτης nova, αντικαθιστώ στην ουσία το novago
Ωραια αρα σαν παλιος συνδρομητης νοβα,δεν μπορεις να εχεις προσβαση σε μεγαλη οθονη,ειτε μεσω εφαρμογης σε σμαρτ τβ ειτε απο το mibox
Εχεις προσβαση σε εφαρμογη ΕΟΝ μονο μεσω ταμπλετ,κινητο,λαπτοπ

Ωραια αρα σαν παλιος συνδρομητης νοβα,δεν μπορεις να εχεις προσβαση σε μεγαλη οθονη,ειτε μεσω εφαρμογης σε σμαρτ τβ ειτε απο το mibox
Εχεις προσβαση σε εφαρμογη ΕΟΝ μονο μεσω ταμπλετ,κινητο,λαπτοπ
Ok σε ευχαριστω

• Like
Reactions: Totti10
Καλησπερα σε ολους , σημερα το πρωι ειχα τηλεφωνικη επικοινωνια με εκπροσωπο ΝΟΒΑ για μετατροπη του δορυφορικου πακετου σε ΕΟΝ για να μπορω να εχω θεαση σε smart tv , μετα απο λιγες ωρες ειναι ολα οκ . Βλεπω στην smart tv με την εφαρμογη ΕΟΝ .

• Like
Reactions: Totti10
Λοιπόν καταρχήν η Nova δεν έχει παντου δίκτυο για να κάνει εγκατάσταση σε Eon με ιντερνετ δικό τής.Δίκτυο έχει παντου η Cosmote ομως, το αφήνουμε αυτό το θέμα των δικτύων γιατί ξέρουμε ότι η Cosmote είναι το αφεντικό.Στο θέμα περιεχομένου αν και είναι γουστα αυτά πέρα από τα Αθλητικά το τι δηλαδή θέλει να βλέπει ο καθένας δε διαφωνώ,Το Boxaki της Cosmote tv είναι πολυ ποιο γρήγορο πολυ ποιο ανετο και δεν έχει τα κολλήματα που έχει της Eon.Σε θέμα εικόνας μου φεναιτε ότι η Cosmote είναι επίσης καλύτερη όπως και σε θέμα ταινιών ταινιοθήκης και υπηρεσίας ταυτόχρονης θεασης.Ναι τα είδα και τς δυο ταυτόχρονα σήμερα το Πρωί για αυτό έχω βγάλει αυτά τα συμπερασματα.Η Cosmote έχει μόνη της πλατφόρμα stream ενώ η Nova έχει την Eon! Σε περιεχόμενο το Ξαναλέω είναι τι θέλει ο καθένας.Επίσης το Eon box δεν παιρνει το Netflix ουτε βέβαια και το Cosmote box να το τονίσω .

• Haha
Reactions: sdragon28
Πάντως για τα Αθλητικά όπως το βλέπω εγώ δική μου εκτίμηση είναι όλο αυτό από το καλοκαίρι του 2022 η Cosmote θα γίνει όπως η Nova μέχρι πέρυσι δηλαδή Θα Ελληνικό Πρωταθλημα(Champions league Europa) και όλα τα καλά Ξένα Πρωτάθλημα Θα τα έχει η Nova Αγγλία Ισπανία Γερμανία Γαλλία.Ο καθένας βέβαια κάνει τις επιλογές του.Επισης προβλέπω ότι θα γίνουν και πολλες ανατιμήσεις στα τηλεοπτικα πακέτα και των δυο εταιριών γιατί πλέον υπάρχει ανταγωνισμός και είναι σίγουρο ότι η Cosmote θα χάσει πολλους συνδρομητές λόγω των Αθλητικών.

Δύο ερωτήσεις παρακαλώ...
Επειδή βαριέμαι άσκοπα να τραβάω καλώδια και επιπλέον επειδή θεωρούσα ότι θα λάμβανα κάποιο SMS σχετικό με την ενεργοποίηση του eon, συνέχιζα να βλέπω από τον δορυφόρο ο οποίος λειτουργεί κανονικά.
Κάλεσα πριν λίγο και μου είπαν ότι το eon είναι ενεργό από προχθές, ότι δεν λαμβάνω κωδικούς ή κάποιο άλλο SMS και πως ΚΑΙ ο δορυφόρος για όσο παραμένει συνδεδεμένος θα λειτουργεί κανονικά χωρίς καμία χρέωση.
Τέλος ο κωδικός σμαρτκαρντ στην εφαρμογή του νόβα ακαουντ παραμένει ίδιος (εκεί φαίνεται μηδενική χρέωση μέχρι στιγμής).
Ξέρετε τι ισχύει;

Γενικά έχουν χάσει την μπάλα και δεν μπορούν να διαχειριστούν τους πελάτες τους που ήρθαν μαζικά!
Υπέγραψα τα χαρτιά την Δευτέρα όπου εκεί είδα ότι με πάνε σε δορυφορικό, στο τηλ είχαν πει για ιντερνετικό(Κρήτη). ΟΚ λέω θα έχω θεωρητικά καλύτερη εικόνα και χωρίς κολλήματα!! Προχωράμε…
Σήμερα πήραν την πρωτοβουλία και μου έκοψαν την Vodafone χωρίς να στείλουν ρουτερ δικό τους πρώτα και με άφησαν χωρίς Ίντερνετ.
Ευτυχώς έχω γνώσεις από αυτά και μπήκα μέσα στο ρουτερ και άλλαξε το user και το password βάζοντας αυτά που μου έστειλαν σε μήνυμα αλλιώς θα εμένα ξεκρεμαστος μέχρι να αποφασίσει να έρθει ο τεχνικος τους.
Το Ίντερνετ(100mbps) πιάνει 42⬇️ Και 10⬆️ ενώ με 50αρι Vodafone έπιανα 50

Πιο χαζή δικαιολογία από την έλλειψη δίκτυο στην περιοχή σας δεν υπάρχει. Απλά θέλουν να πουλήσουν 3play πακέτα ακόμα και με το ζόρι. Το δίκτυο της δεν είναι αξιόπιστο και για αυτό και πρόκειται να πουλήσει την υπηρεσία της ως αυτόνομη.

Καλησπερα σε ολους , σημερα το πρωι ειχα τηλεφωνικη επικοινωνια με εκπροσωπο ΝΟΒΑ για μετατροπη του δορυφορικου πακετου σε ΕΟΝ για να μπορω να εχω θεαση σε smart tv , μετα απο λιγες ωρες ειναι ολα οκ . Βλεπω στην smart tv με την εφαρμογη ΕΟΝ .
Μπορούμε να δηλώσουμε 2 box στην μεγάλη οθόνη?

Μετά από πολλές δοκιμές , θέαση από το τελευταίο box της COSMOTE με android 10, θέαση από το μαμά box της Nova , κατέληξα ότι η καλύτερη ποιότητα εικόνας είναι από το application eon στην samsung tv απευθείας .
Η ποιότητα τώρα που κάνω ζάπινγκ είναι άψογη δεν έχω λόγια ..
ή ανέβασαν την ανάλυση ή το application συνεργάζεται άψογα με την Samsung .

• Like
Reactions: sakels
Θέλει πολυ δουλειά ακόμη η Nova για να φτασει την Cosmote στις steam υπηρεσίες της.Πολυ ανώτερη Η Cosmote σε όλα τα επιπεδα.Η Nova απλά έχει ποιο φθηνά πακετα.
Το ποιο σωστό που έχω διαβάσει, όλοι έβλεπαν το δέντρο και χάσανε το δάσος.

Μετά από πολλές δοκιμές , θέαση από το τελευταίο box της COSMOTE με android 10, θέαση από το μαμά box της Nova , κατέληξα ότι η καλύτερη ποιότητα εικόνας είναι από το application eon στην samsung tv απευθείας .
Η ποιότητα τώρα που κάνω ζάπινγκ είναι άψογη δεν έχω λόγια ..
ή ανέβασαν την ανάλυση ή το application συνεργάζεται άψογα με την Samsung .
Πώς το διαπίστωσες αφού δεν επιτρέπεται να αλλάζουμε οθόνη πριν τις 30 μέρες.... Εσύ πως έβαλες σε τρεις smart εφαρμογές το EON;

Καλησπέρα.Αν καποιοι εχετε κακη εικόνα στο Παναθηναϊκός Βιλερμπάν μην απορείτε...και στον δορυφόρο χάλια είναι.Πιξελιαζει και έχει μια θολούρα.Επισης πρέπει να έχουν μια κάμερα που βάζουν συχνά στο ΟΑΚΑ και η οποία θολώνει αριστερά...α ρε Νόβα.

Καλησπέρα.Αν καποιοι εχετε κακη εικόνα στο Παναθηναϊκός Βιλερμπάν μην απορείτε...και στον δορυφόρο χάλια είναι.Πιξελιαζει και έχει μια θολούρα.Επισης πρέπει να έχουν μια κάμερα που βάζουν συχνά στο ΟΑΚΑ και η οποία θολώνει αριστερά...α ρε Νόβα.
Και εγώ έβλεπα πριν και νόμιζα ότι κάτι πάθανε τα μάτια μου.