Κάτι έχουμε μπερδέψει μάλλον. Θέμα επεξεργαστή σε θέμα εικόνας για live streaming δεν παίζει. Αν όντως συμβαίνει αυτό είναι απλά μια πολύ κακογραμμένη εφαρμογή. Και είναι βλακεία της νόβα αυτό. Αυτό που μπορεί να συμβαίνει ότι απλά είναι καλύτερη γραμμένη για android tv.Θέλεις να μου πεις ποιο box έχεις; Γιατί δεν παει έτσι..εχω σε δευτερη οθόνη το eon σε wind vision box και αν συγκρίνω την εικόνα με την εικόνα στο eon box η διαφορά είναι χαοτική.Στο wind είναι χάλια εννοώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει xiaomi mi box αλλά φοβάμαι πως και εκεί δεν θα είναι πολυ καλη. Επισης όσοι έχουνε Nvidia shield ανέφεραν ότι βλεπουν ίδια εικόνα με Cosmote και φυσικά ανώτερη του eon box που δίνει η νοβα. Και το κοσμοτε και στα 2 παιζει τέλεια. Οποτε μην έχεις σαν συγκριση ότι επειδή η Cosmote παιζει τέλεια.Η εφαρμογή της eon είναι παρα πολυ βαριά και έχει επιπτωση και στην εικόνα. Το bitrate το ειχα δει σε browser με firefox και μια συγκεκριμένη επέκταση. Τώρα αν με όλα αυτά σας φαίνεται τόσο χάλια η εικόνα τότε έχουμε αλλα στάνταρ . Φυσικά και θέλει βελτίωση και πιστευω οτι θα γίνει επειδή είναι καινουρια υπηρεσία αλλά χάλια δεν την λες.