Το γνωρίζω ότι μπορουσα να τα συνδυάσω αλλά αν ήθελα ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσω replay tv σε 2 τηλεοράσεις(ή στην μια replay tv και στην άλλη vod) τι θα έκανα; θα έπρεπε να περιμενω ο ένας να τελειώσει αυτό που βλεπει και να το χρησιμοποιήσει ο άλλος στο σπίτι μετά;Ο δορυφόρος δεν έχει VoD και Catch Up αλλά έχει κανονικά πρόσβαση στην εφαρμογή για τηλεόραση, άρα κάπως μπορούσες να τα συνδυάσεις.
πολύ τραγικό αυτό με το διαφημιστικό. για 1 λεπτό μετά κολλάει η εικόναΟι τύποι είναι τραγικοί!! Φτάσαμε στο σημείο μετά από τόσα χρόνια να κολλάει και το δορυφορικό!!
Πραγματικά είναι πολύ χάλια.πολύ τραγικό αυτό με το διαφημιστικό. για 1 λεπτό μετά κολλάει η εικόνα
Πραγματικά η εταιρεία που διαχειρίζεται το streaming , μέχρι και τις διαφημίσεις που βάζει , το κάνει με σπασίματα. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει καλά. Ακόμα και η εφαρμογή που κατ εμε είναι πολυ ωραια και μ αρέσει και το μενου κτλ είναι πολυ βαριά και σε κάποιες τηλεοράσεις και tv box που δεν έχουν δυνατους επεξεργαστες σέρνεται. Φανταστειτε ποσο κακογραμμένη είναι.Πάντως πέρα από το θέμα της ανάλυσης, εκνευριστικό είναι και η καθυστέρηση! Ευτυχώς είχα κλείσει τις ειδοποιήσεις για το αποτέλεσμα που είχα για τη Λίβερπουλ πχ γιατί θα είχαμε ξενερώσει![]()
τοτε γιατί σε άλλες χώρες (όπως σερβια και κροατία) που υπάρχει από το 2019 έχουν και αυτοί θεματα με low resolution;Η εταιρία που αναλαμβάνει το streaming (η παραγωγή των αγώνων δηλαδή) ευθύνεται για τα κολλήματα στα γραφικά. Τους περισσότερους αγώνες τους έχει αναλάβει η Nova.
Η εφαρμογή πράγματι είναι πολύ κακογραμμένη αλλά δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα να την βελτιώσουν (αν και θέλει γράψιμο από την αρχή για ορισμένα θέματα).
Τα μηχανήματα που εχουν για την κωδικοποηση φταίνε που βγάζουν ψευτο- hd. Η κωδικοποίηση από δορυφορικό σε itpv ευθύνεται για το low-resolution. Εξ ου και η διαφορά ποιοτητας απο δορυφορικό σε iptv. 3 χρόνια έχουν την υπηρεσία και ακόμα δεν μπόρεσαν να διορθώσουν την εικόνα από θολουρες. Όσο για την εφαρμογή (εμένα μ αρέσει κατ εμε) αλλά παρ ολα αυτα είναι κακογραμμένη και συνάμα πολυ βαριά για αδύναμους επεξεργαστες. Όταν έχεις την υπηρεσιών 3+ χρόνια και δεν τα διορθώνεις όπως είπα και πριν αναμένω βελτίωση το 2029 και αν.... Λέγαμε την παλια νοβα χάλια και οι νέοι κατάφεραν να έχει σπασίματα η εικόνα βάζοντας διαφημιστικό ακόμα και στον δορυφόρο. Εκεί καταλαβαίνεις ποσες γνώσεις έχουν αυτοί που διαχειρίζονται το streaming και γενικά όλα αυτά. Λίγο ακόμα και θα τα χαλάσουν όλα.τοτε γιατί σε άλλες χώρες (όπως σερβια και κροατία) που υπάρχει από το 2019 έχουν και αυτοί θεματα με low resolution;
Τα κολλήματα στην εμφάνιση γραφικών που βλέπουμε και στο δορυφορικό και στην ΕΟΝ, βγαίνουν από τη ροη της Nova (το control room τους, εκεί που καταλήγουν οι κάμερες κλπ και βγαίνει η εικόνα).τοτε γιατί σε άλλες χώρες (όπως σερβια και κροατία) που υπάρχει από το 2019 έχουν και αυτοί θεματα με low resolution;
Υποστηρίζεται παράλληλη θέαση σε έως 3 συσκευές, φτάνει η πρώτη να είναι ο αποκωδικοποιητής, η δεύτερη κάποια Smart TV εφαρμογή και η τρίτη όταν αυτή είναι mobile συσκευή όπως smartphone, tablet ή laptop.Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μία "χαζή" ερώτηση γιατί δεν το έχω καταλάβει: Στο βασικό πακέτο Eon - Nova, βλέπεις στο box και σε 1 συσκευή δωρεάν, σωστά; Και αν βάλεις Eon Extra μπορείς να καταχωρήσεις και να βλέπεις ταυτόχρονα από άλλη μία συσκευή; Δλδ αν θέλω να έχω καταχωρημένο ένα tablet και ένα laptop, πρέπει να ενεργοποιήσω το Eon Extra για να βλέπω και στα δύο (δεν με ενδιαφέρει το ταυτόχρονο, απλά το να βλέπω).
Τα κολλήματα στην εμφάνιση γραφικών που βλέπουμε και στο δορυφορικό και στην ΕΟΝ, βγαίνουν από τη ροη της Nova (το control room τους, εκεί που καταλήγουν οι κάμερες κλπ και βγαίνει η εικόνα).
Η μείωση ποιότητας σε όλα τα κανάλια είναι θέμα της εφαρμογής και των server.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.