Nova EON TV / EON+

Ο δορυφόρος δεν έχει VoD και Catch Up αλλά έχει κανονικά πρόσβαση στην εφαρμογή για τηλεόραση, άρα κάπως μπορούσες να τα συνδυάσεις.

Ο δορυφόρος δεν έχει VoD και Catch Up αλλά έχει κανονικά πρόσβαση στην εφαρμογή για τηλεόραση, άρα κάπως μπορούσες να τα συνδυάσεις.
Το γνωρίζω ότι μπορουσα να τα συνδυάσω αλλά αν ήθελα ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσω replay tv σε 2 τηλεοράσεις(ή στην μια replay tv και στην άλλη vod) τι θα έκανα; θα έπρεπε να περιμενω ο ένας να τελειώσει αυτό που βλεπει και να το χρησιμοποιήσει ο άλλος στο σπίτι μετά;

Οι τύποι είναι τραγικοί!! Φτάσαμε στο σημείο μετά από τόσα χρόνια να κολλάει και το δορυφορικό!!
πολύ τραγικό αυτό με το διαφημιστικό. για 1 λεπτό μετά κολλάει η εικόνα

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Το υπάρχον δορυφορικό με το EON+ δορυφορικό τι διαφορές έχεις για να δω γιατί σε αυτούς που έχουν δορυφορικό σύστημα όπως εγώ δεν ενεργοποιούν την θέαση σε μεγάλη οθόνη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτή η κίνηση την ονομάζουν υποβάθμιση και η χρέωση είναι 50 ευρώ για να έχω μόνο και την μεγάλη οθόνη. Αν είναι για τα 50 ευρώ μόνο ας το λέγανε από την αρχή πρέπει όλοι να διαβάζουμε και να διαβάζουμε και να βρίσκουμε τρόπους το πως θα δούμε για το αυτονόητο. Ακόμα ενώ έβγαινε το συμπέρασμα από την αρχή ότι για μείωση του κόστους θα καταργούσαν το δορυφορικό σε όσους έχουν καλό internet από αυτά που γράφεται και διαβάζω το EON+ με δορυφορικό ζει και βασιλεύει. Οπότε όλοι οι ταλαιπωρία γίνεται για αυτά τα 50 ευρώ γενικός δεν αξίζει ο κόπος υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα να λύσουν από αυτό. Θα μπορούσαν να βάλουν ακόμα κανένα επιπλέον κανάλι στο EON, να φτιάξουν την εικόνα σε κάποια κανάλια γενικός επικεντρωθήκαμε όλοι στην θέαση στην μεγάλη οθόνη και τα υπόλοιπα στα ψιλά. Ευτυχώς που κάποιοι πλέον από αυτά που γράφεται φύγατε από το δέντρο και βλέπουν το δάσος δηλαδή την γενική εικόνα.

• Like
Reactions: lousio77
Πάντως πέρα από το θέμα της ανάλυσης, εκνευριστικό είναι και η καθυστέρηση! Ευτυχώς είχα κλείσει τις ειδοποιήσεις για το αποτέλεσμα που είχα για τη Λίβερπουλ πχ γιατί θα είχαμε ξενερώσει 😂

Πάντως πέρα από το θέμα της ανάλυσης, εκνευριστικό είναι και η καθυστέρηση! Ευτυχώς είχα κλείσει τις ειδοποιήσεις για το αποτέλεσμα που είχα για τη Λίβερπουλ πχ γιατί θα είχαμε ξενερώσει 😂
Πραγματικά η εταιρεία που διαχειρίζεται το streaming , μέχρι και τις διαφημίσεις που βάζει , το κάνει με σπασίματα. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει καλά. Ακόμα και η εφαρμογή που κατ εμε είναι πολυ ωραια και μ αρέσει και το μενου κτλ είναι πολυ βαριά και σε κάποιες τηλεοράσεις και tv box που δεν έχουν δυνατους επεξεργαστες σέρνεται. Φανταστειτε ποσο κακογραμμένη είναι.

Η εταιρία που αναλαμβάνει το streaming (η παραγωγή των αγώνων δηλαδή) ευθύνεται για τα κολλήματα στα γραφικά. Τους περισσότερους αγώνες τους έχει αναλάβει η Nova.

Η εφαρμογή πράγματι είναι πολύ κακογραμμένη αλλά δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα να την βελτιώσουν (αν και θέλει γράψιμο από την αρχή για ορισμένα θέματα).

Η εταιρία που αναλαμβάνει το streaming (η παραγωγή των αγώνων δηλαδή) ευθύνεται για τα κολλήματα στα γραφικά. Τους περισσότερους αγώνες τους έχει αναλάβει η Nova.

Η εφαρμογή πράγματι είναι πολύ κακογραμμένη αλλά δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα να την βελτιώσουν (αν και θέλει γράψιμο από την αρχή για ορισμένα θέματα).
τοτε γιατί σε άλλες χώρες (όπως σερβια και κροατία) που υπάρχει από το 2019 έχουν και αυτοί θεματα με low resolution;

τοτε γιατί σε άλλες χώρες (όπως σερβια και κροατία) που υπάρχει από το 2019 έχουν και αυτοί θεματα με low resolution;
Τα μηχανήματα που εχουν για την κωδικοποηση φταίνε που βγάζουν ψευτο- hd. Η κωδικοποίηση από δορυφορικό σε itpv ευθύνεται για το low-resolution. Εξ ου και η διαφορά ποιοτητας απο δορυφορικό σε iptv. 3 χρόνια έχουν την υπηρεσία και ακόμα δεν μπόρεσαν να διορθώσουν την εικόνα από θολουρες. Όσο για την εφαρμογή (εμένα μ αρέσει κατ εμε) αλλά παρ ολα αυτα είναι κακογραμμένη και συνάμα πολυ βαριά για αδύναμους επεξεργαστες. Όταν έχεις την υπηρεσιών 3+ χρόνια και δεν τα διορθώνεις όπως είπα και πριν αναμένω βελτίωση το 2029 και αν.... Λέγαμε την παλια νοβα χάλια και οι νέοι κατάφεραν να έχει σπασίματα η εικόνα βάζοντας διαφημιστικό ακόμα και στον δορυφόρο. Εκεί καταλαβαίνεις ποσες γνώσεις έχουν αυτοί που διαχειρίζονται το streaming και γενικά όλα αυτά. Λίγο ακόμα και θα τα χαλάσουν όλα.

• Like
Reactions: g7maks
αυτό λεω! αφού η United Group δεν έκανε κάτι εδώ και 3 χρόνια στις υπηρεσίες που προσφέρει στα βαλκάνια (με τα ίδια app και box) τότε ειτε δεν μπορεί, είτε δεν θέλει.

• Like
Reactions: whiteMan
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά
Μια ερώτηση.
Έχω το Xiaomi mi box και εγκατεστημένα τις εφαρμογές της Cosmote και της Nova EON
Στην Cosmote έχω ήχο Dolby digital όπου υποστηρίζεται ενώ στην Nova όχι. Στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό ?

Τα κολλήματα στην εμφάνιση γραφικών που βλέπουμε και στο δορυφορικό και στην ΕΟΝ, βγαίνουν από τη ροη της Nova (το control room τους, εκεί που καταλήγουν οι κάμερες κλπ και βγαίνει η εικόνα).
Η μείωση ποιότητας σε όλα τα κανάλια είναι θέμα της εφαρμογής και των server.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μία "χαζή" ερώτηση γιατί δεν το έχω καταλάβει: Στο βασικό πακέτο Eon - Nova, βλέπεις στο box και σε 1 συσκευή δωρεάν, σωστά; Και αν βάλεις Eon Extra μπορείς να καταχωρήσεις και να βλέπεις ταυτόχρονα από άλλη μία συσκευή; Δλδ αν θέλω να έχω καταχωρημένο ένα tablet και ένα laptop, πρέπει να ενεργοποιήσω το Eon Extra για να βλέπω και στα δύο (δεν με ενδιαφέρει το ταυτόχρονο, απλά το να βλέπω).

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μία "χαζή" ερώτηση γιατί δεν το έχω καταλάβει: Στο βασικό πακέτο Eon - Nova, βλέπεις στο box και σε 1 συσκευή δωρεάν, σωστά; Και αν βάλεις Eon Extra μπορείς να καταχωρήσεις και να βλέπεις ταυτόχρονα από άλλη μία συσκευή; Δλδ αν θέλω να έχω καταχωρημένο ένα tablet και ένα laptop, πρέπει να ενεργοποιήσω το Eon Extra για να βλέπω και στα δύο (δεν με ενδιαφέρει το ταυτόχρονο, απλά το να βλέπω).
Υποστηρίζεται παράλληλη θέαση σε έως 3 συσκευές, φτάνει η πρώτη να είναι ο αποκωδικοποιητής, η δεύτερη κάποια Smart TV εφαρμογή και η τρίτη όταν αυτή είναι mobile συσκευή όπως smartphone, tablet ή laptop.

• Like
Reactions: djchriskaltsas
Τα κολλήματα στην εμφάνιση γραφικών που βλέπουμε και στο δορυφορικό και στην ΕΟΝ, βγαίνουν από τη ροη της Nova (το control room τους, εκεί που καταλήγουν οι κάμερες κλπ και βγαίνει η εικόνα).
Η μείωση ποιότητας σε όλα τα κανάλια είναι θέμα της εφαρμογής και των server.

για τα κολληματα συμφωνω, αλλά για την χαμηλή ποιότητα εικόνας υπαρχει και στα σερβικα/κροατικά κανάλια. που σημαίνει οτι το χαμηλωνει η united group ξεπηδητες