Konstantinosd21s4
New member
- 11 December 2021
- 13
Ορίστε..Το τηλεχειριστηριο του νεου box πως ειναι? Μπορει καποιος να τραβηξει μια φωτο?
Φωτίζει κ όλας όταν το σηκώνεις.. νομίζω στην μια φώτο φαίνεται..
Ορίστε..Το τηλεχειριστηριο του νεου box πως ειναι? Μπορει καποιος να τραβηξει μια φωτο?
Το notus uc είναι όπως και στο άλλο eon smart boxΟρίστε..
Φωτίζει κ όλας όταν το σηκώνεις.. νομίζω στην μια φώτο φαίνεται..
Ο δορυφορικός δέκτης ούτε catch up tv ούτε on demand υποστηρίζει.Αλλη μια ερωτηση: με ενημερωσαν απο το 13831 οτι ο καινουργιος δεν υποστηριζει τα on demand. Ισχυει?
Το eon smart box υποστηρίζει και on demand και replay tv 7 ημερώνΕυχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ρωταω για τον δορυφορικο, ρωταω για το καινουργιο box που δινουν στην OTT υπηρεσια.
Σε παρακαλούμε μπορείς να βγάλεις μία φώτο τον δέκτη πίσω για να δούμε τις θύρες που έχει;![]()
TP-LINK TL-WA850RE v6 WiFi Extender Single Band (2.4GHz) 300Mbps
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν TP-LINK TL-WA850RE v6 WiFi Extender Single Band (2.4GHz) 300Mbps. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
Αυτό έχω πάρει από το plaisio αλλά το έχουν πολλά καταστήματα και σε ποιο χαμηλή τιμή.
Το συνδέεις σε δευτερόλεπτα πατώντας το κουμπί wps στο ρουτερ και όταν το βγάζεις και το βάζεις στο ρεύμα συνδέεται αυτόματα. Ταχύτητα 60mbps σταθερή (έχω 100mbps σύνδεση) όσο πιάνει δλδ το 2,4ghz.. το box παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα μιας και θέλει 6mbps..
Ορίστε..Σε παρακαλούμε μπορείς να βγάλεις μία φώτο τον δέκτη πίσω για να δούμε τις θύρες που έχει;
Επίσης βγάλε και μια φώτο το τηλεχειριστήριο και μια το tp link.
Χίλια ευχαριστώ.
Μερικές παρατηρήσεις από τις πρώτες μέρες χρήσης.
1. Ποιότητα εικόνας μέτρια προς χαλιά
2. Μου φαίνεται ότι το χρωματικο πρότυπο RGB δείχνει πιο καλά από τετραχρωμία και βελτιώνει ποιότητα εικόνας .
3. Με το CBR είχα ψιλοδιακοπες ενω με ΑBR ούτε μια .
4. Στα ελληνικά κανάλια κάποιες εκπομπές έχουν προστασία δικαιωμάτων και δεν μπορείς να κάνεις catch up 7 ημερών.
Ότι άλλο βρω θα επανελθω
Κώστα ευχαριστούμε πολύ. Τι θύρες έχει πίσω ο δέκτης σου ΕΟΝ Smart Box SDSTB01;Ορίστε..
Από δεξία προς αριστερά.Κώστα ευχαριστούμε πολύ. Τι θύρες έχει πίσω ο δέκτης σου ΕΟΝ Smart Box SDSTB01;
Δεν φαίνονται καθαρά στην φώτο. Έχει και ΑV;
Μετά από αρκετή αναζήτηση, βρήκα πως μπορείτε να προγραμματίσετε το Notus τηλεκοντρόλ για να χειρίζεται την τηλεόραση σας.
Πατάτε για 3 δευτερόλεπτα το TV/STB στο τηλεκοντρόλ πάνω δεξιά και το ΟΚ ταυτόχρονα, μέχρι να ανάψει το πράσινο λαμπάκι.
Στη συνέχεια, βλέπετε τον κωδικό για την τηλεόραση σας από εδώ και πληκτρολογείτε τα 3 του νούμερα (αν έχει λιγότερα από 3, βάζετε από μπροστά μηδενικά). Αν ο κωδικός είναι σωστός, το λαμπάκι σβήνει.
Για να χειριστείτε την τηλεόραση, πατάτε το TV/STB για να αλλάξει στο πάνω πράσινο λαμπάκι. Αν δεν λειτουργεί, επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με άλλο κωδικό.
Αν μετά την πληκτρολόγηση του κωδικού αναβοσβήσει 3 φορές το λαμπάκι, σημαίνει ότι ο κωδικός δεν είναι σωστός.
Δεν έχει δέκτη DVB-S για δορυφόρο, άσχετα με το βύσμα.Πασχιζω να καταλαβω αν αυτος ο δεκτης ειναι για την OTT υπηρεσια ή για την δορυφορικη. Ή απλα αντι να βαλουν υποδοχη rf in την κλασσική βάλανε αυτη που χρησιμοποιουν για τις δορυφορικες συνδεσεις. Αν απλα δεν εχει "βολικη" υποδοχή, ο δεκτης για τα επίγεια είναι dvb-t/t2 ή κάτι άλλο?
Ευχαριστώ θερμά Κώστα!Από δεξία προς αριστερά.
1. Θύρα τροφοδοσίας
2. Θύρα Ethernet.
3. Θύρα hdmi
4. S/spdif οπτική ίνα για ήχο
5. Rf in είναι θύρα για υποδοχή δορυφορικού πιάτου.
Επίσης στο πλαι έχει 2 θύρες USB, μια USB type 2 και μια USB type 3 καθώς επίσης και μια υποδοχή για SD card..
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.