Δεν ξέρω για όλες τις εφαρμογές αλλά το netflix δεν μπορεί να το κατεβάσει.. Το παραδόξως το cosmote το κατεβάζει και παίζει τέλεια.Ο EON Smart Box SDSTB01 (android tv 10) μπορεί να κατεβάσει όλα τα app από το google play store ή έχει περιορισμούς;
Εγώ κατέβασα και το Kodi και παίζει κανονικαΔεν ξέρω για όλες τις εφαρμογές αλλά το netflix δεν μπορεί να το κατεβάσει.. Το παραδόξως το cosmote το κατεβάζει και παίζει τέλεια.
To Rf in είναι θύρα για επίγεια ψηφιακή, το λέει κ στο βίντεο της Nova, μακάρι να ήταν για δορυφορική λήψη...Από δεξία προς αριστερά.
1. Θύρα τροφοδοσίας
2. Θύρα Ethernet.
3. Θύρα hdmi
4. S/spdif οπτική ίνα για ήχο
5. Rf in είναι θύρα για υποδοχή δορυφορικού πιάτου.
Επίσης στο πλαι έχει 2 θύρες USB, μια USB type 2 και μια USB type 3 καθώς επίσης και μια υποδοχή για SD card..
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα..
Οχι , δεν κάνεις λάθος . Τωρα τελευταία ξεκίνησε η παράδοση των νεων μοντέλων .Εντάξει σε αυτό δεν έχεις άδικο ότι στην εφαρμογή τους παιζει να μην έχει διαφορα. Ίσως στο μενου να δεις μια διαφορά (δηλαδή να είναι πιο smooth οι κινήσεις ) αλλά και παλι παιζει η διαφορά να ειναι και αμελητέα. Άρα υπάρχει κανονικά στην Ελλάδα ετσι; Το έδιναν από την πρώτη μέρα ή τώρα προσφατα τα έφεραν; Απ όσο ξέρω όταν έκανα το συμβόλαιο αρχές Νοέμβρη μόνο τον CHOTT0102 εδιναν, εκτός αν κάνω λάθος.
ειναι για τα επίγεια και μονο . Μάλιστα μεσα στο κουτί υπάρχει και αναπτήρας ώστε να συνδέσεις το κανονικό βύσμα της καίριας σουΗ υποδοχη rf in ειναι ενεργοποιημένη? Δηλαδη αν βάλεις την εφαρμογή live channels θα πιάσει επίγεια ή είναι απενεργοποιημένη όπως είναι στο skyworth της cosmote?
δεν ισχύει κατι τέτοιο . Και οι δυο παίζουν κανονικά τα πανταΑλλη μια ερωτηση: με ενημερωσαν απο το 13831 οτι ο καινουργιος δεν υποστηριζει τα on demand. Ισχυει?
απ όσο ξέρω δεν τίθεστε θέμα αντικατάστασης .Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες!
Εχει παρει κανεις αντικατασταση για το υπαρχον? Αν ναι δινουν ευκολα?
Για τον νέο δορυφορικό δέκτη εννοεί, ότι πλέον δεν έχει ethernet και δεν υποστηρίζει την υπηρεσία on demand.δεν ισχύει κατι τέτοιο . Και οι δυο παίζουν κανονικά τα πανταΑλλη μια ερωτηση: με ενημερωσαν απο το 13831 οτι ο καινουργιος δεν υποστηριζει τα on demand. Ισχυει?
Κώστα μπορείς να δοκιμάσεις εάν ενεργοποιείται το wifi και στον EON Smart Box SDSTB01 με την διαδικασία button mapper app;Ευχαριστώ πολύ, εμένα με hisense τηλεόραση δούλεψε.. τέλεια, είχα κουραστεί με τα δύο τηλεκοντρόλ.. !
ERTflix app;Δεν ξέρω για όλες τις εφαρμογές αλλά το netflix δεν μπορεί να το κατεβάσει.. Το παραδόξως το cosmote το κατεβάζει και παίζει τέλεια.
Δεν ενεργοποιείται.Κώστα μπορείς να δοκιμάσεις εάν ενεργοποιείται το wifi και στον EON Smart Box SDSTB01 με την διαδικασία button mapper app;
εντωμεταξυ η αλλη η κουλο εφαρμογη της ευρωλιγκας που δεν υπαρχει ουτε σε smart tv,εγκαταστάθηκε, αλλά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω
Παίζει κανονικά και το Ertflix, όπως και το Vodafone TV.ERTflix app;
Η euroleague, δεν έχει ακόμα εφαρμογή για Android TV.εντωμεταξυ η αλλη η κουλο εφαρμογη της ευρωλιγκας που δεν υπαρχει ουτε σε smart tv,
δεν την βρηκα ουτε στο play store του box![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.