Nova EON TV / EON+

Και την ώρα που έπαιζε ο Τσιτσιπας βρηκανε να σκαλίσουν?! Καμία αναβαθμιση κάτι έπεσε! Μάλλον απο το κρύο!
Κάτι έλεγε η Λίτσα Πατέρα σήμερα για τον Κρόνο
Μπορεί να έφταιξε κι αυτό
Μην τα ρίχνουμε όλα στους ανθρώπους

Καλησπέρα, νέος στο φόρουμ. Σίγουρα θα έχει ερωτηθεί ξανά αλλά οι σελίδες πάρα πολλές για αναζήτηση! Μόλις έκανα αίτηση για EON TV+ και αναμένω τα διαδικαστικά κλπ. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω και cosmote tv μέσω του app για smart box. Μέχρι τώρα είχα Wind Vision αλλά λόγω μετακόμισης και μη διαθεσιμότητας, το γυρνάω σε VDSL της Cosmote και EON TV. Στο μποξάκι της EON μπορεί να μπει και το Cosmote TV app ή θα πρέπει να βάλω και το Mi Box που έχω (οπότε πρακτικά να έχω 2 boxακια, ένα για κάθε tv). Της Wind το boxακι το δεχόταν και βόλεψε σε αυτό γιατί είχα ένα control για όλα.

ολα καλα στο δορυφορο τα καναλια παιζουν εξαιρετικα.συλληπητηρια σε αυτους που εχουν iptv α ξεχασα ειναι το μελλον της τηλεορασης.:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:.

ολα καλα στο δορυφορο τα καναλια παιζουν εξαιρετικα.συλληπητηρια σε αυτους που εχουν iptv α ξεχασα ειναι το μελλον της τηλεορασης.:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:.
Μη ξεχάσεις να σκουπίσεις το πιάτο σήμερα από τα χιόνια
Και όπως έχω ξαναπεί, η γκρίνια όλων των δορυφορικών εδώ μέσα είναι η θέαση σε μεγάλη οθόνη
Πληρώστε multiroom δορυφορικό ποιοτικό, με τρύπες και καλώδια μέσα στο σπίτι να είστε μάγκες με ποιότητα παντού

Το ότι η NOVA δεν ήταν έτοιμη για τέτοια υλοποίηση, δεν σημαίνει ότι το δορυφορικό είναι καλύτερο
Τα έχουμε πει πολλές φορές και δεν προσφέρει σε τίποτα η ειρωνεία

Καλησπέρα, νέος στο φόρουμ. Σίγουρα θα έχει ερωτηθεί ξανά αλλά οι σελίδες πάρα πολλές για αναζήτηση! Μόλις έκανα αίτηση για EON TV+ και αναμένω τα διαδικαστικά κλπ. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω και cosmote tv μέσω του app για smart box. Μέχρι τώρα είχα Wind Vision αλλά λόγω μετακόμισης και μη διαθεσιμότητας, το γυρνάω σε VDSL της Cosmote και EON TV. Στο μποξάκι της EON μπορεί να μπει και το Cosmote TV app ή θα πρέπει να βάλω και το Mi Box που έχω (οπότε πρακτικά να έχω 2 boxακια, ένα για κάθε tv). Της Wind το boxακι το δεχόταν και βόλεψε σε αυτό γιατί είχα ένα control για όλα.
Βάζεις στο BOX της ΕΟΝ και την εφαρμογή της Cosmote κανονικά
Επίσης, στο Mi Box μπορείς να βάλεις την εφαρμογή ΕΟΝ χωρίς επιπλέον κόστος και να παρακολουθείς ταυτόχρονα με το άλλο box σε άλλη τηλεόραση μαζί με την εφαρμογή της Cosmote πάλι

• Like
Reactions: kostthem
Να μην επαναληφθούν παρόμοιες συμπεριφορές από κανέναν σας παρακαλώ!
το πιατο το σκουπισα μια φορα εφυγε το χιονι και τελος και βλεπω ολα τα καναλια εξαιρετικα.εσεις απολαυστε κολληματα σπασιματα αποσυνδεσεις ιντερνετ και δεν πειραζει ας εχουμε καλωδια και τρυπες στους τοιχους.και το multoroom μια χαρα παιζει με δευτερο καλωδιο και δεκτη.και η εικονα εξαιρετικη παντα ηταν στον δορυφορο.

Βάζεις στο BOX της ΕΟΝ και την εφαρμογή της Cosmote κανονικά
Επίσης, στο Mi Box μπορείς να βάλεις την εφαρμογή ΕΟΝ χωρίς επιπλέον κόστος και να παρακολουθείς ταυτόχρονα με το άλλο box σε άλλη τηλεόραση μαζί με την εφαρμογή της Cosmote πάλι
Σε ευχαριστώ πολύ! Ευτυχώς γιατί πάνω που την έμαθα την γυναίκα με το ένα box (αυτό το μαύρο κουτί κάτω από την τηλεόραση τι είναι? Για να βλέπεις MasterChef και GNTM στο replay αγάπη μου :P ). Mην χρειαστεί να εμφανίσω και δεύτερο... "μαύρο κουτί"..χαχα. Ευχαριστώ και πάλι!

το πιατο το σκουπισα μια φορα εφυγε το χιονι και τελος και βλεπω ολα τα καναλια εξαιρετικα.εσεις απολαυστε κολληματα σπασιματα αποσυνδεσεις ιντερνετ και δεν πειραζει ας εχουμε καλωδια και τρυπες στους τοιχους.και το multoroom μια χαρα παιζει με δευτερο καλωδιο και δεκτη.και η εικονα εξαιρετικη παντα ηταν στον δορυφορο.
Off topic:

Άρα τι προσφέρεις τώρα στη συζήτηση για το ΕΟΝ;
Ότι έχει καλύτερη εικόνα το δορυφορικό το ξέραμε.Περιμένεις γλυφιτζούρι για την πληροφορία;
Εδώ μέσα συζητάμε θετικά/αρνητικά, ανταλλάσουμε εμπειρίες,πληροφορίες και δίνουμε η ζητάμε συμβουλές
Το να κοροϊδεύεις εδώ δεν θα έπρεπε να γίνεται ανεκτό και οι διαχειριστές καλό θα ήταν να λάβουν μέτρα
Αν έχεις κάποιο σύμπλεγμα πήγαινε αλλού να το λύσεις
Εδώ απλά γεμίζεις ανούσια ποστ δυσκολεύοντας την αναζήτηση για άλλους

• Like
Reactions: boniak
Πέρα από την περιττή ειρωνία, να σου θυμίσω ότι οι συνδρομητές δεν έχουν επιλογή ανάμεσα στην iptv και στη δορυφορική.

• Like
Reactions: algedan
δεν ειρωνευομαι αλλα βαρεθηκα και αρκετα με τους ασχετους που λενε οτι το iptv ειναι το μελλον και αλλες βλακειες.ο δορυφορος παντα ηταν και θα ειναι η μονη λυση για απροσκοπτη παρακολουθηση προγραμματος.οσο για την επιλογη ο ξαδελφος μου εβαλε σκετη νοβα οχι με τηλεφωνια ζητησε και πηρε δορυφορικο πιατο και δεκτη και μενει στην αθηνα.αν θες το πακετο ολο μαζι τηλεφωνια και τηλεοραση και σου δινουν υποχρεωτικα μονο ιντερνετικη τηλεοραση τοτε με λιγη επιμονη μπορεις να παρεις απο δορυφορο αλλα πασαρουν οτι θελουν αυτοι και θελουν να πoυλησουν iptv.

δεν ειρωνευομαι αλλα βαρεθηκα και αρκετα με τους ασχετους που λενε οτι το iptv ειναι το μελλον και αλλες βλακειες.ο δορυφορος παντα ηταν και θα ειναι η μονη λυση για απροσκοπτη παρακολουθηση προγραμματος.οσο για την επιλογη ο ξαδελφος μου εβαλε σκετη νοβα οχι με τηλεφωνια ζητησε και πηρε δορυφορικο πιατο και δεκτη και μενει στην αθηνα.αν θες το πακετο ολο μαζι τηλεφωνια και τηλεοραση και σου δινουν υποχρεωτικα μονο ιντερνετικη τηλεοραση τοτε με λιγη επιμονη μπορεις να παρεις απο δορυφορο αλλα πασαρουν οτι θελουν αυτοι και θελουν να πoυλησουν iptv.

Λίγο προσοχή στις εκφράσεις μας παρακαλώ.
Επίσης να μάθετε να σέβεστε και την "αντίθετη" άποψη.

By the way, από τεχνολογικής και τεχνικής άποψης, το IPTV είναι το μέλλον και μπορεί να δώσει πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από το δορυφορικό. Και τώρα, και μελλοντικά.
Αν η NOVA ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΣΩΣΤΑ η ίδια το δίκτυο της για IPTV αυτό δεν είναι φταίξιμο της τεχνολογίας που βασίζεται το IPTV αλλά της εταιρίας που έχει ανεπαρκή εξοπλισμό/τεχνικούς/κλπ.

Και όχι, ούτε το δορυφορικό έρχεται με εγγύηση πως θα βλέπεις πάντα, απρόσκοπτα και δίχως artifacts.

Όχι απλά ειρωνεύεσαι αλλά προσβάλεις κιόλας λέγοντας άσχετους τους άλλους
Εσυ λοιπόν, πόσα πιάτα και πόσους positioners και πόσα lnb και πόσους δέκτες και πόσες CI κάρτες χρειάζεσαι για να δεις ότι θέλεις από όλο τον κόσμο; Άλλα τζάμπα, αλλά επι πληρωμή
Δεν έχει σημασία
Το σίγουρο είναι ότι θέλεις εξοπλισμό, χρήματα, χώρο και τρύπες
Όλα αυτά τα έχω δώσει εδώ και πολλά χρόνια
Και για mag δώσαμε και σπασμένα και κλώνους και ότι θες
Και βάλε και στο εξοχικό, και στις διακοπές και στα πεθερικά……
Τώρα ξέρεις σχετικέ τι χρειάζεσαι; Ένα Android Box, ένα Roku , ένα ταμπλετ, ένα κινητό
Και όλα αυτά μπορείς να τα έχεις με ένα account
Όσο πιο τζάμπα τόσο πιο δύσκολα βέβαια
Όσο πληρώνεις τόσο πιο άνετα και ποιοτικά
Αλλά μπορείς να τα έχεις
Και στη πλειονότητα των περιπτώσεων στην ίδια ποιότητα με τα δορυφορικά
Χωρίς καλώδια, σε όλο το σπίτι
Σε αλλα σπίτια υπό προϋποθέσεις
Σε άλλη χώρα με vpn άμα λάχει
Και μπορώ να σου το αναλύω για ώρες
Αν εσυ δεν θέλεις να συμβαδίσεις με την εποχή
Επειδή βαριέσαι, επειδη δεν ξέρεις, επειδη δεν θέλεις η δεν μπορείς να ακολουθήσεις
Μην προσβάλεις άλλους και κατσε δες το ματσάκι σου.

Last edited by a moderator:
Δίνει η Nova αυτά τα προγράμματα σε replay tv γιατί η cosmote δεν τα δίνει τουλάχιστον το MasterChefαπο όσο έχω δει;
Μόλις δοκίμασα και δεν το δίνει όντως το master chef
Σε κάτι ταινίες συνήθως είχα παρατήσει το έκανε, δεν ήξερα και για εκπομπές
Ψιλό άκυρο να το κάνουν πάντως

Cosmote/nova….xbox/PlayStation ….ξανθιά/μελαχρινή…αεροσακος/πισωκινητο….κτλ κτλ
Ανουσιες κουβεντες...Σωστα γίνονται συγκρίσεις γιατί σαν καταναλωτές πρεπει να συγκρίνουμε για να έχουμε το καλύτερο για εμάς,αλλά όλα ειναι υποκειμενικά και κάποια χρειάζονται κάποιες κάποιες προϋποθέσεις…Αν έχεις ταχύτητα 8mbs πως να βάλεις iptv;Αν δε θες να τρύπας τοίχους πως να βάλεις δορυφορικό;Βάζεις δορυφορικό και δεν μπορείς να βλέπεις στο χωριο σε μεγάλη οθόνη….Βάζεις iptv και βλέπεις όπου γουσταρεις…
Για να μην κουράζω,οκ έχουν + και -,όλα ….
Αν έχεις τις προϋποθέσεις και για τα δυο,τα βάζεις κάτω και βλέπεις τι κερδίζεις και τι χάνεις και διαλέγεις…
Μακαρι να είχαμε όλοι τις οικονομικές δυνατότητες και να πληρούσαμε όλες τις προϋποθέσεις να έχουμε και τις δυο επιλογες

Εχω καταλάβει ότι δεν έκανε η κοσμοτε ρεπλαι μετά τις 2100 το βράδυ.....
Αυτό κατάλαβα το καλοκαίρι

....

By the way, από τεχνολογικής και τεχνικής άποψης, το IPTV είναι το μέλλον και μπορεί να δώσει πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από το δορυφορικό. Και τώρα, και μελλοντικά.
Αν η NOVA ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΣΩΣΤΑ η ίδια το δίκτυο της για IPTV αυτό δεν είναι φταίξιμο της τεχνολογίας που βασίζεται το IPTV αλλά της εταιρίας που έχει ανεπαρκή εξοπλισμό/τεχνικούς/κλπ.

Και όχι, ούτε το δορυφορικό έρχεται με εγγύηση πως θα βλέπεις πάντα, απρόσκοπτα και δίχως artifacts.
Το Ίντερνετ στην Ελλάδα και ειδικότερα στην επαρχία και στα απομακρυσμένα χωριά, αλλά βκαι σε πόλεις, έχει τα "προσόντα" να στηρίξει την IPTV; Τι να κάνω το μέλλον αν το κυριότερο μέρος της IPTV είναι "σαλιγκάρι".
Αντιπαθώ την εμμονή της ΕΟΝ στο να επιβάλλει (επειδή είναι πιο φθηνό για αυτήν) την IPTV . Έπρεπε να αφήνει ελεύθερη επιλογή και για τις πόλεις

Την προηγούμενη βδομάδα ( Δευτέρα πρωί ) έκανα αίτηση online για το eon 100 ( χωρίς τα αθλητικά ). Τετάρτη το απόγευμα είχα πλέον μεταφερθεί απο την voda στη nova με το ιντερνετ να τερματίζει στα 110/11.
Περιμένω τον τεχνικό για δορυφορική σύνδεση και ΔΕΝ επέλεξα το ip κουτί, ακριβώς διότι φοβήθηκα την αδυναμία να μου παρέχουν απρόσκοπτα την θέαση όχι αποκλειστικά η nova αλλα και ο οτε.
Να υπενθυμίσω οτι στην vodafone απο την πρώτη ημέρα ενεργοποίησης είχα πρόβλημα με την tv ( μετά απο πολύ ψάξιμο η βλάβη δηλώθηκε ανεπίλυτη λόγω αδυναμίας συνεργασίας του καφάο του οτέ με το σύστημα μετάδοσης της εικόνας της voda ) .
Επειδή λοιπόν δέν θα ήθελα να πέσω στο ίδιο πρόβλημα , διάλεξα το δορυφορικό.

Εγω κρατάω το δορυφορικό καθώς έτσι πήρα το ΕΟΝ δωρεάν. Γιατί πρέπει να μπλέξω τώρα. Οκ το καθάρισα το γλομπάκι ......Μια χαρά βλέπει η οικογένεια

Στην Ελλαδα εχουμε ακομα δρομο για iptv που ειναι fire and forget. Με τα προβληματα και τις ταχυτητες ιντερνετ που εχουν οι περισσοτερες περιοχες θελει ξεκαθαρα δορυφορικο. Ο αλλος οταν πληρωνει μπορει μεν να κατανοησει ορισμενα θεματα σε μια υπηρεσια αλλα δεν θα ασχολειται και συνεχεια οχι η εικονα ειναι θολη, οχι εχει σπασιματα οχι το ενα και το αλλο. Οποτε η καθε εταιρια θα επρεπε να δινει iptv μονο στις αποδεδειγμενα γρηγορες και σταθερες συνδεσεις ιντερνετ. Και για τη φημη της εταιριας αλλα και την ψυχικη υγεια του πελατη μη σπασουν και τα νευρα του.

• Like
Reactions: SatZapper