Το ίδιο. Καμία βελτίωσηΑπενεργοποίησε την αυτόματη εναλλαγή σε βέλτιστη ανάλυση και δοκίμασε πάλι
Thx
Το ίδιο. Καμία βελτίωσηΑπενεργοποίησε την αυτόματη εναλλαγή σε βέλτιστη ανάλυση και δοκίμασε πάλι
Αποδεδειγμένα γρήγορη και σταθερότατη σύνδεση ήταν και είναι ακόμα η δική μου φίλτατε, αλλά επέλεξα το δορυφορικό όπως είπα γιατί έχω να κάνω με 2 παρόχους ( οτε και nova ) και την μεταξύ τους συνεργασία ( τεχνολογικής φύσεως και συμβατότητας των συστημάτων τους ). Γιαυτό και όσο είχα vodafone δεν καταφέραμε να δούμε λεπτό vodafone tv.Στην Ελλαδα εχουμε ακομα δρομο για iptv που ειναι fire and forget. Με τα προβληματα και τις ταχυτητες ιντερνετ που εχουν οι περισσοτερες περιοχες θελει ξεκαθαρα δορυφορικο. Ο αλλος οταν πληρωνει μπορει μεν να κατανοησει ορισμενα θεματα σε μια υπηρεσια αλλα δεν θα ασχολειται και συνεχεια οχι η εικονα ειναι θολη, οχι εχει σπασιματα οχι το ενα και το αλλο. Οποτε η καθε εταιρια θα επρεπε να δινει iptv μονο στις αποδεδειγμενα γρηγορες και σταθερες συνδεσεις ιντερνετ. Και για τη φημη της εταιριας αλλα και την ψυχικη υγεια του πελατη μη σπασουν και τα νευρα του.
Μα το πρόβλημα είναι στην υπηρεσία σαν υπηρεσίαΣτην Ελλαδα εχουμε ακομα δρομο για iptv που ειναι fire and forget. Με τα προβληματα και τις ταχυτητες ιντερνετ που εχουν οι περισσοτερες περιοχες θελει ξεκαθαρα δορυφορικο. Ο αλλος οταν πληρωνει μπορει μεν να κατανοησει ορισμενα θεματα σε μια υπηρεσια αλλα δεν θα ασχολειται και συνεχεια οχι η εικονα ειναι θολη, οχι εχει σπασιματα οχι το ενα και το αλλο. Οποτε η καθε εταιρια θα επρεπε να δινει iptv μονο στις αποδεδειγμενα γρηγορες και σταθερες συνδεσεις ιντερνετ. Και για τη φημη της εταιριας αλλα και την ψυχικη υγεια του πελατη μη σπασουν και τα νευρα του.
Τι αναβάθμιση έλαβες;Επανέρχομαι στο θέμα και ενημερώνω ότι έλαβα αναβάθμιση οπότε το πρόβλημα με το hdr επιλύθηκε.
ΝαιΤι αναβάθμιση έλαβες;
Στο firmware του Box;
Ποια έκδοση έχεις δηλαδή;Ναι
Στο νέο ΕΟΝ smart box original με το android 10
Το πρώτο box που φοράει το android 9 δεν έχει ούτε και είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα.
Επανέρχομαι στο θέμα και ενημερώνω ότι έλαβα αναβάθμιση οπότε το πρόβλημα με το hdr επιλύθηκε.
Δεν το βλέπω είμαι εκτόςΠοια έκδοση έχεις δηλαδή;
10.2.28 έχει το δικό μου
Δεν έχω πρόβλημαΔεν το βλέπω είμαι εκτός
Αν έχεις το ιδιο πρόβλημα σε tv που υποστηρίζει hdr κάλεσε δωρεαν 13731 στην εξυπηρέτηση πελατών στο τεχνικό τμήμα και θα λάβεις update επίλυσης
Λογικά θα περάσει σε όλους εφόσον το γνωρίζουν. Συνήθως παίρνουν update όλα τα android διότι λαμβάνουν αυτόματο feedback για σφάλματα.Δεν έχω πρόβλημα
Απλά ήθελα να μάθω τι update είναι αυτό που γίνεται επιλεκτικά
Θεωρητικά θα έπρεπε να γίνει έτσι κι αλλιώς και όχι να παίρνουμε τηλέφωνο
Κάτσε να λύσουμε το video κομμάτι πρώτα και μετά πιάνουμε και το audio μαζί με το Dolby κομμάτιΕντωμεταξύ σήμερα λόγω της κακοκαιρίας έχουν βάλει σε όλα τα live γεγονότα την αγγλική περιγραφή. Και αναρωτιέμαι γιατί δεν μας δίνουν την δυνατότητα να διαλέγουμε ανάμεσα σε ελληνική ή αγγλική σε κάθε αγώνα; από κάποιους ελληνες σχολιαστές προτιμω τους ξένους.
ποιός θα το λύσει; η nova ή united group? (η δευτερη δεν το εφτιαξε εδω και 4-5 χρόνια)Κ
Κάτσε να λύσουμε το video κομμάτι πρώτα και μετά πιάνουμε και το audio μαζί με το Dolby κομμάτι
Έχει καμία βδομάδα περίπου που έχει κάποιες τέτοιες αστάθειες στο catch up, σε διάφορα κανάλια. Άλλες μέρες το κάνει, άλλες όχιΚαλησπέρα σε όλους , κάνει σε κανέναν πρόβλημα τελευταία στο catch up tv. Βλέπω κάτι επεισόδια από το national geographic και μου βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής ή κωδικό λάθους μετά από λίγο ενώ τα lives δεν έχουν κανένα θέμα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.