Nova EON TV / EON+

Στην Ελλαδα εχουμε ακομα δρομο για iptv που ειναι fire and forget. Με τα προβληματα και τις ταχυτητες ιντερνετ που εχουν οι περισσοτερες περιοχες θελει ξεκαθαρα δορυφορικο. Ο αλλος οταν πληρωνει μπορει μεν να κατανοησει ορισμενα θεματα σε μια υπηρεσια αλλα δεν θα ασχολειται και συνεχεια οχι η εικονα ειναι θολη, οχι εχει σπασιματα οχι το ενα και το αλλο. Οποτε η καθε εταιρια θα επρεπε να δινει iptv μονο στις αποδεδειγμενα γρηγορες και σταθερες συνδεσεις ιντερνετ. Και για τη φημη της εταιριας αλλα και την ψυχικη υγεια του πελατη μη σπασουν και τα νευρα του.
Αποδεδειγμένα γρήγορη και σταθερότατη σύνδεση ήταν και είναι ακόμα η δική μου φίλτατε, αλλά επέλεξα το δορυφορικό όπως είπα γιατί έχω να κάνω με 2 παρόχους ( οτε και nova ) και την μεταξύ τους συνεργασία ( τεχνολογικής φύσεως και συμβατότητας των συστημάτων τους ). Γιαυτό και όσο είχα vodafone δεν καταφέραμε να δούμε λεπτό vodafone tv.
Και φυσικά δέν έφταιγε η ταχύτητα σύνδεσης...

Στην Ελλαδα εχουμε ακομα δρομο για iptv που ειναι fire and forget. Με τα προβληματα και τις ταχυτητες ιντερνετ που εχουν οι περισσοτερες περιοχες θελει ξεκαθαρα δορυφορικο. Ο αλλος οταν πληρωνει μπορει μεν να κατανοησει ορισμενα θεματα σε μια υπηρεσια αλλα δεν θα ασχολειται και συνεχεια οχι η εικονα ειναι θολη, οχι εχει σπασιματα οχι το ενα και το αλλο. Οποτε η καθε εταιρια θα επρεπε να δινει iptv μονο στις αποδεδειγμενα γρηγορες και σταθερες συνδεσεις ιντερνετ. Και για τη φημη της εταιριας αλλα και την ψυχικη υγεια του πελατη μη σπασουν και τα νευρα του.
Μα το πρόβλημα είναι στην υπηρεσία σαν υπηρεσία
Δεν μιλάμε για Ίντερνετ χωριού, αποσυνδέσεις και εγώ δε ξέρω τι
Μιλάμε για ωραιότατο ftth 100αρι, συνδεδεμένο με καλώδιο sftp cat 6 με κλειδωμένη ταχύτητα 98 στο box στη χειρότερη και όλες οι συσκευές αποσυνδεδεμένες από το δίκτυο
Απλά η εικόνα σε μερικά κανάλια είναι θολή
Το ψάχνουμε με τα παιδιά στο support αλλά ακόμα άκρη δε βγήκε, κοντεύουμε όμως
Αυτό είναι το λάθος τους, ότι η υπηρεσία έπρεπε να τα έχει λύσει αυτά πριν λανσαριστεί
Ώστε να μην παίζουμε τις κουμπάρες ότι φταίει το καλώδιο,φταίει ο ΟΤΕ, φταίει το STAR , φταίει η κακιά μας η μοίρα
Σίγουρα πάντως δεν φταίει η τεχνολογία
Η σύγκριση που γίνεται με το δορυφορικό από την άλλη δεν έχει νόημα,οποοος θέλει βάζει ξαι για όσο μπορεί
Γιατί κι αυτό κάποια στιγμή θα το κόψουν
Κακώς κακώς, η κάθε εταιρεία ζυγίζει τις προτεραιότητες
Εγώ έχω καταλάβει ότι προτεραιότητα είναι η επέκταση περιεχομένου και όχι η πληρωμή δορυφορικών αναμεταδοτών
Το Ίντερνετ πάντως στην Ελλάδα να ξέρεις θα αλλάξει ριζικά μέσα στην επόμενη πενταετία
Έχει αρχίσει ήδη βέβαια, απλά μέχρι τότε θα συζητάμε για σχεδόν καθολική κάλυψη

• Like
Reactions: Evil 13 and Agis07
Τοτε τι να πω υπομονη να διορθωθουν τα προβληματα της υπηρεσιας. Τουλαχιστον να υπαρχει η θεληση για βελτιωση ειναι πιο τιμιο να πουν ναι εχουμε καποια θεματα θα τα διορθωσουμε απο το να τα ριχνουνε ολο στη γραμμη του ιντερνετ η δεν ξερω και γω τι αλλο.

• Like
Reactions: Etherovamon
Επανέρχομαι στο θέμα και ενημερώνω ότι έλαβα αναβάθμιση οπότε το πρόβλημα με το hdr επιλύθηκε.

• Like
Reactions: coyote_D
Τι αναβάθμιση έλαβες;
Στο firmware του Box;
Ναι
Στο νέο ΕΟΝ smart box original με το android 10
Το πρώτο box που φοράει το android 9 δεν έχει ούτε και είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Last edited:
Ναι
Στο νέο ΕΟΝ smart box original με το android 10
Το πρώτο box που φοράει το android 9 δεν έχει ούτε και είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα.
Ποια έκδοση έχεις δηλαδή;
10.2.28 έχει το δικό μου

Το Netflix και το YouTube μια χαρά εικόνα έχουν στη απλή dsl γραμμη.
Ούτε κολλάνε ούτε τιποτα. Άρα η τεχνολογία υπάρχει για άριστη εικόνα και ήχο μέσω internet.
Αν μένεις σε δικό σου σπίτι βάζεις δορυφόρο. Αν νοικιάζεις δεν είναι εύκολο να τρύπας ξένους τοίχους και να βάζεις κεραίες στη ταράτσα.
Και στο δορυφόρο κάποια στιγμή θα σκουριάσει , ή από τον αέρα θα θέλει καλιμπραρισμα
Με την ip tv είναι όλα πιο ευκολα

• Like
Reactions: kostthem
Ποια έκδοση έχεις δηλαδή;
10.2.28 έχει το δικό μου
Δεν το βλέπω είμαι εκτός
Αν έχεις το ιδιο πρόβλημα σε tv που υποστηρίζει hdr κάλεσε δωρεαν 13731 στην εξυπηρέτηση πελατών στο τεχνικό τμήμα και θα λάβεις update επίλυσης

Δεν το βλέπω είμαι εκτός
Αν έχεις το ιδιο πρόβλημα σε tv που υποστηρίζει hdr κάλεσε δωρεαν 13731 στην εξυπηρέτηση πελατών στο τεχνικό τμήμα και θα λάβεις update επίλυσης
Δεν έχω πρόβλημα
Απλά ήθελα να μάθω τι update είναι αυτό που γίνεται επιλεκτικά
Θεωρητικά θα έπρεπε να γίνει έτσι κι αλλιώς και όχι να παίρνουμε τηλέφωνο

παντως το να σε ενεργοποιησουν αποδεικνύεται χρονοβορο ηδη 6 ωρες απο τις 11πμ που κοπηκε το τηλεφωνο..... ( μεταφορα απο wind σε νοβα)

Δεν έχω πρόβλημα
Απλά ήθελα να μάθω τι update είναι αυτό που γίνεται επιλεκτικά
Θεωρητικά θα έπρεπε να γίνει έτσι κι αλλιώς και όχι να παίρνουμε τηλέφωνο
Λογικά θα περάσει σε όλους εφόσον το γνωρίζουν. Συνήθως παίρνουν update όλα τα android διότι λαμβάνουν αυτόματο feedback για σφάλματα.

Εντωμεταξύ σήμερα λόγω της κακοκαιρίας έχουν βάλει σε όλα τα live γεγονότα την αγγλική περιγραφή. Και αναρωτιέμαι γιατί δεν μας δίνουν την δυνατότητα να διαλέγουμε ανάμεσα σε ελληνική ή αγγλική σε κάθε αγώνα; από κάποιους ελληνες σχολιαστές προτιμω τους ξένους.

Κ
Εντωμεταξύ σήμερα λόγω της κακοκαιρίας έχουν βάλει σε όλα τα live γεγονότα την αγγλική περιγραφή. Και αναρωτιέμαι γιατί δεν μας δίνουν την δυνατότητα να διαλέγουμε ανάμεσα σε ελληνική ή αγγλική σε κάθε αγώνα; από κάποιους ελληνες σχολιαστές προτιμω τους ξένους.
Κάτσε να λύσουμε το video κομμάτι πρώτα και μετά πιάνουμε και το audio μαζί με το Dolby κομμάτι

Καλησπέρα σε όλους , κάνει σε κανέναν πρόβλημα τελευταία στο catch up tv. Βλέπω κάτι επεισόδια από το national geographic και μου βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής ή κωδικό λάθους μετά από λίγο ενώ τα lives δεν έχουν κανένα θέμα

Καλησπέρα σε όλους , κάνει σε κανέναν πρόβλημα τελευταία στο catch up tv. Βλέπω κάτι επεισόδια από το national geographic και μου βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής ή κωδικό λάθους μετά από λίγο ενώ τα lives δεν έχουν κανένα θέμα
Έχει καμία βδομάδα περίπου που έχει κάποιες τέτοιες αστάθειες στο catch up, σε διάφορα κανάλια. Άλλες μέρες το κάνει, άλλες όχι
Παρατήρησα ότι και οι μικρογραφίες του fast forward/backward την ίδια περίοδο παρουσιάζουν μια ασταθή συμπεριφορά σε μερικά κανάλια
Ισως δοκιμάζουν πράγματα, θα δείξει
Να περάσουν τα χιόνια πρώτα, γιατί τώρα με προσωπικό ασφαλείας θα δουλεύουν κι αυτοί