Nova EON TV / EON+

Αυτή τη στιγμή στο ματς ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ η εικόνα είναι πολύ καλή, σε επίπεδο σχεδόν Cosmote TV. Μηδενική θολούρα και στα μακρινά πλάνα.
EON box, ABR auto

• Like
Reactions: seaman13
Αυτή τη στιγμή στο ματς ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ η εικόνα είναι πολύ καλή, σε επίπεδο σχεδόν Cosmote TV. Μηδενική θολούρα και στα μακρινά πλάνα.
EON box, ABR auto
Όντως... σχετικά καλή η μετάδοση..... Βλέπω μια βελτίωση..... Απλά ελπίζουμε να μην αρχίσουν πάλι τα σπασίματα......

• Like
Reactions: kostthem
EON box, ABR auto
Τελικα καταλήξαμε για καλες γραμμές ABR auto ?

• Like
Reactions: kostthem
Τελικα καταλήξαμε για καλες γραμμές ABR auto ?
Αυτή την απορία έχω κι εγώ
Επειδή έχω δυο box
Τα έχω ένα abr auto και το άλλο cbr 7
Διαφορά δεν βλέπω σε κανένα κανάλι
Ακριβώς ίδια απόκριση έχουν σε αλλαγές, catch up κλπ

• Like
Reactions: angelalex
Θα την αναγνωρίσει σαν ξεχωριστή. Για αρχή, προσπάθησε να κανεις εκκαθάριση προσωρινής μνήμης (από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης > εφαρμογές > EON > εκκαθάριση προσωρινής μνήμης (όχι εκκαθάριση δεδομένων).
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς κάνει πάλι τα ίδια, μετά την πρώτη αλλαγή καναλιού παγώνει η εικόνα...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς κάνει πάλι τα ίδια, μετά την πρώτη αλλαγή καναλιού παγώνει η εικόνα...
Μήπως είναι ενεργοποίημενη η βελτιστοποιηση ενέργειας και παίζει κάποιο ρόλο?; Πήγαινε εφαρμογές - ειδική πρόσβαση - βελτιστοποιηση ενέργειας και ξεκλικαρε την εφαρμογή της cosmote.

Μήπως είναι ενεργοποίημενη η βελτιστοποιηση ενέργειας και παίζει κάποιο ρόλο?; Πήγαινε εφαρμογές - ειδική πρόσβαση - βελτιστοποιηση ενέργειας και ξεκλικαρε την εφαρμογή της cosmote.
Δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα.

Στη δική μου γραμμή 55down/65up/3ms ping η διαφορά είναι μεγάλη με ABR auto. 'Οχι σε απόκριση, αλλά σε ποιότητα εικόνας καθώς φεύγει το 95% της θολούρας. Και πάλι όμως η διαφορά υπέρ Cosmote είναι αισθητή (συγκρίνω κυρίως μέσω των Fox).

Έχω μιλήσει μέχρι τώρα με 3 τεχνικούς της Νόβα και μου έχουν πει πως κάποιοι βλέπουν καλύτερα με CBR 7, κάποιοι με ABR auto και άλλοι δεν βλέπουν καμία διαφορά.

Ο λόγος που είχα επικοινωνήσει μαζί τους ήταν για να δώσω feedback πως η επιλογή του ABR όπως αναφέρεται είναι παραπλανητική καθώς ο χρήστης εκτιμά πως αφορά bitrate έως 4Mbps, ενώ στην πραγματικότητα ξεπερνάει τα 7 (σε καλές γραμμές).

Σκαλίζοντας τα πραγματα για να κάνω νεα σύνδεση, είδα ότι στον τιμοκατάλογο (pdf) έχουν και πακέτο entry! Λογικα θα είναι χωρίς τις ταινίες και τα κανάλια ταινιών. Να προλάβουμε να κάνουμε αίτηση μην κάνουν βασικό αυτό 😂😂😂

Σκαλίζοντας τα πραγματα για να κάνω νεα σύνδεση, είδα ότι στον τιμοκατάλογο (pdf) έχουν και πακέτο entry! Λογικα θα είναι χωρίς τις ταινίες και τα κανάλια ταινιών. Να προλάβουμε να κάνουμε αίτηση μην κάνουν βασικό αυτό 😂😂😂
Ή κοιτάς παλιό pdf προ ΕΟΝ ή εννοούν entry αυτό με τα 10€ με τα cinema.... Μάλλον το πρώτο....

Ή κοιτάς παλιό pdf προ ΕΟΝ ή εννοούν entry αυτό με τα 10€ με τα cinema.... Μάλλον το πρώτο....
Το pdf της ΕΟΝ είναι και έχει δίκιο για τα προγράμματα
Απλά με την εξαγορά της wind ίσως βάλουν και σαν πρόσθετη υπηρεσία στις σταθερές τηλεφωνίες,στυλ Vodafone TV, με τίποτα 4-5 ευρώ μήνα
Stand alone δεν θα μπορούσε να σταθεί άλλωστε
Και δεν θα είχε και νόημα να σου δώσουν εξοπλισμό, ενδεχόμενη εγκατάσταση κλπ για ένα τάληρο το μήνα

• Like
Reactions: Joker19
Στη δική μου γραμμή 55down/65up/3ms ping η διαφορά είναι μεγάλη με ABR auto. 'Οχι σε απόκριση, αλλά σε ποιότητα εικόνας καθώς φεύγει το 95% της θολούρας. Και πάλι όμως η διαφορά υπέρ Cosmote είναι αισθητή (συγκρίνω κυρίως μέσω των Fox).

Έχω μιλήσει μέχρι τώρα με 3 τεχνικούς της Νόβα και μου έχουν πει πως κάποιοι βλέπουν καλύτερα με CBR 7, κάποιοι με ABR auto και άλλοι δεν βλέπουν καμία διαφορά.

Ο λόγος που είχα επικοινωνήσει μαζί τους ήταν για να δώσω feedback πως η επιλογή του ABR όπως αναφέρεται είναι παραπλανητική καθώς ο χρήστης εκτιμά πως αφορά bitrate έως 4Mbps, ενώ στην πραγματικότητα ξεπερνάει τα 7 (σε καλές γραμμές).
εχεις μονο 3ms ping κανοντας το τεστ μεσα απο την εφαρμογή της eon??

Έχει ενεργοποιήσει κανείς άλλος το wifi στον EON Smsrt Box SDSTB01 επίσημα μέσω της Nova για να μας πει τις εντυπώσεις του;

To πακέτο entry δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, θα γίνει διαθέσιμο όταν θα αυξηθούν τα κανάλια στην ΟΤΤ πλατφόρμα...
Και οι τιμές που αναγράφονται δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικοτητα των πακέτων που ήδη προσφέρει στην αγορά...

εχεις μονο 3ms ping κανοντας το τεστ μεσα απο την εφαρμογή της eon??
Όχι, μέσα από την εφαρμογή το μέσο ping είναι 49ms.
Αυτό που έγραψα είναι τα στατιστικά της γραμμής μου (Ookla Speedtest).

Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ποιο βολικος browser για να μπω από mi tv stick? Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ποντίκι συνδεδεμένο ,βολικό από την άποψη τηλεχειριστήριου

Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ποιο βολικος browser για να μπω από mi tv stick? Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ποντίκι συνδεδεμένο ,βολικό από την άποψη τηλεχειριστήριου
Δεν έχω το stick, αλλά νομίζω ότι με το τηλεχειριστήριο μόνο ΔΕΝ, αν ήταν θα το είχαμε κάνει και στο mi box s. Για αυτό αναφερα ποντίκι για ευκολία. Κάνε πειράματα, με αυτά κατάφερα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο browser είναι σαν να έχεις οθόνη και το ποντίκι είναι σαν να έχεις την αφή. Για βάλε αυτό στο κινητό, πιθανόν να σου λύσει το πρόβλημα.

Serverless Bluetooth Keyboard & Mouse for PC/Phone​

Last edited:
Γνωμες... Τα 43 ειναι μεν καλα για το πληρες πακετο, αλλα ως Παναθηναικος δεν με πολυκαιει. Με τα 3 παγια που δινει δωρο σου βγαινουν για δυο χρονια, 37,6 ευρω τον μηνα, σχεδον οσα δινω τωρα στην Κοσμοτε για 50ρι χωρις καν ταινιες! Το 100ρι με ταινιες βγαινει αντιστοιχα 28,9 που ειναι σουπερ τιμη!!

Αληθεια εχει βαλει κανεις? Πως εφαρμοζονται? 3 μηνες στην αρχη ή στο τελος?