Nova EON TV / EON+

Γνωμες... Τα 43 ειναι μεν καλα για το πληρες πακετο, αλλα ως Παναθηναικος δεν με πολυκαιει. Με τα 3 παγια που δινει δωρο σου βγαινουν για δυο χρονια, 37,6 ευρω τον μηνα, σχεδον οσα δινω τωρα στην Κοσμοτε για 50ρι χωρις καν ταινιες! Το 100ρι με ταινιες βγαινει αντιστοιχα 28,9 που ειναι σουπερ τιμη!!

Αληθεια εχει βαλει κανεις? Πως εφαρμοζονται? 3 μηνες στην αρχη ή στο τελος?
Ναι 3 στην αρχή. Έβαλα εγώ το πληρες με 100αρι.

Τα κανάλια που έχει το δορυφορικό είναι τα ίδια ακριβώς με αυτά που είναι και στο eon box?
Στην ερφαρμογή της τηλεόρασης είναι και εκεί τα ίδια;

Μάγκες ποια είναι η καλύτερη περίπτωση να δω εον στην τηλεόραση? Δεν μιλάω για μεγάλη οθόνη. Αν πάρω chromecast και το στέλνω από το κινητό μου? Είναι άμεσο; έχει καλή ροή εικόνας;

Τις τελευταίες μέρες η επιλογή για τα στατιστικά στους αγώνες μου βγάζει σφάλμα. Για παράδειγμα τώρα σε κανένα από τα euroleague παιχνίδια δε δουλεύει. Έχει και άλλος το ίδιο προβλήματα;

Τα κανάλια που έχει το δορυφορικό είναι τα ίδια ακριβώς με αυτά που είναι και στο eon box?
Στην ερφαρμογή της τηλεόρασης είναι και εκεί τα ίδια;
Έχει λιγότερα κανάλια στο EON αλλά δείχνουν τα ίδια με το δορυφορικό. Στο δορυφορικό έχεις 250+ ενώ στην ΕΟΝ γύρω στα 80.

Μάγκες ποια είναι η καλύτερη περίπτωση να δω εον στην τηλεόραση? Δεν μιλάω για μεγάλη οθόνη. Αν πάρω chromecast και το στέλνω από το κινητό μου? Είναι άμεσο; έχει καλή ροή εικόνας;

και εισαι κομπλε...

Το καλύτερο όπως ανάφερε και ο προηγούμενος φίλος, θα πω πλέον είναι μονόδρομος στο επίπεδο που το έχουμε με τις λύσεις που υπάρχουν το πώς θέλεις να βλέπεις. Εχω συνδέσει το κινητό αντί για το ποντίκι, ευτυχώς που ένας είχε το mi stick που δεν είχε usb για ποντίκι και έψαξα για να τον βοηθήσω και βρήκα την λύση το κινητό.
Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΟΝ για παίξιμο με browser. Εννοείτε και σε όλους μας που μοιραζόμαστε λύσεις.

Last edited:
Τις τελευταίες μέρες η επιλογή για τα στατιστικά στους αγώνες μου βγάζει σφάλμα. Για παράδειγμα τώρα σε κανένα από τα euroleague παιχνίδια δε δουλεύει. Έχει και άλλος το ίδιο προβλήματα;
Μήπως επειδή άλλαξε το σάιτ της Ευρωλίγκας;

Έχει ενεργοποιήσει κανείς άλλος το wifi στον EON Smart Box SDSTB01 επίσημα μέσω της Nova, να μας πει τις εντυπώσεις του;

Καλημερα σε ολους .Θα ηθελα να ρωτησω κατι σαν νεος συνδρομητης eon tv με το box.Ισως εχει ηδη απαντηθει απλα δεν το βρηκα.Εκτος της τηλεορασης που βλεπω μεσω του κουτιου και του κινητου μου που εχω βαλει ως φορητη συσκευη μπορω να βαλω και την υπηρεσια σε ενα pc η laptop δωρεαν? Δεν εχω ενεργοποιησει eon extra ενημερωνω.Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλημερα σε ολους .Θα ηθελα να ρωτησω κατι σαν νεος συνδρομητης eon tv με το box.Ισως εχει ηδη απαντηθει απλα δεν το βρηκα.Εκτος της τηλεορασης που βλεπω μεσω του κουτιου και του κινητου μου που εχω βαλει ως φορητη συσκευη μπορω να βαλω και την υπηρεσια σε ενα pc η laptop δωρεαν? Δεν εχω ενεργοποιησει eon extra ενημερωνω.Ευχαριστω εκ των προτερων
Μπορείς να βάλεις ακόμα μια τηλεόραση αν έχει εφαρμογή η AndroidTV/Google TV σαν μεγάλη οθόνη
Και άλλες δυο σε κινητά/tablet/browser(σε οποιαδήποτε συσκευή)
Ταυτόχρονη παρακολούθηση γίνεται από το Box της NOVA,μια μεγάλη οθόνη και μία φορητή
Δηλαδή 1+1+3 δηλωμένες
1+1+1 ταυτόχρονη θέαση

• Like
Reactions: arist1988
Επειδή έχω 24αρι ίντερνετ, μου προσφέρουν nova μέσω δορυφόρου. Επιβεβαίωσα ότι μπορώ να βλέπω eon και σε smart TV. Θα παίζει όμως κανονικά στα 24 Mbps;

Επειδή έχω 24αρι ίντερνετ, μου προσφέρουν nova μέσω δορυφόρου. Επιβεβαίωσα ότι μπορώ να βλέπω eon και σε smart TV. Θα παίζει όμως κανονικά στα 24 Mbps;
Αναλόγως πόσα θα πιάνεις από τα 24... Από 10 και πάνω θα είσαι κομπλέ....

• Like
Reactions: Etherovamon
Ευχαριστώ πολύ. Γύρω στα 13-14 έχω.
Για μια συσκευή παρακολούθησης καλά είσαι αρκεί να μην έχεις μεγάλο delay
Αν αρχίσεις να προσθέτεις θεάσεις, θα έχεις σπασίματα η πτώση ποιότητας
Edit: Σε τέτοιες ταχύτητες βέβαια προτίμησε καλώδιο γιατί 1-2 κινητά που ανοίγουν μια σελίδα μπορεί να επηρεάσουν τη θέαση

Για μια συσκευή παρακολούθησης καλά είσαι αρκεί να μην έχεις μεγάλο delay
Αν αρχίσεις να προσθέτεις θεάσεις, θα έχεις σπασίματα η πτώση ποιότητας
Edit: Σε τέτοιες ταχύτητες βέβαια προτίμησε καλώδιο γιατί 1-2 κινητά που ανοίγουν μια σελίδα μπορεί να επηρεάσουν τη θέαση
Το ping είναι στο 35-40. Χρησιμοποιω power line. Με Vodafone TV που είχα μέχρι τον Οκτώβριο δεν είχα κολλήματα και η ποιότητα ήταν αρκετά καλή.

• Like
Reactions: Etherovamon

και εισαι κομπλε...
μεσω opera broswer ειναι η καλυτερη και πιο καλη μεταδοση ΕΟΝ?

Το καλύτερο όπως ανάφερε και ο προηγούμενος φίλος, θα πω πλέον είναι μονόδρομος στο επίπεδο που το έχουμε με τις λύσεις που υπάρχουν το πώς θέλεις να βλέπεις. Εχω συνδέσει το κινητό αντί για το ποντίκι, ευτυχώς που ένας είχε το mi stick που δεν είχε usb για ποντίκι και έψαξα για να τον βοηθήσω και βρήκα την λύση το κινητό.
Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΟΝ για παίξιμο με browser. Εννοείτε και σε όλους μας που μοιραζόμαστε λύσεις.
μεσω opera broswer ειναι η καλυτερη και πιο καλη μεταδοση ΕΟΝ σε Xiaomi Mi Box?

Το ping είναι στο 35-40. Χρησιμοποιω power line. Με Vodafone TV που είχα μέχρι τον Οκτώβριο δεν είχα κολλήματα και η ποιότητα ήταν αρκετά καλή.
Αν είναι καλό το powerline δεν θα έχεις πρόβλημα

• Like
Reactions: Nipan