Δεν ισχυει αυτο. Εάν ο άλλος έχει προβλημα θα το ανοίξουν. Δεν μου το άνοιξαν ουτε για έλεγχο ουτε για δοκιμή. Απλά είχα ανά 15 λεπτά και διακοπή με τα powerlines. Δεν πηγαινε άλλο και το καταλάβανε. Και δεν είμαι ο μόνος είναι και άλλοι που ζητήσανε να τους το ανοίξουν και το ανοίξανε. Επίσης δουλευει άψογα και μάλιστα πιανςι και τις 5ghz μπάντες. Ενώ πριν 2 εβδομάδες ποτ ειχα συζήτηση με το τεχνικό τμήμα που δεν μου άνοιγαν το WiFi μου είπαν ΕΕ δεν θα παιζει και στην 5ghz μπάντα και δεν θα είναι τόσο δυνατό κτλπ. Προφανώς και δεν γνώριζαν αλλά ουτε και αυτος που μου το άνοιξε γνώριζε κάτι περισσοτερο αφου την ώρα που κάναμε την διαδικασία γιατί θέλει μαζί να την κάνετε αλλιώς δεν γίνεται ουτε από αυτους μόνο τον ρωτάω θα παιζει σε 5ghz και μου λέει δεν το γνωρίζω αν σας το εμφανίσει πατήστε το. Το εμφανισε και παιζει τέλεια.Σωστά σου είπε επίσημα το έχουν κλειστώ, μπορεί σε κάποιον να ενεργοποιείτε για δοκιμή και έλεγχο, για να αξιολογήσουν την συμπεριφορά του μηχανήματος με αυτήν την λειτουργία λέω εγώ.