Nova EON TV / EON+

Θα δώσω ένα παράδειγμα μπας και γνωρίζει κάποιος..χθες στους πανηγυρισμούς της Αργεντινής που ήταν όλοι μαζεμένοι για να σηκώσουν το κύπελλο, πριν σηκώσουν το κύπελλο η εικόνα ήταν ανεκτή....μόλις άρχισαν να χοροπηδούν και ήταν γρήγορες οι κινήσεις δηλαδή δεν ξεχώριζες τα πρόσωπα των παικτών από τα τετραγωνάκια....πως λέγεται αυτό; Αυτό πρέπει να φτιάξουν....στις γρήγορες κινήσεις γίνεται η ζημιά....όταν είναι σε ένα σημείο η εικόνα-κάμερα παλεύεται...... Αλλιώς σε γρήγορη κίνηση και κοντινό ειδικά η εικόνα είναι άθλια....

Κρίμα όντως η εικόνα είναι απαράδεκτη σήμερα. Μακάρι μέχρι τον Αύγουστο που ξεκινάει η premier league να το έχουν διορθώσει γιατί είναι κρίμα. Ούτε το shield δεν βοηθάει...

Ας ειμαστε αισιοδοξοι. Ας πουμε οτι ολοι εμεις που γραφτηκαμε χειμωνα 21-22 ειμαστε κατα καποιο τροπο οι beta users.(που ειμαστε οντως)
Ειναι δεδομενο οτι ξερουν που πασχουν. Ελπιζω να διορθωθει, με τον αυγουστο να πλησιαζει απειλητικα :ROFLMAO:

Δυστυχώς δε νομίζω ότι μας βλέπουν ως ΒΕΤΑ testers αλλά αυτή είναι η πλατφόρμα που θα μείνει. Όπως είπε κ ένας φίλος πιο πάνω, στα Βαλκάνια έχουν αυτή την εικόνα χρόνια τώρα και τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ έφυγα απο την nova όταν ο ΟΤΕ πήρε την premiere league. Όλα αυτά τα χρόνια ευχαριστήθηκα όλα τα ματς και πολλά απο αυτά τα είδα σε 4Κ (τα τελευταία 2 χρόνια). Έχω στο παρελθόν βάλει abu dhabi sports, digitalb, tring sports για να βλέπω premiere league. Εδώ και μερικούς μήνες που διάβασα οτι η nova πήρε ξανά την premiere league ξέρω οτι θα βάλω ξανά nova. Με αυτά όμως που διαβάζω για την εικόνα της nova έχω αρχίσει και το σκέφτομαι και αν δεν αλλάξει κάτι δεν νομίζω να βάλω τελικά. Βλέπετε συνήθισα να βλέπω σε ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ. Αν η nova με θέλει για πελάτη πρέπει να φτιάξει την εικόνα (πάντα με αυτά που διαβάζω εδώ) αλλιώς θα προτιμίσω να παραμείνω στον οτέ.

Και το απόλυτο μηδέν με την εικόνα του Eon Tv, συνεχίζεται....στην εφαρμογή της Samsung, έχει τώρα περίπου εδώ και 4 μέρες, σε όλα ανεξαιρέτως τα αθλητικά κανάλια ένα εξαιρετικό τρέμουλο και είδωλο της μπάλας. Φανταστείτε ούτε αγώνα τέννις δεν μπορείς να παρακολουθήσεις....

Και το απόλυτο μηδέν με την εικόνα του Eon Tv, συνεχίζεται....στην εφαρμογή της Samsung, έχει τώρα περίπου εδώ και 4 μέρες, σε όλα ανεξαιρέτως τα αθλητικά κανάλια ένα εξαιρετικό τρέμουλο και είδωλο της μπάλας. Φανταστείτε ούτε αγώνα τέννις δεν μπορείς να παρακολουθήσεις....
Αυτό ακριβώς περιέγραφα χθες....σαν πειρατικό stream....

Την εικόνα θα την φτιάξουν όταν θα ελευθερώσουν και το μεγάλη οθόνη στους δορυφορικούς. Δηλαδή όπως πάει από μόνο του δεν λέω ποτέ αλλά, μόνο αν το πάρουν σοβαρά το ζήτημα τώρα με την συγχώνευση κάτι μπορεί να γίνει αν όλοι τους πιέσουν.

Το θεμα ειναι στις υπολοιπες χωρες που ειναι η πλατφορμα πως δειχνει. Αμα και εκει ειναι τα ιδια χαλια που ειναι ηδη καμποσο καιρο τοτε ετσι θα ειναι μονιμα.

Την εικόνα θα την φτιάξουν όταν θα ελευθερώσουν και το μεγάλη οθόνη στους δορυφορικούς. Δηλαδή όπως πάει από μόνο του δεν λέω ποτέ αλλά, μόνο αν το πάρουν σοβαρά το ζήτημα τώρα με την συγχώνευση κάτι μπορεί να γίνει αν όλοι τους πιέσουν.
Εγώ που μόλις έκανα αίτηση αναβάθμισης για ΕΟΝ+ Fiber 200 (FTTH), μια χαρά κράτησα το δορυφορικό και αφού θα είμαι με ΕΟΝ+ έχω και μεγάλη οθόνη κανονικά. Το αν θα το φτιάξουνε δεν πιστεύω ότι έχει καμιά σχέση με αυτό.

• Like
Reactions: kostthem
Παιδιά τι συζητάμε τώρα; Πραγματικά η εικόνα είναι απαράδεκτη. Συν το θέμα με τις διαφημίσεις την ώρα του αγώνα.
Αλήθεια, επειδή χθες δεν είδα την εθνική από τη νοβα, είχε και εκεί τις διαφημίσεις;

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος τα κανάλια που δίνει τον ΕΟΝ το απλό με τα 10€/μηνα και αν δινει μαζί και αποκ/τη?

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος τα κανάλια που δίνει τον ΕΟΝ το απλό με τα 10€/μηνα και αν δινει μαζί και αποκ/τη?

Ευχαριστώ πολύ
Ναι δίνει αποκωδικοποιητή. Όλα τα κανάλια εκτός από τα αθλητικά (ns prime,1,2,3,4,5,6)

Σε όσους τελείωσε το δωρεάν τρίμηνο σας ήρθε ο λογαριασμός ; Εμένα μου ζητάει να προπληρώσω τον επόμενο μήνα έως τέλος Ιουνίου.

Σε όσους τελείωσε το δωρεάν τρίμηνο σας ήρθε ο λογαριασμός ; Εμένα μου ζητάει να προπληρώσω τον επόμενο μήνα έως τέλος Ιουνίου.
Έτσι γίνεται πάντα.... Προπληρώνεις τον επόμενο, όχι ότι είδες.

• Like
Reactions: valkal19
Έτσι γίνεται πάντα.... Προπληρώνεις τον επόμενο, όχι ότι είδες.
Σε μένα πληρώνεις το προηγούμενο και όχι το επόμενο.

Είστε σίγουροι?

Μετά την αναβάθμιση στο eon είδε κανείς καμμία διαφορά ; Δεν μπορώ να αλλάξω το abr σε cbr. Συνδέεται με wifi.

Ζητώ συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά με τα εργαλεία search δεν κατάφερα να βρω κάτι.
Eon TV σε κινητό και επιλέγω παιδική ταινία που λέει γλώσσα ελληνικά. Παίζει στα αγγλικά με υπότιτλους. Πως κάνω αλλαγή γλώσσας και υποτίτλων στο κινητό?
Ευχαριστώ