Nova EON TV / EON+

Στο συμβόλαιο υπαναχώρηση μπορείς να κάνεις μόνο πριν την ενεργοποίηση αν έχεις κάνει αγορά εκτός καταστήματος εντός 14 ημερών, τώρα κάτι άλλο δεν ξέρω θα σου πουν ,πάντως έχεις δίκιο το app σε τηλεόραση είναι χάλια σε σχέση με το app του ΟΤΕ ενώ σε on-demand ταινίες είναι οκ σε live χάνει κατά πολύ και δεν είναι θέμα internet έχω οπτική στο
παρα πολυ κακη ποιοτητα ειλικρινα δεν ξερω τ ν πω και αμφιβαλω ν υπαρξει βελτιωση

Ρε παιδιά στην εφαρμογή στην τηλεόραση τι αναλυση βάζουμε;;;CBR η ABR;;

εμεις π ειμαστε με wifi δεν μπορουμε ν τ αλλαξουμε αυτο μ καποιο τροπο η πρπει ν προμηθευτουμε powerline για ενσύρματη ?

Σε όσους έρχονται απο wind δίνουν το boxaki της eon?
Έχω 100αρα γραμμή,άρα η ποιότητα θα ενιαίο καλύτερη μέσω app της tv ή απ τα box?
Ή τα ίδια είναι εντέλει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδια συγνωμη αλλα εχω μπερδευτει λιγο. Τελικα σε 2 μεγαλες οθονες ταυτοχρονα μπορεις να δεις; αθλητικα η μια τβ κ ντοκιμαντερ η αλλη. Σε φορητες μονο 1 σωστα; ευχαριστω προκαταβολικα

Παιδια συγνωμη αλλα εχω μπερδευτει λιγο. Τελικα σε 2 μεγαλες οθονες ταυτοχρονα μπορεις να δεις; αθλητικα η μια τβ κ ντοκιμαντερ η αλλη. Σε φορητες μονο 1 σωστα; ευχαριστω προκαταβολικα
Περιμένω από wind το eon tv νέα σύνδεση με fiber και με είπαν ότι βλέπεις κανονικά ταυτόχρονα όλα(full) σε eon box και Samsung tv και λάπτοπ,κινητό η τάμπλετ.Στο κινητό η λάπτοπ μπορείς αναμεταδόσεις σε tv.

Ρε παιδιά η εικόνα έχει χαλάσει και παίζει με σπασίματα, έγινε κάτι?

Σε όσους έρχονται απο wind δίνουν το boxaki της eon?
Έχω 100αρα γραμμή,άρα η ποιότητα θα ενιαίο καλύτερη μέσω app της tv ή απ τα box?
Ή τα ίδια είναι εντέλει;

Sent from my iPhone using Tapatalk
η ποιότητα της εικόνας ειτε απο το box είτε απο το app θα ειναι άθλια!!

• Like
Reactions: antonispgs
η ποιότητα της εικόνας ειτε απο το box είτε απο το app θα ειναι άθλια!!
Εγω απο το box δεν εχω κανενα προβλημα. Η ποιοτητα της εικονας ειναι μια χαρα (με εξαιρεση 1-2 μερες που εκανε σε ολους σπασιματα). Εγω ειμαι ευχαριστημενος. Ελπιζω να ειναι οκ οταν θα πεσουν ντερμπυ που θα βλεπουν ολοι ταυτοχρονα.

Δοκίμασε και τα δύο. Σε μένα έχει καλύτερη ποιότητα με ABR auto, σε άλλους με CBR 7Mbps.
Το cbr εχει μεγιστο 7 και το abr μεγιστο 4. Το θεμα ειναι το abr στο auto το maximum που πιανει ειναι 4 η παραπανω?

Αν πάρω ένα repeater και το συνδέσω με ethernet θα δείχνει καλύτερα από το wifi που είναι συνδεδεμένο ; Θέλω μια γνώμη από κάποιο που να το χει κάνει ..

Αρα θεωρητικα θα πρεπει να δειχνει καλυτερη εικονα.
Αν δεν κάνω λάθος και στα δύο πρότυπα το bitrate φτάνει 7+. Δοκίμασε και τα δύο και αποφάσισε. Σε μένα είναι πολύ καλύτερη η εικόνα με το auto ABR αλλά όπως προανέφερα άλλοι έχουν αναφέρει καλύτερη εικόνα με το CBR.

• Like
Reactions: valkal19
Χωρις να ειμαι ειδικος σε καμια περιπτωση και επειδη ουτως ή αλλως διαφορα δεν εχει στην εικονα,θα προτεινα σε ολους ανεξαρτητως το πως το εχετε συνδεδεμενο,να το βαλετε στο αυτοματο. Κανει καλυτερη χρηση του bandwidth της γραμμης. Επισης σε τυχον σκαμπανεβασματα ή αν κατεβαζετε ή αν εχουμε πολλες συσκευες στο δικτυο μας να "τρεχουν",δε κολλαει/σταματαει να παιζει,απλως ριχνει τη ποιοτητα του βιντεο για οσο κρατησει. Το ιδιο προσωπικα εχω κανει κ με τη cosmote και ειμαι μια χαρα. (y)

Καλημέρα.. να κάνω μια ερώτηση.. έβαλα σε ένα android box σας δεύτερη τηλεόραση από την εφαρμογή.. η εικόνα εννοείται δεν φαίνεται.. έτσι είναι σε κάθε έξτρα συσκευή που ενεργοποιείται; Η μόνη επιλογή είναι να πάρω έξτρα συνδρομή για δεύτερη τηλεόραση;

Καλησπέρα
Ήμουνα στο vision και με αλλάξανε σε eon tv με τα ίδια λεφτά το τοποθέτησα σήμερα μπορώ να πω ικανοποιημένος από μια πρώτη ματιά από κει και πέρα θα δείξει το μελλον