Nova EON TV / EON+

Άλλοι γράφανε βελτίωση της εικόνας και μια χαρά άλλοι τώρα λένε αισχρή κλπ…Άντε βγάλε άκρη τώρα.
Δεν εχει καμια σχεση .... η εικονα μπορει να βελτιωθηκε μεν .. αλλα να απεχει πολυ ακομα απ το σημειο να μπορεις να παρακολουθησεις εναν αγωνα ...ανετα και απροβληματιστα ...
ααα επισης μια ερωτηση παιδες ,,, Aν αλλαξω την συνδρομη σε δορυφορικη θα εχω on demand υπηρεσιες οπως συμβαινει στην cosmote ή οχι ????
Ευχαριστω

Δεν εχει καμια σχεση .... η εικονα μπορει να βελτιωθηκε μεν .. αλλα να απεχει πολυ ακομα απ το σημειο να μπορεις να παρακολουθησεις εναν αγωνα ...ανετα και απροβληματιστα ...
ααα επισης μια ερωτηση παιδες ,,, Aν αλλαξω την συνδρομη σε δορυφορικη θα εχω on demand υπηρεσιες οπως συμβαινει στην cosmote ή οχι ????
Ευχαριστω
Ο δορυφορικός δέκτης δεν διαθέτει on demand υπηρεσίες. Άρα θα έχεις on demand μόνο από την εφαρμογή για μεγάλη οθόνη και από την μικρή συσκευή (tablet ή κινητό κ.λπ.)

• Like
Reactions: molivos
Ο δορυφορικός δέκτης δεν διαθέτει on demand υπηρεσίες. Άρα θα έχεις on demand μόνο από την εφαρμογή για μεγάλη οθόνη και από την μικρή συσκευή (tablet ή κινητό κ.λπ.)
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση...Παντως ειναι προβλημα η ελλειψη on demand ... χμμμ Οποτε για την ωρα παραμενω ΕΟΝ και προσευχομαι μηπως δεησουν και φτιαξουν την εικονα ... :-)

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση...Παντως ειναι προβλημα η ελλειψη on demand ... χμμμ Οποτε για την ωρα παραμενω ΕΟΝ και προσευχομαι μηπως δεησουν και φτιαξουν την εικονα ... :)
Μα μπορείς να έχεις το δορυφορικό και να βλέπεις όταν θέλεις κάτι On demand μέσα από την εφαρμογή για μεγάλη οθόνη. Αν έχεις smart tv την εγκαθιστάς απευθείας, αν όχι τότε παίρνεις ένα tv box. Άλλωστε και στην cosmote το ίδιο θα ισχύει. Στο τέλος του μήνα on demand μόνο μέσω της εφαρμογής

Μα μπορείς να έχεις το δορυφορικό και να βλέπεις όταν θέλεις κάτι On demand μέσα από την εφαρμογή για μεγάλη οθόνη. Αν έχεις smart tv την εγκαθιστάς απευθείας, αν όχι τότε παίρνεις ένα tv box. Άλλωστε και στην cosmote το ίδιο θα ισχύει. Στο τέλος του μήνα on demand μόνο μέσω της εφαρμογής
η smart tv samsung του 2017 δεν διαθετει το application :-( ... "Προγραμματισμενη" αγορα νεας tv .... μετα απο 5-6 μηνες ...Θα περιμενω λιγο μηπως γινει καποιο θαυμα με την εικονα της EON και αν οχι θα ψαχτω για δορυφορικη ... Ευχαριστω για την απαντηση ...

Ενώ με το xiaomi box δεν κολλάει τόσο,βλέπω στο eon box δεν κολλάει μόνο σε όλα τα κανάλια,και όπου αλλού βλέπω.youtube κτλ.τι να φτάει;έχεις κάνει καμία ρύθμιση;κάνει σπασίματα παντού σε όλες της εφαρμογές
Μα σε ρωτήσω κάτι.. αυτό box εννοείς ότι είναι android. Σωστά; Έχεις κατεβάσει το application από το playstore και η εικόνα είναι σωστή;;;

Αυτό κάνω στο nvidia shield. Η εικόνα είναι αυτή τη στιγμή ανεκτή, μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν μη ανεκτή. Παίρνει ακόμα βελτίωση βέβαια αλλά φαίνεται να το ψάχνουν το θέμα πια. Δεν έχω κολλήματα κλπ μόνο κάποια frame drops εδώ και εκεί.

• Like
Reactions: valkal19 and panbet
Μα σε ρωτήσω κάτι.. αυτό box εννοείς ότι είναι android. Σωστά; Έχεις κατεβάσει το application από το playstore και η εικόνα είναι σωστή;;;
Ναι adroind και το κατεβάζεις στο box,το eon box το είχε είδη εγκαταστημένο.χθες χαλιά σήμερα είναι καλύτερα σε όλα τα κανάλια και το youtube.Στο κινητό επίσης είναι καλή εικονα σημερα.στο xiaomi box δεν το δοκίμασα πάντως να δω.Στο κινητό το δοκίμασα και με 20 ταχύτητα με δεδομένα 4g και πάει σφαίρα.

Και χθες στον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ και σήμερα budesliga 2 εικόνα με σπασίματα. Και μιλάω για το δορυφορικό. Επιβεβαιώνει κανείς δορυφορικός ή να το ψάξω για ατομικό πρόβλημα ;

Ναι adroind και το κατεβάζεις στο box,το eon box το είχε είδη εγκαταστημένο.χθες χαλιά σήμερα είναι καλύτερα σε όλα τα κανάλια και το youtube.Στο κινητό επίσης είναι καλή εικονα σημερα.στο xiaomi box δεν το δοκίμασα πάντως να δω.Στο κινητό το δοκίμασα και με 20 ταχύτητα με δεδομένα 4g και πάει σφαίρα.
Μήπως επίδει το περνάει σαν φορτιστή συσκευή είναι χάλια η εικόνα ;;; Γιατί υποτίθεται ότι είναι σε μικρή οθόνη άρα δεν φαίνεται η Κάκια ποιότητα;

Με πηραν απο wind για την γνωστη προσφορα στα 18.70 και μολις του ανεφερα οτι δεν εχω internet απο wind μου λεει οχι δεν γινεται τοτε, μονο με σταθερο wind παιζει η eon και εμεινα καγκελο. Ισχυει κατι τετοιο η απλα ηθελε να με ψησει κ για αλλαγη στο internet?
Δεν χρειαζεται δικτυο wind για να λειτουργησει η ΕΟΝ. Χρειαζεται ομως να εχεις μια οποιαδηποτε συνδεση wind στο ονομα σου για να παρεις την προσφορα.

Καλησπέρα,ερώτηση
Έχει αλλάξει κάτι σε σχέση δορυφορικής σύνδεσης και εφαρμογής σε smart tv?
Ευχαριστώ.

Το έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα άκρη... Μπορώ να γίνει εγγατασση τής εφαρμογής σε amazon fire TV?? Μέσο αναζήτησης πού έκανα στα app δεν βρήκα κάτι

Καλημέρα παιδια, εχω μερικές μέρες που εχω Nova ΕΟΝ+ το box με 100αρα γραμμή, στην αρχή μου έκανε συνέχεια σπασίματα και τρέμουλο η εικόνα , πήγα στις ρυθμίσεις στο ηχο & εικόνα και το έβαλα στο ΑBR AUTO, μετα πηγα με το ΤV κοντρολ της ΕΟΝ στο εικονίδιο με το σπιτάκι, μπαίνοντας στην εφαρμογή πάνω δεξιά δίπλα στην ώρα έχει το σήματακι ρυθμίσεις, πήγα ρυθμίσεις Τηλεόρασης, μετα στο Εικονα, μετα Ανάλυση εικόνας, το έβαλα ΝΑΙ στην Αυτόματη εναλλαγή σε βέλτιστη ανάλυση και στο τέλος εκανα επιλογής εικόνας το 4Κ2Κ-50hz και η εικόνα είναι τέλεια, σαν δορυφόρος...ελπίζω να βοήθησα

Last edited:
Και χθες στον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ και σήμερα budesliga 2 εικόνα με σπασίματα. Και μιλάω για το δορυφορικό. Επιβεβαιώνει κανείς δορυφορικός ή να το ψάξω για ατομικό πρόβλημα ;
Ναι το ειδα κι εγω..έβαλε ο αδερφός μου το εον δορυφορικο ήταν ετςι οπως το περιγράφεις.

• Like
Reactions: Scorpio15
Μήπως επίδει το περνάει σαν φορτιστή συσκευή είναι χάλια η εικόνα ;;; Γιατί υποτίθεται ότι είναι σε μικρή οθόνη άρα δεν φαίνεται η Κάκια ποιότητα;
Δεν ξέρω πάντως έχει βελτιωθεί η εικόνα από εχθές στα box και κινητό.Ας περιμένουμε να δούμε της επόμενες μέρες που θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα τα μεγάλα πως θα είναι η εικόνα.

Καλημέρα παιδια, εχω μερικές μέρες που εχω Nova ΕΟΝ+ το box με 100αρα γραμμή, στην αρχή μου έκανε συνέχεια σπασίματα και τρέμουλο η εικόνα , πήγα στις ρυθμίσεις στο ηχο & εικόνα και το έβαλα στο ΑBR AUTO, μετα πηγα με το ΤV κοντρολ της ΕΟΝ στο εικονίδιο με το σπιτάκι, μπαίνοντας στην εφαρμογή πάνω δεξιά δίπλα στην ώρα έχει το σήματακι ρυθμίσεις, πήγα ρυθμίσεις Τηλεόρασης, μετα στο Εικονα, μετα Ανάλυση εικόνας, το έβαλα ΝΑΙ στην Αυτόματη εναλλαγή σε βέλτιστη ανάλυση και στο τέλος εκανα επιλογής εικόνας το 4Κ2Κ-50hz και η εικόνα είναι τέλεια, σαν δορυφόρος...ελπίζω να βοήθησα
Υπάρχει και ρύθμιση μέχρι 7 mb abr νομίζω ;αυτό δεν είναι Καλύτερο ;η το αυτόματο ;

• Like
Reactions: Struggler