Nova EON TV / EON+

Εμένα στο κουτί που έχω της eon έχει επιλογές abr κ cbr, το πρώτο είναι μέχρι τα 4 και το δεύτερο μέχρι τα 7 όπως είναι και στην cosmote οπότε το αφήνω cbr, αυτόματο δεν μου βγάζει. Πάντως όντως βλέπω καλύτερη εικόνα κ εγώ γενικά σε 65 lg cx

Λογικο γιατι στο auto παει παραπανω απο 4.
Είναι Σίγουρα παιδιά το ξέρουμε αυτό η μήπως πάει μέχρι τέσσερα γιατί το μέγιστο μέχρι τέσσερα εκεί πέρα

Εμένα στο κουτί που έχω της eon έχει επιλογές abr κ cbr, το πρώτο είναι μέχρι τα 4 και το δεύτερο μέχρι τα 7 όπως είναι και στην cosmote οπότε το αφήνω cbr, αυτόματο δεν μου βγάζει. Πάντως όντως βλέπω καλύτερη εικόνα κ εγώ γενικά σε 65 lg cx
Σε πια Ρύθμιση τελικά βλέπεις καλύτερα

Πως μπορώ να δω στο κινητό; Βλέπω με το box στην τηλεόραση και μέσω εφαρμογής βλέπω σε άλλη τηλεόραση. Τι πρέπει να κάνω για να δω στο κινητό;

Πάλι μέσω του EON TV app είτε από play store, είτε από app store ανάλογα τι κινητό έχεις.

Επιβεβαιώνω και εγώ καλύτερη εικόνα από την εφαρμογή για μεγάλη οθόνη σε Xiaomi box. Ίσως γιατί, όπως παρατηρώ, πρόσθεσαν και άλλον server τον FNET-GR-KLN-H . (Μέχρι τώρα υπήρχε μόνο ο FNET-GR-KLN-R) . Σε κάθε περίπτωση ευελπιστώ να μην έχουμε πισωγυρίσματα
Εγώ είμαι στον server FNET-GR-THR-R2-4 άρα δεν είναι μόνο δύο οι σερβερ αλλά ίσως πολύ παραπάνω....

Έχετε τον πόνο σάς εσεις με τα box έχουμε και εμείς οι δορυφορικοί ξεκινάει το ματσάκι Γερμανία 2 και πάνε οι παίχτες στην σέντρα και μένουν εκεί... κολλάει η εικόνα θέλει να αλλάξω κανάλι για να επανέλθει, περίπου στο 19 λεπτό να και ένα σπάσιμο για δύο χρόνια ή τα μάτια μας θα χαλάσουμε ή τα νεύρα μας

Έχετε τον πόνο σάς εσεις με τα box έχουμε και εμείς οι δορυφορικοί ξεκινάει το ματσάκι Γερμανία 2 και πάνε οι παίχτες στην σέντρα και μένουν εκεί... κολλάει η εικόνα θέλει να αλλάξω κανάλι για να επανέλθει, περίπου στο 19 λεπτό να και ένα σπάσιμο για δύο χρόνια ή τα μάτια μας θα χαλάσουμε ή τα νεύρα μας
Εγώ 1 Μαρτίου που διέκοψα το δορυφορικό, ο δεκτης είχε χίλια δυο προβληματα. Το πηγα στο service, μου εδωσαν άλλον και ξανά τα ίδια. Αν θυμάμαι καλά τότε είχε την αναβάθμιση 53. Μπορείς να μου πεις αν έχει αναβαθμιστεί από τότε?

Last edited:
Εγώ 1 Μαρτίου που διέκοψα το δορυφορικό, ο δεκτης είχε χίλια δυο προβληματα. Το πηγα στο service, μου εδωσαν άλλον και ξανά τα ίδια. Αν θυμάμαι καλά τότε είχε την αναβάθμιση 53. Μπορείς να μου πεις αν έχει αναβαθμιστεί από τότε?
Όχι από ότι βλέπω download version 53 έχει μιλάμε για τον gsh 2790 το θέμα είναι από τους φίλους που έχουν χρόνια νόβα με τούς ποίο παλιούς δέκτες τα είχαν αυτά τα θέματα εγώ πρώτη φορά έβαλα νόβα 12+ χρόνια ΟΤΕ είχα και άλλαξα για το αγγλικό

Όχι από ότι βλέπω download version 53 έχει μιλάμε για τον gsh 2790 το θέμα είναι από τους φίλους που έχουν χρόνια νόβα με τούς ποίο παλιούς δέκτες τα είχαν αυτά τα θέματα εγώ πρώτη φορά έβαλα νόβα 12+ χρόνια ΟΤΕ είχα και άλλαξα για το αγγλικό
οποτε δεν τον έχουν αναβαθμίσει απο τοτε. Σου κανει κάποιο άλλο προβλημα εκτός αυτου που ανέφερες? π.χ. εμένα κάποιες φορές μου έδειχνε μαυρη εικονα κατά την αλλαγή καναλιου και κολλουσε η κάρτα πληροφοριων με αποτέλεσμα να θέλει βγάλσιμο από τη μπριζα.

οποτε δεν τον έχουν αναβαθμίσει απο τοτε. Σου κανει κάποιο άλλο προβλημα εκτός αυτου που ανέφερες? π.χ. εμένα κάποιες φορές μου έδειχνε μαυρη εικονα κατά την αλλαγή καναλιου και κολλουσε η κάρτα πληροφοριων με αποτέλεσμα να θέλει βγάλσιμο από τη μπριζα.
Ναι χάνει το σήμα σε αλλαγή καναλιού δείχνει μαύρο κάποιες φορές και κάποιες φορές δείχνει σαν σε αργή κίνηση σάν νά βλέπω Ripley ,ο τεχνικός μου το είπε αυτό που λες όταν τον έβαλε άμα σού κολλάει βγάλε το ρεύμα λέω γ@μ@τ@ μπλέξαμε, τούς πήρα τηλέφωνο το βάλανε σάν βλάβη να ξανά έρθει να φέρει άλλον αλλά από ότι μου λες δεν θα κάνουμε τίποτα, η πλάκα είναι ότι στο app στην τηλεόραση μου δείχνει χωρίς κανένα πρόβλημα σαν να βλέπω οτε είναι για να γελάς και να κλαίς

Ακριβώς αυτά είχα κι εγώ. Πόσο δυσκολο ειναι άραγε να βγάλουν μια αναβάθμιση που να διορθώνει αυτά τα bugs? Δεν είναι λογικό να σου λέει ο τεχνικός αν κολλήσει βγάλε τον από την μπριζα. Μιλαμε για συνδρομητική τηλεόραση. Σε κάθε περιπτωση ελπίζω ο καινουργιος που θα σου φέρουν να λειτουργήσει απροβληματιστα.

Σας έχει τύχει να σας βγάλει αυτό το μήνυμα; Έχω κάνει επανεκκινήσεις και γενικά το έβγαλα από τη πρίζα αλλά συνέχεια μου βγάζει αυτό και δεν με αφήνει να μπω στην eon.

Attachments

• IMG_20220724_143809.jpg
    IMG_20220724_143809.jpg
    1.8 MB · Views: 84
Σας έχει τύχει να σας βγάλει αυτό το μήνυμα; Έχω κάνει επανεκκινήσεις και γενικά το έβγαλα από τη πρίζα αλλά συνέχεια μου βγάζει αυτό και δεν με αφήνει να μπω στην eon.
Εμένα με το έβγαζε αυτό όταν είχα vpn σε άλλη χώρα.

Στο myaccount δεν μου βγάζει επιλογή για φορητή συσκευή όπως μου έβγαλε για μεγάλη οθόνη. Τι συμβαίνει, γιατί δεν μπορώ να δω σε φορητή συσκευή; Όταν βάζω user και pass στην εφαρμογή στο κινητό μου λέει ότι είναι λάθος.

Attachments

• Στιγμιότυπο οθόνης 2022-07-24 185625.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2022-07-24 185625.png
    15.2 KB · Views: 57
  • Στιγμιότυπο οθόνης 2022-07-24 185650.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2022-07-24 185650.png
    18.9 KB · Views: 59
Last edited:
  • Like
Reactions: dews
Στο myaccount δεν μου βγάζει επιλογή για φορητή συσκευή όπως μου έβγαλε για μεγάλη οθόνη. Τι συμβαίνει, γιατί δεν μπορώ να δω σε φορητή συσκευή; Όταν βάζω user και pass στην εφαρμογή στο κινητό μου λέει ότι είναι λάθος.
Δοκίμασε αλλαγή του κωδικού

• Like
Reactions: tasep