Nova EON TV / EON+

Μου έκανε θετική εντύπωση η εικόνα στο Chromecast app. Περιέργως, καλή, ένα "μόνο" κλικ κάτω από Cosmote OTT. Κάτι γίνεται...
αναφέρομαι στο ματς της Τούμπας

τελικα καποιος με ΕΟΝ TV προερχομενος απο wind vision με account στην wind εχει ανακαλυψει πως ενεργοποιειται πακετο εξτρα συσκευων?

Μολις ηρθε newsletter απο ΕΟΝ που μας πληροφορει οτι η Premier League ξεκινησε χτες(!) με τον αγωνα Crystal Palace-Arsenal...που θα γινει στις 5/8! Ο,τι να' ναι!

• Haha
Reactions: AntonisTz
Αρα η μονη λυση για 2 tv ειναι δορυφορικο ΕΟΝ?
η αν παρεις το ιντερνετικο εχεις το EON android BOX + 2ο δικο σου android box?

Μια ερώτηση.
Εάν κάποιος κάνει συνδρομή σε ένα σπίτι μπορεί να αποκτήσει την υπηρεσία eon multiroom με 5,5€ και να τοποθετηθεί αυτό το μποξακι σε άλλο σπίτι βλέποντας και οι δύο οποιοδήποτε πρόγραμμα ακόμα και premier League (έχω ακούσει ότι στην premier League θα δίνει μόνο μια ταυτόχρονη θέαση)?

Ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει εγγραφή προγράμματος και επίσης το κουμπι record στο τηλεκοντρόλ σε τι εξυπηρετεί;

Sent from my iPad using Tapatalk

Κάτοχος εδω και 40 ημέρες του eon tv , η αρχική εμπερία ήταν μετριότατη με την εικόνα και ομολογώ οτι μετα τα τραγελαφικά που είχαμε με τον Αρη (στο πρώτο μάτς) η εικόνα άλλαξε θετικά ΠΟΛΥ τις τελευταίες ημέρες. Καμία σχέση η εικόνα είναι πλέον σχεδόν ιδίου επιπέδου με την Cosmote , η για να είμαστε σωστότεροι ένα κλίκ κάτω αντί για 3 που ηταν πρίν. Περιμένω να δώ οταν με την Premier League φορτωσει το δίκτυο , αν η απόδοση παραμείενι σε αντιστοιχα υψηλα επίπεδα......οι Αγγλοι δεν σηκώνουν και πολλά για το προιόν τους.

Μη το ματιάσω αλλά η εικόνα είναι αξιοπρεπής στο super cup Γερμανίας. Θέλει δουλειά ακόμα αλλά δεν αναιρώ ότι κάτι πάει να γίνει
Ποιοτικα πραγματι πολυ καλη σταθερα βασικα εδω και κανα μηνα θα λεγα.
Το μονο που χω παρατηρησει στο app,ειναι καποιες φορες ειναι σα κατι να πειραζουν στα fps,μετα να πηγαινουν λιγο ολα περιεργα και μετα απο λιγο να ξαναφτιαχνει μετα απο ενα τρισελαχιστο κολλημα της εικονας. Δε ξερω τι ειναι,αλλα το χω παρατηρησει τη τελευταια βδομαδα,ειδικα σε live μεταδοσεις.
Δε ξερω αν το χει παρατηρησει αλλος, ή αν συμβαινει μονο σε μενα και στη smart μου.

• Like
Reactions: Barberis
Υποτιτλοι στα ελληνικά κανάλια όταν υποστηρίζει το πρόγραμμα,πως εμφανίζονται;

Sent from my iPad using Tapatalk

Όντας νέος συνδρομητής EON εδώ και λίγες εβδομάδες λόγω Premier είπα να μοιραστώ τις πρώτες μου εντυπώσεις. Το box που δίνουν είναι μια χαρά, έχω βάλει και άλλες εφαρμογές και δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές με το mi box που έχω στην άλλη τηλεόραση, το τηλεχειριστήριο επίσης είναι αρκετά λειτουργικό. Αρκετά πιο δύσχρηστο μενού από της Cosmote, καθόλου προσωποποιημένες προτάσεις, μέτρια γραφικά στην εφαρμογή. Γενικά δείχνει σχετικά φτηνό και πρόχειρο.
Στο θέμα κινηματογραφικά η αίσθηση μου είναι ότι το περιεχόμενο είναι αρκετά καλύτερο από αυτό που φαίνεται αν βλέπεις το on-demand περιεχόμενο το οποίο είναι η μέρα με την νύχτα με την cosmote σε ποικιλία. Ίσως είναι θέμα δικαιωμάτων ή και δυνατοτήτων server. Π.χ. αναφέρω ότι δείχνει στα κανάλια Succession, Westworld & Handmaid's tale και δεν υπάρχουν στο on demand οι κύκλοι με εξαίρεση τον τελευταίο του Westworld. Γενικά μου έκανε κακή εντύπωση το φτωχό on-demand σε σχέση με το τι δείχνουν τα κανάλια.
Στα αθλητικά λίγο πολύ τα ξέρουμε όλοι, νομίζω φέτος υπερτερεί της Cosmote ειδικά από την στιγμή που δεν έχασε όλες τις ελληνικές ομάδες παρά την έλευση της Premier League. Για την ποιότητα εικόνας δεν έχω βγάλει οριστικό συμπέρασμα μιας και δεν έχω δει ακόμα ούτε έναν αγώνα ολόκληρο. Πάντως η πρώτη αίσθηση είναι ότι μου φαίνεται αρκετά καλή, υποδέεστερη μεν από της Cosmote αλλά σίγουρα όχι το χάλι που περιγράφεται από πολλούς χρήστες.