Nova EON TV / EON+

Παιδιά να ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί.
Μπορεί κάποιος να δει ταυτόχρονα από δορυφόρο, κινητό και laptop ή pc;

Sent from my iPhone using Tapatalk
2 φορητές συσκευές παίζουν αν αγοράσεις την έξτρα συσκευή

Πολύ καλή εικόνα Φούλαμ - Λίβερπουλ σε Samsung 4K αλλά μέσω box Google Tv Chromecast μιας κι εκεί έχω την εφαρμογή ΕΟΝ... Όχι στο app της Samsung.... Βέβαια μέχρι τώρα δεν βλέπεται η Λίβερπουλ αλλά λέμε......😝

Mε chromecast μπορείς να κάνεις μετάδοση από το κινητό στην τηλεόραση;
Ναι....εγώ αναφέρομαι όμως στο καινούριο Google Tv Chromecast το λευκό που είναι κανονικό tv box...όπως το Xiaomi.... εννοείται πως και σε αυτό κάνεις αλλά και στο παλιό...

Ρε παιδια με το replay το φαση παιζεται στην Premier? Ειναι δυνατον να μη μπορεις να δεις ξανα μια φαση, εναν αγωνα? Το Γερμανικο ειχε replay κανονικα.

Ρε παιδια με το replay το φαση παιζεται στην Premier? Ειναι δυνατον να μη μπορεις να δεις ξανα μια φαση, εναν αγωνα? Το Γερμανικο ειχε replay κανονικα.
Θα μπει και σε αυτό... λογικά όταν συμπληρωθεί εβδομάδα γιατί το Replay Tv είναι έως και μία εβδομάδα πριν.... Στα καινούρια κανάλια έτσι γίνεται νομίζω.....

Στα στατιστικά του αγωνα πάντως εχει επιλογη να δεις σημαντικές στιγμες του αγωνα κατα την διάρκεια της μετάδοσης και μεσα απο τον οδηγο προγράμματος.Το τσεκαρα μολις τωρα με το χθεσινό ματς της Άρσεναλ

Περιέργως η εικόνα στο ματς της Λίβερπουλ από δορυφόρο δεν είναι καλή. Σαν τέλειο SD παρά σαν HD. Καμία λεπτομέρεια. Ίδια εικόνα και σε chromecast Google TV, αλλά εκεί αυτό είναι βελτίωση.

Σε γενικές γραμμές το προϊόν πέρυσι ήταν καλύτερο. Ας ελπίσουμε να βελτιωθούν τα πράγματα.

Στα στατικα καλή και σε εμένα η εικόνα . Είχα κάποια στιγμιαία σπασίματα ωστόσο άνευ σημασίας.
Συγκριτικά με τις μεταδόσεις της περσινής σεζόν βλέπω βελτίωση. Μακάρι να φτιάξει και άλλο.

Καλο ειναι και αυτο απλα εχει περιορισμενη συνδεσιμοτητα δεν εχει π.χ. συνδεση ethernet και νομιζω εχει 4gb εσωτερικο χωρο αν δεν κανω λαθος, αλλα σε γενικες γραμμες καλο ειναι
Είχα 2 mi box S με ethernet, πάρα πολύ καλό αλλά πολλά κολλήματα στο 4k, πήρα αυτό x2 και παίζουν όλα πάρα πολύ smooth.
Η μνήμη είναι μικρή αλλά για streaming δεν επηρεάζει καθόλου.

Καλημέρα, έχω nova μέσω δορυφορου, αν αγοράσω το mi box s, μου επιτρέπετε να δω μέσω eon tv?