Nova EON TV / EON+

Καλησπέρα. Η σύνδεση μεσω δορυφόρου και μέσω ίντερνετ έχουν διαφορά στην ποιότητα των καναλιών;

Μπορείς με browser δηλαδή πλήρη οθόνη δεν είναι απαραίτητο να έχεις νέο συμβόλαιο. Έχουμε πει έχουμε το πλήρη οθόνη και το μεγάλη οθόνη.Εμείς που έχουμε δορυφορικό βλέπουμε με το πλήρη οθόνη.Γιατί με το app χρειάζεται νέο συμβόλαιο ΕΟΝ και δεν ξέρω τις διαφορές με το παλιό οπότε μένω όπως είμαι. Κανένας δεν έχει αναφερθεί αν υπάρχουν διάφορες, αυτό που τελικά είναι το κλειδί σε όλα είναι το επιπλέον συσκευή για παράλληλη θέαση. Δεν ξέρω στα νέα συμβόλαια ΕΟΝ αν το δίνουν δωρεάν όπως το έχω οπότε θυσιάζω το μεγάλη οθόνη και βλέπω αν αλλάξει κάτι στο μέλλον.Το μεγάλη οθόνη είναι μια επιλογή αν το είχα θα είχα μια ακόμα επιλογή αλλα δεν καίγομαι κιόλας να το αποκτήσω.

Στην εφαρμογη πάντως από όλα τα κανάλια που έδειχναν αγώνες σήμερα τη χειρότερη εικόνα είχε σταθερά το novasports premier league.

• Like
Reactions: valkal19
Η εικόνα είναι στο επίπεδο Cosmote TV στην πρεμιέρ σήμερα βλέποντας μάλιστα μέσω airplay.

Η έλλειψη καναλιού 4Κ είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί αλλά για να είμαστε και ειλικρινείς όσοι έχουμε και Cosmote TV παράλληλα , το περιεχόμενο του 4Κ καναλιού της Cosmote ήταν από ελάχιστο έως ανύπαρκτο.

Καλησπέρα παιδιά,

μετά από δύο μέρες εντατικής παρακολούθησης και δοκιμών της ποιότητας σήματος του πακέτου έβγαλα το εξής συμπέρασμα.

Το box σε σύνδεση wifi αλλά και το app παρουσιάζει πιξελιασματα και κορεσμό προφανώς γιατί το σήμα δεν είναι native που φτάνει σε εμάς ενώ τα πρωταθλήματα το στέλνουν όπως πρέπει.

Προφανως η EON έχει κάνει κάποια modia ίσως λόγω bandwith ίσως λόγω έλλειψης τεχνικής υποστήριξης και χαλάει το συνολικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση με wifi είτε μέσω app είτε μέσω box το θέαμα στις περισσότερες περιπτωσεις είναι αποκαρδιωτικό, σαν να παρακολουθώ στην τηλεόραση σήμα nova go στα όρια του 720p.

Δεν γίνεται ανάλογα το κανάλι και το πρωτάθλημα να βλέπεις διάφορες ποιότητας εικόνας σαν sd με 720p και 1080i.

Ελπίζω να φτιάξει η κατάσταση σύντομα γιατί καλά τα τηλεοπτικά δικαιώματα η διαφημίσεις και η 3 μήνες δωρο αλλά πρέπει να μπορείς να υποστηρίξεις απροβλημάτιστα αυτό που θες να πουλήσεις από day one!!!

Και εδώ μιλάμε για nova, παλιά καραβάνα και όχι νέο παίκτη!!!

Καλό βράδυ σε όλους.

Καλησπέρα παιδιά,

μετά από δύο μέρες εντατικής παρακολούθησης και δοκιμών της ποιότητας σήματος του πακέτου έβγαλα το εξής συμπέρασμα.

Το box σε σύνδεση wifi αλλά και το app παρουσιάζει πιξελιασματα και κορεσμό προφανώς γιατί το σήμα δεν είναι native που φτάνει σε εμάς ενώ τα πρωταθλήματα το στέλνουν όπως πρέπει.

Προφανως η EON έχει κάνει κάποια modia ίσως λόγω bandwith ίσως λόγω έλλειψης τεχνικής υποστήριξης και χαλάει το συνολικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση με wifi είτε μέσω app είτε μέσω box το θέαμα στις περισσότερες περιπτωσεις είναι αποκαρδιωτικό, σαν να παρακολουθώ στην τηλεόραση σήμα nova go στα όρια του 720p.

Δεν γίνεται ανάλογα το κανάλι και το πρωτάθλημα να βλέπεις διάφορες ποιότητας εικόνας σαν sd με 720p και 1080i.

Ελπίζω να φτιάξει η κατάσταση σύντομα γιατί καλά τα τηλεοπτικά δικαιώματα η διαφημίσεις και η 3 μήνες δωρο αλλά πρέπει να μπορείς να υποστηρίξεις απροβλημάτιστα αυτό που θες να πουλήσεις από day one!!!

Και εδώ μιλάμε για nova, παλιά καραβάνα και όχι νέο παίκτη!!!

Καλό βράδυ σε όλους.
Για αυτό και είχαν κλειδωμένο το Wi-Fi. Ήξεραν τι θα μπορούσε να συμβεί όποτε είχαν γλιτώσει τα παράπονα του κόσμου. Για αυτό και πλέον σου λένε ότι μπορεί να έχει τεχνικά θέματα η εικόνα με το Wi-Fi. Η παλιά nova δεν υπάρχει. Μόνο το όνομα πλέον.

• Like
Reactions: georgetam
Ποιος είναι ρε παιδιά ο κωδικός γονικού ελέγχου στο smart tv app και γιατί κατά περιόδους εμφανίζει μήνυμα για να τον καταχωρήσεις σε άσχετες φάσεις, όπως σε αθλητικά κανάλια; Θα μας τρελάνουν;

Ποιος είναι ρε παιδιά ο κωδικός γονικού ελέγχου στο smart tv app και γιατί κατά περιόδους εμφανίζει μήνυμα για να τον καταχωρήσεις σε άσχετες φάσεις, όπως σε αθλητικά κανάλια; Θα μας τρελάνουν;
1234 είναι ο κωδικός φίλε

Περιέργως η εικόνα στο ματς της Λίβερπουλ από δορυφόρο δεν είναι καλή. Σαν τέλειο SD παρά σαν HD. Καμία λεπτομέρεια. Ίδια εικόνα και σε chromecast Google TV, αλλά εκεί αυτό είναι βελτίωση.

Σε γενικές γραμμές το προϊόν πέρυσι ήταν καλύτερο. Ας ελπίσουμε να βελτιωθούν τα πράγματα.
Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω και εγώ βλέπω στο δορυφορικό αλλοιώσεις… Και μια σχετική καλυτερέψει στο μποξάκι… Αλλά δεν περίμενα Τέτοια ανάλυση σε δορυφορικό και δε λέω μόνο στα αθλητικά..

Παιδιά δεν είμαι ευχαριστημένος με το δορυφορικό πήρα σήμερα την Μινιατούρα το καινούργιο… Παρακολουθώ ότι η ποιότητα δεν ήταν αυτή που είχα Δεν ξέρω αν φταίει το μηχάνημα ή όχι.. Νομίζω ότι σχεδόν είναι το ίδιο με το μποξάκι … Τι παίζει; Και το λέω αυτό γιατί έκανα σύγκριση Εικόνας..

• Like
Reactions: kostthem
Δεν τον δέχτηκε, Σ ευχαριστώ πάντως...
Κωδικός PIN τον ορίζεις εσύ και αφορά μεταδόσεις που είναι άνω των 18 ετών. Στα αθλητικά πχ αφορά μεταδόσεις πυγμαχίας, κτλ

Η αληθεια ειναι οτι το καναλι premier league δεν εχει καλη εικονα. Χθες η BVB στο prime ειχε ωραια χρωματα και εικονα η τσελσι ηταν μετριο. Σε συγκριση με οτε που ειχαμε καλη εικονα και βλεπαμε και κανα ματς σε 4Κ σαφης υποβαθμιση του προιοντος.

2 φορητές συσκευές παίζουν αν αγοράσεις την έξτρα συσκευή
το εχω ξαναρωτησει αλλα δεν μου ειπε καποιος..αυτο με τις εξτρα συσκευες εγω που εχω ΕΟΝ προερχομενη απο μεταφορα της wind vision δεν υπαρχει πουθενα ως επιλογη στο account μου.(υπαρχει σε nova account γνωριζω, που ομως δεν ανηκω εκει).

• Like
Reactions: panbet
Πριν αρχίσουν τα πρωταθληματα η εικόνα ήταν κρυσταλλο. π.χ. στο ΠΑΟΚ-Λεφσκι Σοφιας νόμιζες ότι εβλεπες blue ray (πεντακάθαρα χρώματα, πεντακαθαρη ανάλυση κλπ). Αυτή τη στιγμή η πτωση είναι εμφανής. Μιλαω για δορυφορικό.

το εχω ξαναρωτησει αλλα δεν μου ειπε καποιος..αυτο με τις εξτρα συσκευες εγω που εχω ΕΟΝ προερχομενη απο μεταφορα της wind vision δεν υπαρχει πουθενα ως επιλογη στο account μου.(υπαρχει σε nova account γνωριζω, που ομως δεν ανηκω εκει).
Δεν υπάρχει ούτε σε εμένα με wind.Τωρα δεν ξέρω αν μας το ανοίξει μέχρι τέλη της χρονιάς που θα γίνει Nova επίσημα.