Nova EON TV / EON+

Μιλάμε ότι εκτός από χαλια ήχο έχει και χάλια εικόνα τίγκα στα σπαίματα. Καμία σχέση με την εικόνα του τελευταίου διαστήματος.

Να πω και εγώ ότι είπαν οι προλαλισαντες.
Εικόνα έτσι και έτσι αλλά ο ήχος μου θυμίζει κάτι cb που είχαμε την δεκαετία του 80.
Επίσης σε μια φάση λέει ο Σωτηρακόπουλος διώχνει σε κόρνερ και την μπάλα την είχε ακόμα ο παίχτης στην κατοχή του.
Εύγε Nova -eon.

• Like
Reactions: Joker19
Να φανταστώ τα σπασίματα και η μαύρη οθόνη σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι λόγω του πάρτυ γενεθλίων που έχουν στις εγκαταστάσεις της Nova; Φωτορυθμικά;; Να μην πληρώνουν έξτρα εξοπλισμό;; Ντροπή και αίσχος. Ντροπή....

Στείλτε αυτό στο [email protected]

Please do something about your broadcasting partner in Greece (eon tv, formerly nova via united group). They are damaging the image of the product by not offering 4K broadcasts, having pixelated upscaled 1080i with dirty screen effect instead and as if this wasn’t enough, tonight’s Man utd Liverpool commentating is done via telephone with delayed video and no option to switch to English commentary or stadium sound. Cosmote, the previous partner that got outbid this year respected and promoted the premier league properly. We only ask for basic standards at least to be met and I think the product deserves it.

Επίσης ,οκ αναγκάστηκες να περιγραψεις τον αγώνα απο το γηπεδο. Δώστε του ένα επαγγελματικό μικρόφωνο των 100€ για κινητό τηλέφωνο,Ημαρτον, 2022 είμαστε.Θα πέσει έξω ο προυπολογισμός της NOVA αν δωσουν 100€? Ημαρτον

Καλυτερα στο mute γιατι πονοκεφαλος σε πιανει. Και για την εφαρμογη το χουμε πει 1000 φορες οτι θελει update εχει θεματα ενας εκει δηλαδη δεν το βλεπει δεν εχει κανεις εον εκει μεσα?

Πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα.... Με αυτά που βλέπω και ακούω απόψε θυμήθηκα το Μίλαν - ΑΕΚ το 94' Ch.L. με τα δύο γκολ του Πανούτσι.... Ίδιος ήχος, ίδια καθυστέρηση, παρόμοια εικόνα στο MEGA..... Τουλάχιστον τότε πριν το ματς είχε Απαράδεκτους και ήμασταν χαμογελαστοί ήδη......😝

• Haha
Reactions: kostthem
Η εικόνα μέσω airplay από iPhone είναι μια χαρά όπως ήταν άλλωστε εδώ και μέρες.

Ο ήχος είναι χάλια. Εικάζω ότι το χαλί οφείλεται στη ζωντανή μετάδοση από το Μάντσεστερ μετά από χρόνια όπου οι μεταδόσεις γίνονταν από το studio λόγω COVID. Θα δώσω μια-δυο ακόμα ευκαιρίες αλλά σήμερα το αποτέλεσμα είναι κακό.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει η επιλογή όπως παλιότερα να έχουμε την αγγλική περιγραφή με τον φυσικό ήχο από το γήπεδο. Ήταν από τα συν της Νόβα στο παρελθόν και ένα μόνιμο παράπονο μου προς την Cosmote.

• Like
Reactions: kostthem
Καλησπέρα μάγκες και καλή επιστροφή στο 1997 🤣 Μια ερώτηση: Ενδιαφέρομαι να γίνω συνδρομητής ΕΟΝ μαζί με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου. Εγώ και ο αδερφός μου σπουδάζουμε σε διαφορετικές πόλεις εκτός σπιτιού. Έχοντας το EON Box, ένα Xiaomi Box και ένα λάπτοπ είμαστε καλυμμένοι όλοι ; Μπορούμε να βλέπουμε ταυτόχρονα; Γνωρίζει κανείς;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μόλις ακούστηκε και ένα κλικ στο τηλέφωνο του Σωτηρακό. Προφανώς υπήρχε τεχνικο θέμα και βγήκε από το τηλέφωνο. Τραζίκ.

• Like
Reactions: valkal19
Παντως επειδη βλεπω σερι απο τις 8 το prime, δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο θεμα στην εικονα σε καμια συσκευη. Τωρα για τη μεταδοση τι να πω γυρισαμε πισω σε εποχες που δεν ειχα γεννηθει καν ακομα, οποτε δε μπορω και να νοσταλγησω τα 80ς

• Like
Reactions: seaman13