Nova EON TV / EON+

Kαλημέρα παιδιά, υπάρχει δυνατότητα να έχω συνδρομή στην εον να βλέπω μέσω υπολογιστή με μηνιαια χρέωση όπως στην cosmote ott χωρίς να έχω συμβόλαια και εξοπλισμό;

Kαλημέρα παιδιά, υπάρχει δυνατότητα να έχω συνδρομή στην εον να βλέπω μέσω υπολογιστή με μηνιαια χρέωση όπως στην cosmote ott χωρίς να έχω συμβόλαια και εξοπλισμό;
Όχι έχει μόνο δύο πακέτα με boxaki 11&25€ με δύο χρόνια συμβόλαιο

Μακαρι να βρεθει μια εφαρμογη side load για tv box να παιζει σωστα…Εγω οσες δοκιμασα παντως δεν επαιζε καμια

2 μηνες δεν ειχα κανενα θεμα. Αντιθετως ημουν υπερευχαιστημενος και με την εικονα την ροη κι ολα αυτα. Απορουσα για αυτα που εγραφαν εδω μεσα. Αυτο που γινεται τωρα ειναι απαραδεκτο ομως. 730 το πρωι βλεπω Αlpha μεσω Εον και δεν βλεπεται...διακοπες μαυρισματα κολληματα. Οταν κανει καποιος update εφαρμογης πρεπει να βελτιωνει οχι να χειροτερευει. Ειναι ενα ερωτημα και το τι τεχνικους εχει η Εον. Θελει κοπο για να υποβαθμισεις το προιον τοσο πολυ με ενα update
Μην τα γράφετε μόνο εδώ....δεν τα βλέπουν οι υπεύθυνοι.... Στο νήμα του support γράψτε το να ξυπνήσουν.....

Μην τα γράφετε μόνο εδώ....δεν τα βλέπουν οι υπεύθυνοι.... Στο νήμα του support γράψτε το να ξυπνήσουν.....
Συμφωνω με αυτο που λες αλλα οι υπευθυνοι eon δεν εχουν να το δουν κι αυτοι το θεμα; τεστ δεν κανουν; ασε που θα αρχισουν παλι τα βλεπετε με ethernet wifi και τετοια. Και εδω μιλαω για αλφα μεσω εον. Που να εβλεπα κανενα παοκ ολυμπιακος που το βλεπει η μιση Ελλαδα

• Like
Reactions: pirovola
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που έγραψαν ή θα γράψουν για τα προβλήματα της υπηρεσίας στο support.... Ας καταλάβουν κάποιοι ότι δεν "γκρινιάζουμε" χωρίς λόγο...απλά πληρώνουμε και θέλουμε να βλέπουμε ότι πληρώνουμε και ότι μας αξίζει.... Και δεν έχουμε καμία εμπάθεια με τη Nova.... Tο ίδιο τα χώνουμε και στην Cosmote.... Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι του forum να βάλουν και ένα support της Cosmote να βρίσκουμε και εκεί λύσεις. Αυτή την περίοδο π.χ. η εφαρμογή της Cosmote στις Samsung Smart TV έχει τεράστιο πρόβλημα.... θολώνει η εικόνα με σκιές σε κίνηση..... Καλό σαββατοκύριακο και καλή θέαση..... Ελπίζουμε......

Πάντως στο prime και το 1 η εικόνα δεν βλέπεται ούτε στο δορυφορικό. Ειδικά όταν έχει αγώνες από Ισπανία η ροή δεν είναι καλή. Κάθε μισο με ένα λεπτό τρώει και από μερικά καρέ. Πρόσεξε το και θα δεις. Το πρόβλημα είναι γενικότερο με τη nova / eon
Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα να τρώει καρέ κάθε λίγο και τελικά έφταιγε το ότι είχα ενεργοποιημένο το "true motion"από τις ρυθμίσεις clarity της LG τηλεόρασης μου. Οπότε το έβαλα disable το true motion και δεν μου ξαναπαρουσιαστηκε το πρόβλημα εδώ και μήνες.(δορυφορικό nova)
Τσεκαρετε το και σεις.

Καλησπέρα παιδιά,

μια ερώτηση για αυτούς που έχουν συνδεδεμένο το boxaki με ethernet.

Έχει κάποιος παρατηρήσει το μπλε φωτάκι της σύνδεσης κατά την διάρκεια της προβολής να αναβοσβήνει κάποιες φορές και μετά να επανέρχεται;

Εμένα μου το κάνει κάποιες φορές, μήπως είναι θέμα σύνδεσης;

Παρεπιπτόντως σήμερα η μετάδοση στο premier Southampton Manchester United από το boxaki μέσω ethernet ήταν καλή.

Μόνο για μια στιγμή μου μαύρισε η οθόνη αλλά επανήλθε.

• Like
Reactions: jima
Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα να τρώει καρέ κάθε λίγο και τελικά έφταιγε το ότι είχα ενεργοποιημένο το "true motion"από τις ρυθμίσεις clarity της LG τηλεόρασης μου. Οπότε το έβαλα disable το true motion και δεν μου ξαναπαρουσιαστηκε το πρόβλημα εδώ και μήνες.(δορυφορικό nova)
Τσεκαρετε το και σεις.
Και εγώ Lg έχω. Το απενεργοποιησα και ελπίζω να πιάσει και σε εμένα. Ευχαριστώ πάντως

• Like
Reactions: BLuE_PaNtHeR
εξακολουθούν να λένε κάποιοι οτι η εικόνα βελτιώθηκε?? ΜΙλάμε για το έκτρωμα του αιώνα...

Καλά ρε Nova,βάζεις διαφημίσεις στην εκπομπή Matchday live και ενώ έχει παιχνίδια σε εξέλιξη;;;
Μπήκε γκολ και δεν το είδαμε ζωντανά!!!
Η COSMOTE δεν θυμάμαι να έβαζε διαφημίσεις στην αντίστοιχη εκπομπή όταν έδειχνε τα ξένα πρωταθλήματα!

Εγώ βλέπω Liverpool, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η εικόνα, είμαι με wind 100αρα με lg cx. Αντίθετα η City έχει καλύτερη εικόνα που έβαλα λίγο, ο ήχος δεν μου αρέσει. Επίσης όταν αλλάζω κανάλι μου κολλάει και θέλει μερικά δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει νορμάλ.

Last edited:
  • Like
Reactions: Barberis